Nie zauważyłem, żeby ktoś na forum to zauważył więc ja to robię.
Gratulacje dla chłopaków i trenerów za zwycięstwo i serce (przeczytaj-zrozumiesz).
Z Teraz Pasy:
[b]Amica Cup 2005
dla juniorów trenera Góreckiego[/b]
W dniach 8-9 stycznia w Słupcy niedaleko Poznania rozegrano Pierwszy Ogólnopolski Turniej Halowej Piłki Nożnej – juniorów młodszych (rocznik 1989) Amica Cup 2005.
W stawce ośmiu drużyn najlepsza okazała się Cracovia prowadzona przez Piotra Góreckiego zostawiając „za sobą” między innymi takie drużyny jak Lech Poznań, Amica Wronki, Aluminium Konin, Olimpia Poznań.
Młodzi Pasiacy w pierwszym pojedynku wygrali 2:0 z Olimpią Poznań (bramki: Dzwonek, Obrzut), następnie pokonali Amice Wronki 1:0 (Żurek), oraz 1920 Mosinę 2:0 (Obrzut, Martynus). W półfinale drużyna z Krakowa zmierzyła się z Aleksandrowem Łódzkim wygrywając 2:1 (Dzwonek, Lisowski) aby w finale ponownie wygrać z 1920 Mosina tym razem 5:0 (Dzwonek, Żurek, Obrzut, Guzik, Lisowski).
Najlepszym zawodnikiem całego turnieju jednogłośnie wybrany został Wojciech Obrzut, ponadto wyróżnienie otrzymał Rafał Dzwonek (obydwaj z Cracovii)
Ponieważ turniej odbywał się pod nazwą „Serce za serce” - wspomagającym budowę Polskiego Sztucznego Serca – młodzi pasiacy stanęli na wysokości zadania – i oddając własne kieszonkowe wylicytowali na aukcji piłkę z autografem jednego z zawodników Amiki, następnie przekazując ją na ręce trenera.
Zwycięski skład Cracovii: Postek Krzysztof, Nowicki Paweł, Guzik Jarosław, Sadko Krzysztof, Kękuś Krzysztof, Hejnar Jakub, Żurek Marcin, Martynus Michał, Obrzut Wojciech, Dzwonek Rafał, Tomkowiak Patryk, Lisowski Rafał. Kierownik Janusz Tomkowiak, Trener Piotr Górecki
Zdjęcia:[url]http://teraz.pasy.net/2005/05-01/050115-03rozm.htm[/url]
-
-
Gratulacje dla juniorów.
Gratulacje dla mlodych! tak trzymac! a swoja droga to moze ktorys z nich kiedys bedzie gral w pierwszym skladzie Cracovii i strzelal bramki...
Mentny:
[i]Nie zauważyłem, żeby ktoś na forum to zauważył więc ja to robię.[/i]
Mentny, cos nienajlepiej z Twoja zimowa spostrzegawczoscia.:))
Refleks spozniony o 2 doby i 9 godzin.
No istotnie, ale na moje usprawiedliwienie może mieć wpływ, to że w tytule tematu tylko juniorzy pasują. Takowy sukces zasługuje też na osobny tytuł (to tak z rozpaczy teraz), a nie tylko dorzucenie do rozgrywek ligowych. No i jeszcze dodam, że w "łikendy" nie mam dostępu do sieci.
A wogóle to gratulacje jeszcze raz i można wywalić..... sorry.
Wielkie gratulacje dla juniorów.Z pewnością jest to duzy sukces i tak trzymac!Jednak chory system w naszym kraju wiele razy pokazywał ze Ci młodzi ludzie którzy osiągali wielkie sukcesy nawet na arenie mędzynarodowej ginęli w tłumie bo nikt nie potrafił ich pozniej umiejętnie wprowadzać w dorosłą piłkę!A pozniej sie zastanawiamy skad tak niski poziom naszej ligi!!!Ale mam wielka nadzieje w przypadku naszych chłopaków bedzie inaczej i to oni będą decydować kiedys o sile CRACOVII (i nie tylko)!!!!
BRAWO !!!
do góry !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)