Może być "jamowy" byl by nie był "jałowy" ... ;P
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
rev_krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co do Słoweńca jeżeli WS mówił że jest
> bramkostrzelnym ofensywnym napastnikiem to może
> chodzi nie o Sasa Palic a o piłkarza Sasa Ranic i
> dziennikarze coś zagmatwali!
> Ma 24 lata jest bramkostrzelny i przydalby sie w
> zespole! A to co o nim znalazłem:
Ranic nie może być bez kontraktu ponieważ gra w lidze, strzeka bramki i musiałby być załatwiony dzisiaj. Chodzi chyba jednak o Panica.
Nie wiem czego Wy chcecie od Nikoli, u Kasperczaka był podstawowym zawodnikiem, a człowiek nie wielbłąd...:)
Monday mam nadzieję że brak mozliwości wysłania faksu to Twoja sprawka i jak ten szwab w 4 pancernych przegryzłes kable
Don`t Panic. Jugola nie będzie
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Don`t Panic. Jugola nie będzie
Jabola?
Ja bym chętnie te kabelki posklejał, aby ten transfer doszedł do skutku :-)))
Naprawde z nim rozmawiaja piesek u nas ?? oj niebedzie mial lekko ja przyjdzie i dojdzie nastepny do baru po treningu.a tak wogole to mogli Abotta sprowadzic spokojnie chlopak umie grac 5 meczy 5 bramek
Za Abotta trzeba by zapłacić zdecydowanie więcej niż 1 MLN ZŁ, które deklarował Filip...
Mysle ze przeszlosc klubowa nie powinna miec znaczenia, natomiast ze wariat, to fakt. Reedukacja? Czy my jestesmy w tym tacy dobrzy?
Mijailović mógłby być, gdyby nie był podpijaczem...;)
no pewnie Filipiak cos wymysli o 23 55 napastnik musi byc bo tego najbardziej brakowalo a narazie wzmacniamy pomoc i obrone.a pieski dzisiaj pokazaly z tym transferem jak on sie zgodzil przyjsc do polskiej ligi boavista mocniejsza od zwisly.
Nikoli nikt nie chce, więc go chyba oddadzą za dopłatą (unikną reklamacji). Facet jeździł z testu na test i wszyscy rezygnowali. To że grał u Kasperczaka nie świadczy o jego obecnych możliwościach (nie tych barowych oczywiście).
Nikola jest slabym pilkarzem, wiec z tej racji odpada. Do tego naklada sie byly klub. Plus to,ze jest nieociosany. Plus to,ze zaczepia ludzi po knajpach.
Nikola hm, to tak na derbach by sobie strzygl antygwiazde, a nie sama gwiazde, Bania by mogl z nim pic i nie musieli by do Jamy chodzic tylko w naszych knajpach by pili (np. ALga) tylko czy on umie kopac pilke jeszcze :p
nie no zartuje po kiego grzyba nam ten pajac ;]
Ja nie rozumiem jednego potrzeba nam napastanika to oni sprowadzaja wszystkich tylko nie napastnika.
Plus nie pasuje mentalnie do koncepcji.
bart: zalezy czyjej - profa czy stawa? :)
ale to juz raczej pewne ze ten psiurek przychodzi ?? juz 22 niezostalo duzo czasu wiecie cos nowego niz przed godzina?? kto jeszcze przychodzi ?? to moze jeszcze Kowalczyk i Hajto wtedy to bylibysmy najlepsi w polsce w...piciu nikt niemial by szans
A ja uwazam ze Nikola sie przyda! Psow wykosi na derbach sam wszystkich! :)
A tak na powaznie uwazam ze jest pojeb ale niezly pojeb i warto by go miec u siebie!
a przeca z NM to farmazon ;P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)