wybacz steam ale uszalewski jest tak K...A slaby ze to jest kpina wieszkosc juniorow mlodszych jest od niego lepsza.Myslisz ze co jak chlopak ma dobra wydolnosc to bedzie dobrze gral w pilke??;/.To jest tak jakbys teraz zatrudnil naszego masazyste P.P. Soche na stanowisko manager klubu i oczekiwal ze ci sciagnie najzdolniejszych juniorow z polski.Szybki masz u mnie 100% poparcia
pozdrawiam
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
dobrze szybszy lopez mówi,sprawa jest bardzo prosta: podczs gdy graliśmy w 2 lidze i filipiokowi sie podobało , klubem rządził Misior wszystko grało tzn: przychodzili do nas zawodnicy , byli sponsorzy : na każdy mecz w telewizji inny sponsor, to bomba , to michelin, to coś tam coś tam a teraz co jest?? wielkie G , piłkarze wolą wybrać łęczną niż Cracovie bo im nikt tam nie obetnie wynagrodzenia podkreslam wynagrodzenia nie premiii, tylko o co teraz chodzi filipkowi??? Co on chce osiagnąć swoim działaniem ??
Wolą też Łeczną, bo poszła fama po Polsce ,że w Cracovii grają tylko ludzie Stawowego ,a innich z poza układu to czeka ławka albo trybuny.
A jeżeli jest też tak bardzo źle z systemem wynagradzania to ciekawe dlaczego Moskała tak bardzo chciał zostać w Cracovii ,przecież w Łęcznej przyjęliby go z otwartymi rękami.
czy ktos wie co z Bojarskim?
dzisiaj o 22.00 czasu tomskiego (cokolwiek by to miało oznaczać, po mojemu jest to 18.00 czasu w Hiszpanii) - Tom&Jerry gra pierwszy sparing z jakimś hiszpańskim II ligowcem. Nie wiem czy Bojar został na ten mecz (pewnie tak, bo jak mu idą na rękę to do oporu :P). Będę wiedzieć po meczu czy grał i co dalej
według zaca po dymisji stawowgo pilkarze teraz beda walic do nas drzwiami i oknami , poczekamy....
na razie nie będą bo mają na to 6 godzin...
Mecz Toma&Jerry z Elche zakończył się wynikiem 0:0. Bojarski grał całą drugą połowę.
Trener Toma&Jerryego po meczu powiedział : Co doi nowych zawodników: jestem bardzo zadowolony z gry Bugajewa (bramkarz), natomiast Polak Bojarski "nikakowo wpieczatlienija nie prawieł", co oznacza "nie rzucił mnie na kolana".
Więc Bojar najprawdopodobniej wróci. Tylko czy w sezonie będzie myślał o grze, czy o kolejnym kontrakcie ?
Wrócić napewno wróci.
Ruskie maja czas do 15 marca
takze Bojar jeszcze wisle jebnie brameczke
na ewentualne odchodne :-)
A jak nie odejdzie
no to myslac o nowym kontrakcie
bedzie grał jak najlepiej potrafi
wszak trza sie promowac :-)
W dzisiejszym DP ,też pisze ,że Bojar nie przkonał do siebie trenera Tomska.
Brylant 82 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> według zaca po dymisji stawowgo pilkarze teraz
> beda walic do nas drzwiami i oknami ,
> poczekamy....
Wszystko zależy od tego czy my tych piłkarzy będziemy chcieli,bo narazie nie mieści się to w strategi działania nakreślonej przez władze klubu.... Sytuacja Citki,Wawrzyczka,Świerczewskiego czy Wiśniewskiego na pewno dawała do myślenia potencjalnym naszym zawodnikom..... Piłkarze przyjdą grać przede wszystkim tam gdzie będą mieli szanse na gre,a także pewność,iż będą otrzymywać wynagrodzenie w terminie, a nie czekać na nie miesiącami, z tego co wiem narazie w Cracovii nie ma z tym problemu........Najlepszym tego przykładem jest Drumlak,który jakoś nie palił się do odejścia choć okazje ku temu miał,a ten zawodnik jest takim papierkiem lakmusowym na problemy finansowe klubów ,w których występuje.
.
Z jednej strony kibicowałem jego staraniom o angaż w Tomsku, bo jednym kontraktem mógłby sobie zabezpieczyć przyszłość, ale jako szkoleniowiec Cracovii muszę powiedzieć tak: bardzo bym się cieszył, gdyby wrócił - przedstawiał swój punkt widzenia. - Dla nas jest wiodącym zawodnikiem, który nie unika odpowiedzialności i czasem w pojedynkę decyduje o losach meczu. Co będzie jeśli do transferu jednak dojdzie? Klub nieźle zarobi, a u nas do dobrze przemyślanych wzmocnienień dojdzie latem.
To urywek z Gazety Krakowskiej z 1 marca...
Ja kwidać na wzmocnienia trzeba poczekać do wakacji....
bla blabla i tyle widać.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>, a
> u nas do dobrze przemyślanych wzmocnienień dojdzie
> latem.
>
> To urywek z Gazety Krakowskiej z 1 marca...
> Ja kwidać na wzmocnienia trzeba poczekać do
> wakacji....
Ty naprawdew to wierzysz?
A dlaczego mam nie wierzyć?
Może dlatego, że "Cracovia nie musi grać w I lidze"?
pewnie chcesz żeby grała w piątej - jak Garbarnia albo Proszowianka
Garca gra w IV, Proszowianka tez.
steam-roller, rozumiem, że pijesz do autora cytatu którym się posłużyłem?
lopez. Ale wkrótce będą grały w V (nawet jak nie spadną, choć być może to się będzie zwało "trzecia"):
[i]Polski Związek Piłki Nożnej przygotowuje projekt reorganizacji rozgrywek ligowych - poinformował w środę prezes Łódzkiego Związku Piłki Nożnej Edward Potok.
Dodał, że największe zmiany mają dotyczyć trzeciej ligi. Orange Ekstraklasa ma pozostać bez zmian i wciąż będzie w niej grało szesnaście drużyn.
Reorganizacja ma nastąpić dopiero w 2008 roku, ale decyzja dotycząca zmian może zapaść jeszcze w tym roku.
- Według projektu, który zostanie zaprezentowany oficjalnie 30 marca na posiedzeniu zarządu PZPN, obecna ekstraklasa nadal będzie liczyć 16 drużyn. Druga liga ma zmienić nazwę i będzie występowała pod szyldem pierwszej ligi. Zagra w niej od 16 do 18 zespołów - powiedział Potok. Trzecia liga, złożona obecnie z czterech grup, zgodnie z planami PZPN, ma być drugą ligą z dwoma grupami po 16 zespołów.
Zdaniem Potoka, taki system rozgrywek powinien przyczynić się do poprawy poziomu meczów ligowych. Potok zwraca również uwagę na inny aspekt proponowanych zmian. - Kluby, które obecnie grają w trzeciej lidze będą mogły zaoferować potencjalnym sponsorom reklamę nie tylko we własnym okręgu, ale w całej Polsce - dodał.
Przedstawiciele trzecioligowców są zaskoczeni takimi propozycjami zmian, ale nie kryją, że to ciekawy pomysł, wart dyskusji. - Druga liga kojarzy się z czymś lepszym, nawet jeśli to tylko zmiana nazwy. Na pewno gra w drugiej lidze to dla sponsorów lepsza reklama - powiedział prezes trzecioligowego Hurtapu Łęczyca Wiesław Napióra.
Dodał jednak, że znacznie wzrosłyby koszty utrzymania zespołu. - Nie chodzi tu tylko o mecze wyjazdowe, ale i o zarobki piłkarzy. Nie wiem, czy gdyby dziś doszło do proponowanych zmian, nasz klub udźwignąłby taki ciężar finansowy - mówił.
Zmiany mają też dotknąć zespoły z czwartej ligi, które obecnie podzielone są na 19 grup. Według projektu PZPN, w trzeciej lidze zespoły będą podzielone na 16 lub osiem grup. [/i]
Aston - ja piję tylko do lustra (aby mieć kulturalne towarzystwo) :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)