ja osobiscie wole bilety poniewaz je zbieram ! ! !
najlepszy jest sektor D ! ! !
-
-
Bilet czy karnet? - SONDA
zdecydowanie wybieram karnet na sektor B , doping jest rewelacyjny, mnóstwo znajomych , widoczność jest ok, komfort bez kolejek...
raczej bilet bo hajsu nie mam obecnie a na wszystkich meczach raczej nie bede :/ z roznych powodow. A jeslio chodzi o sektor to tylko D..D jest najlepszy...zajebisty na nim jest klimat..a meczyk poogladac da sie bez problemu.
pójdę za ciosem karnet na C
UUUU bileciki na D no albo karnet zależy od hajsu!!!!=====W młynie moje miejsce!!!!!====
GRUBA FAZA KTÓREJ RZĄD ZAKAZAŁ :>
witam!!
1. Karnecik
2. ---------
3. B ;)
gdybym nie szedł do woja to na 100%.
1.karnet
2.-
3.D
a tak modlitwa na przepustki ale czuje w kościach ,że na ostatniej pogoni bede na 100%;-)błagammmmmmmm
a w intencji derbów ( aby na nich byc) codzienie zabijam w ofierze kurczaka,robie ukłonik na zachód, daje na tace itp.
Spoko Pokus ;-)
Don't worry...
Wyslemy Ci jakies zaproszenie na komunie albo wesele jakiegos zioma z pieczatka Kosciola ;-)
Karnet C
Karnet na A1
Karnet A1
Karnecik na C, ale jeszcze go nie mam :(
C nie bedzie cicho na wiosne
Dzisiaj kupilem karnet na D (nr 0027)
bilet na D
karnet na B
łączymy bojówki przez podział ;)
karnet na D
Karnet na C
Albośmy to jacy tacy, jacy tacy fani Cracoviacy
Cracoviacy fani w Pasach zakochani
1. Karnet
2. --------
3. sektor C
Karnet "B"
karnet na C
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)