no to teraz mysle ze jakies spektakularne wzmocnienia jak na nasze warunki beda tej zimy oby tak jeszcze zdobyc w ost. dwóch meczach min 4 pkt. :)
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Ja też wierzę że profesor Będzie chcial sie odkuć na wiśle i krzyknać z całym stadionem NA KOLANA KUNDLE.Wierze że ten WĄŻ CO SIEDZIAŁ W JEGO KIESZENI poszedł precz!!!!
Punktow w dwoch ostatnich meczach musimy zdobyc 6!Wtedy moze to profesora zwotywuje do transferow.
Powinnismy wszystko robic zeby sciagnac w przerwie zimowej do nas Chmiesta!Jest to typowy snajper i wedlug mnie duzo lepszy od przereklamowanego Matusiaka ,na ktorego i tak nie mamy
szans!
Chmiest rozumie się z Pawlusiński byłby nie zły duet.
Niby Krakus z NH ale nie wiem czy u niego nie większy sentyment do Psiarni
Od wczoraj Piechna jest do wzięcia
od Piechny to ja już wole Banie
Ogólnie sa potrzebne transfery jeśli mażymy o grze w Pucharze UEFA.
Matusiak jest dobry, ale powinien zrzucić trochę kilogramów. Chmiest jest to facet ambitny, prowadzi sportowy tryb życia, i myślę że teraz dopiero zacznie grać.
Grzegorz Piechna wróci do Polski?
- Nastroje są kiepskie. W klubie może dojść do trzęsienia ziemi - powiedział w "Super Expressie" Grzegorz Piechna. Zespół polskiego napastnika Torpedo Moskwa, na dwie kolejki przed końcem rozgrywek, nie ma już szans na utrzymanie w rosyjskiej ekstraklasie.
- Do piątku mamy wolne, a jak w sobotę pojawię się na treningu, to mogą mi nawet powiedzieć, że rozwiązują ze mną kontrakt - dodał popularny "Kiełbasa".
W drugiej lidze rosyjskie zespoły mogą zatrudniać pięciu obcokrajowców. Kilku piłkarzy na pewno opuści Torpedo. Czy wśród nich będzie Piechna?
czytaj dalej
- Możliwe są ciecia kosztów, a wtedy będzie grała sama młodzież, również w dwóch ostatnich meczach ligowych. Zresztą trener nie lubi stawiać na obcokrajowców i trzeba się z tym pogodzić. Chciałbym grać, dlatego wszystkie oferty które dostanę, będę brał pod uwagę, również te z Polski. Zresztą żona namawia mnie do powrotu do ojczyzny - podkreślił 30-letni napastnik.
Źródło informacji: Super Express/INTERIA.PL
Kiedyś nie pasował do koncepcji,ale teraz koncepcja się zmieniła więc może wartałoby się zastanowić.Jednak wtedy kosztował niewiele ,teraz cena na pewno sporo poszła w górę.
"- Tak, dobrze, że będziemy mogli w listopadzie i grudniu zagrać trzy mecze. Regulamin tego pucharu jest taki, że będzie w nim można próbować nowych, niepotwierdzonych jeszcze graczy. Zatem będzie świetna okazja do przetestowania nowych zawodników, a tacy powinni się pokazać w Cracovii."
Powiedział Stefan Majewski!!!!
Więc nareszcie poszli po rozum do głowy.Ile można grać III ligowym składem niezmiennie.
ale mogą być tylko 2-a mecze bo podobno Widzew nie chce startować.
.
>
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale mogą być tylko 2-a mecze bo podobno Widzew
> nie chce startować
Nie 2 tylko 6 meczów bo jest mecz i rewanż.
A do tego Widzew nie może odmówić bo gra jest w PE obowiązkowa,a Widzew ma mieć remont na stadionie i będą grać w Piotrkowie.
Jeśli chodzi o listopad i grudzień to trzy.
Tak się zastanawiam czy to cisza przed burzą czy cisza wogóle...;)
Gdzie by nie spojrzeć to coś dłubią przy zakupach a u nas ani widu ani słychu.
Czyli opcje są dwie albo to robimy profesjonalnie bez szumu albo jesteśmy w tzw. głębokiej _ _ _ _ _ ;) i za niedługo przeprosimy się z M.Jelonkiem (bez wycieczek osobistych!)
W jednym z komentarzy do artykułu o testowaniu nowych zawodników przez ŁKS Łódź przeczytałem, że do Cracovii ma przejść Dariusz Kłus ( ponoc juz kontrakt wstepny podpisał).
Świetne warunki fizyczne tyle, że pomocnik.
Zaznaczam, że moze być to informacja całkowicie nieprawdziwa.
Na 90minut.pl to jest :) Jakby przyszedł to by sie przydał. Zastępca Barana będzie :P
Piątek powraca z Lechii i narazie tyle,może Nikitovic z Łęcznej ...
A idą Giza,Drumlak i Zimoń wieść za 90 minut.pl
to spekulacje tylko - nie sądzę żeby Giza poszedł do Legii
Nie spodziewajmy się niczego dobrego. Wzmocniń nie będzie, a jeżeli to raczej będą osłabienia ... Takie są realia i taka mentalność JF! Niestety.
14 listopada 2006, 7:00:19 - prof
Arka zainteresowana Marcinem Chmiestem
Arka zarzuciła sieci na Śląsk. W pierwszej kolejności chce wykupić z Odry Wodzisław Śląski Marcina Chmiesta, który ma w kontrakcie 150 tys. euro odstępnego.
- Na 80 procent Marcin wiosną zagra w Arce - mówi z przekonaniem jej trener Wojciech Stawowy. - Obawiamy się tylko konkurencji ze strony klubu zagranicznego.
Najskuteczniejszy napastnik ekstraklasy podpisał wcześniej długoletni kontrakt, który wygasa w czerwcu 2008 roku. Piłkarz nie ukrywa jednak, że dużo wcześniej chciałby się wyrwać z Wodzisława. Dużo zależy od stanowiska menedżera piłkarza Jarosława Kołakowskiego.
- W ostatniej kolejce jesieni nie zagram, gdyż pauzuję za kartki - przypomina napastnik Odry. - Po zakończeniu rundy będę się zastanawiał nad ofertami. Co do Arki, to uważam, że jest to dobra propozycja. Przede wszystkim dlatego, że jest tam Wojciech Stawowy. Obaj jesteśmy krakusami, ale wcześniej nigdy ze sobą nie pracowaliśmy. Na razie niczego nie przesądzam, bo jeszcze kluby muszą się porozumieć. Poza tym Arka to nie jest moja jedyna opcja - mówi Chmiest.
Chmiesta ma wykupić z Odry jedna z firm ubezpieczeniowych dla której wydatek rzędu 600 tys. złotych to żaden problem.
źródło: Przegląd Sportowy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)