Dziś 41 lat kończy Rafał Wrześniak , nasz bardzo zasłużony zawodnik.
-
-
Urodziny Rafała Wrześniaka
Wszystkiego najlepszego Panie Rafale
najlepszego Panie Rafale!
Najlepszego :D
100 lat i......zmnijszenia korków od Krakowa do Wieliczki
sto lat i wszystkiego najlepszego !
Wszystkiego Najlepszego i Sto Lat :-)
Najlepszego!
Pamietam m.in. jego mecz pozegnalny z GKS Belchatow w drugiej lidze, wygrany przez naszych 2-1.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Ja go pamiętam z debiutu z Pogonia w Krakowie 3-0 . Strzelił bramkę po długim biegu przez prawie pół boiska.
Rafał to nie tylko były Kapitan drużyny ale i piłkarz co potrafił jak nie grał przyjść na wyjeździe do sektora Pasiaków i razem z kibicami dopingować swój klub.
Wszystkiego Najlepszego Kapitanie!
Najlepszego i samych sukcesów!!! :D
Sto lat
Ach ta bramka z Pogonia na 3:0, a miał wtedy zaledwie 19 lat.
Pamietam jak kiedys podczas "typowego" trzeciolgowego meczu Rafałowi przydarzył sie kiks, jakiś gość z trybuny posłał w jego strone krytyczną uwagę, na co inny koleś zripostował: " zamknij się, gdybyśmy mieli takich 11 Wrzesniaków to już dawno byłaby I liga" ...:-) Nic dodac nic ująć.
Jeszcze raz Sto Lat
Najlepszego:)
100 lat.
rafał to ja edek kowalik życze ci wszystkiego dobrego,dużo picia(niekoniecznie sok...)sto pasiastych latek i ddddddduuuuuuuuuuzzzzzzzzzooooo kasioru i euroidolarów i funtów...pozostań z nami forumowiczami na zawsze sto pasiastych lat
100 lat !!!!!
Rafał 100 lat !!!
A ja pamiętam jak Rafał wychodził na boisko to wszyscy mówili że on jeszcze pamięta pierwszą lige jak w niej grał.Lata mijały a z roku na rok to samo, Rrafał z kończył karjere i pierwszej ligi nie było widać ,naszczęście to mamy zasobą i teraz poprostu jest wspaniale;-)
Wszystkiego najlepszego !!! :)
Sto Latek!!!
TYLKO ASY!!!CZYLI PASY!!!!
100 lat!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)