Afisze, które wiszą na mieście wydrukowane i rozwieszone zostały wcześniej niż z PZPN i Canal+ nadeszła informacja o zmianie terminu. Mecz odbędzie się o godz. 17.00. Na Cracovii nie będzie (wzorem <......>) wyrabianych identyfikatorów jednorazowych. Ta decyzja podobnie jak wszystkie inne została Cracovii narzucona przez milicję! Wszelkie działania odpowiednich służb zmierzają do wyraźnie sprecyzowanego celu: SPROWOKOWANIA I WYKOŃCZENIA Cracovii. Musimy zachować spokój!
-
-
CRACOVIA - ARKA o godz. 17.00! Nie będzie identyfikatorów jednorazowych!
...i wyrobic identyfikatory, mlodsi , starsi , wiele starsi, i kobitki!!
Nawet w dniu meczu do 15 z tego co pamietam!!
axe: od zawsze tak było, jest i pewnie będzie. Bardzo niewygodnym jest fakt odrodzenia Cracovii dla wielu osób w tym jakże zacnym mieście. Ja się z tym już dawno pogodziłem, ale... Cracovii nadchodzi czas!
nie myslalem ze tak kiedys tu krzykne
@!#$ WISLE I POLICJE CCCCCCCRRRRRRRRAAAAAAACCCCCCOOOOOVVVVVVIIIIIAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!
NIEJEDEN Z NICH MA PEŁNO W SPODNIACH
NASZA CRACOVIA ZNÓW NIEWYGODNA
CHWDP
ChWDP dla Ścierwa!
bez ID na 100% nie bedzie sie dało wejsc?
zeby nie bylo...ja mam identyfikatror (nawet 2 bo jeszcze stary)
NA PEWNO NIKT NIE WEJDZIE BEZ IDENTYFIKATORA ....
Dzisiaj o 13.00, gdy wyrabiałem id. ostatni numer czerwonego to ponad 2 500, zielonego 1 500. Zakładając, że numeracja jest kolejna mamy tylko 4000 kibiców na jutrzejszym meczu ....
Ruszać d..... i gnac na Kałuży !!!
a jak leci numeracja, czy te 4 tysiaki to są wszystkie ident. czy tylko wyrobione w tym sezonie???
Ja już mam od meczu z Koroną!!! Ale do roboty panowie i panie :) wyrabiać
identyfikatory!!!!
wisła+milicja=WIECZNA KOALICJA
numery identyfikatorów liczą się dopiero od teraz?
czy też może od powiedzmy roku..?
bo jeżeli 4 tysiące od 2 tygodni to znaczy, że do tego trzeba dodać kilka tysięcy osób, które mają identyfikatory od jakiegoś czasu.. nie pamiętacie, jaka była mobilizacja przed meczem z Koroną??? przecież do klubu waliły tłumy a kolejki były jak za PRL-u.. czyli 4 tysiące + przynajmniej drugie tyle..
jeżeli 4 tysiące to łączna liczba ID to czarno to widzę..
ślimaczy się to straszliwie..
pzdrw
ja robilem jak tylko weszly te nowe jescze w 3 lidze i mam numer 556 (wczesniej gdzies napisalem ze 250 kilka,pomylka ;) a tu dpiero >2500..?? :(
Man Without a Gun, mówimy jednym głosem..
:-)
pozdrawiam..
milo mi, odwzajemniam pozdrowienia
Nastąpił właśnie jeden, jedyny raz, w którym chciałbym by w naszej Cracovii... było lekkie zamieszanie - a konkretnie żeby się okazało że... wyższe numery wydano już a teraz to te niskie są wynikiem tego że one nie idą po koleji, i że de facto będzie liczniejsza publiczność. Ale cóż... chociaż kto wie...
Hmmmm.....kto to wie ?
Kobitka nie chciała się wypowiadać, czy numeracja Identyfikatorów odzwierciedla faktyczny stan ...
Gdy to zasugerowałem, stwierdziła że "to nie musi o niczym świadczyć"....
Możemy tylko domniemać, że :
- ta numeracja jest od zera i do tego powinniśmy doliczyć jeszcze stare identyfikatory (oprócz tych najstarszych białych oczywiście)
- numeracja jest kontynuacją poprzednich i ID wyrobionych teraz jest rzeczywiście mniej. Tylko zastanawia mnie fakt, które ID byłyby kontynuacją poprzednich, jeżeli wtedy nie było podziału na "mniej i bardziej zagrażających" (kolor czerwony to kibic stanowiący potencjalnie większe zagrożenie - wszyscy młodsi ?).
Liczba 1 500 ID zielonych potwierdza fakt, iż na Pasy chodzi dużo starszych osób ....
WYRABIAĆ IDENTYFIKATORY nawet JUTRO PRZED MECZEM do 15.00 !!!!!!
numery liczą sie raczej od wprowadzenia, czyli juz dosc dlugo ja wyrabialem w 3 lidze i mam numer 1000 z hakiem
ja wyrabiałem 30 marca 2003 i mam 1623 !! :/ wiec chyba mało tego !! RUSZAC DUPSKA PO ID
No tak, ale chyba najwygodniej dla Zarządu byłoby kontynuowanie numeracji bez podziału na numery czerwone i zielone, czyli w takim przypadku mamy jutro tylko 2500 kibiców ... !!!!
PANOWIE LITOŚCI !!!!
bedzie kolo 4,5 tys luda !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)