Panowie nie mamy ławy...goście będą w 18-e meczowej jak przyjdą.
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Joao Paulo będzie musiał rezerwach odpokutować bramkę którą nam strzelił. Poza tym będzie piątym napastnikem (po naszym tercecie i wypatrzonym przez trenera Słoweńcu). Nic mi nie wiadomo abyśmy mieli grać pięcioma napastnikami.
JPH to pomocnik
Sloweniec to pomocnik, nie napastnik, zreszta jak juz wyzej koledzy wyniuchali jest on chlopkiem co wchodzil na 5 minut koncowych.
Mam nadzieję,że dni Stawa są policzone.Myślałem i chciałem żeby dociągnął do Jubileuszu ale popełnił ostatnio tyle błędów a w zadufaniu i w mani własnej wielkości to kamikadze.
Mikulski może śmiało przejąć zespół.Może wtedy nowi z transferu będą mieć szansę i spełni się moja sugestia by zobaczyć jak Moskała strzela w IV lidze.
A ja sie pytam czy Stawowy nie jest jeb..... ?? Po jaki h.j ściąga jakiegoś słoweńca co był rezerwowym w swoim klubie a przede wszystkim jest POMOCNIKIEM!!! Nam potrzeba NAPADZIORA i to zajebistego a nie 15 pomocników.
Znalazłem strone zespołu ND Nova Gorica i takiego gościa jak Sasha Palić nie znalazłem ? Więc o co biega, może nie aktualizowana ? ze słoweńskiego nie jestem za dobry ;)
http://www.nd-gorica.com/index.php?vie=cnt&gr1=oklb
chyba sqad - http://www.nd-gorica.com/index.php?gr1=ekp
wyniki i tabela - http://www.nd-gorica.com/index.php?vie=cnt&gr1=tkm&gr2=sml
oczywiscie to tylko domysly i spekulecje . przegladnolem ta strone ND Nova Gorica i jezeli dobrze kumam to w nowym skladzie brakuje takiego kogos (Rodič) bramkostrzelny jak sam Stawu sie wypowiedzial w zeszlym sezonie 9 a jeden sezon wczesniej chyba 8 moze to o niego chodzi tylko sie pismaki pomylily !?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> JPH to pomocnik
>
Szukaliśmy NAPASTNIKA więc zdobycz tak zostanie potraktowana. Trudno powiedzieć ludziom że napastnika nie będzie, ale niech się nie martwią będzie jedenasty pomocnik, a gdy zabraknie miejsca na ławce to dostawi się krzesełko.
http://www.uefa.com/competitions/Under21/Teams/Team=57163/index.html
czyli pomocnik, reprezentant mlodziezowy Slowenii.
jupiter Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > JPH to pomocnik
> >
>
>
> Szukaliśmy NAPASTNIKA więc zdobycz tak zostanie
> potraktowana. Trudno powiedzieć ludziom że
> napastnika nie będzie, ale niech się nie martwią
> będzie jedenasty pomocnik, a gdy zabraknie miejsca
> na ławce to dostawi się krzesełko.
Jaki 11-y
Teraz nie jest tak różowo
Do gry w pomocy jest Pawka,Gizmo, Baranek, Bojar, Plastik
ewentualnei Basterek.
Khalid - sam naliczyłeś sześciu zdrowych (do tego jeszcze Słoweniec który też jest pomocnikiem).
Panic jest prawdziwym kotem w worku. W tym roku nie grał, w ubiegłym nie strzelił nic w 32 meczach w lidze (jedyna zdobycz to gol w meczu z Florą Tallin, I runda el. do L. M.)
c.l.i.s - o to biega, że grał tam w sezonie 2004/05, a teraz już nie gra, a na dodatek nie wiadomo gdzie gra (chyba nigdzie), bo "opuścił klub" (bez podania gdzie):
[i]Državni prvaki iz Nove Gorice bodo po nepričakovano hitrem slovesu od Evrope vse sile usmerili v prvenstvo, kjer so znova prvi favoriti.
Klub so pred sezono zapustili branilec Aleš Kokot (Greuther Fürth), vezist Andrej Komac (Maritimo), Vladislav Lungu i [b]Saša Panič[/b]. Novi člani belo-modrih so branilec Enes Handanagič (Koper), povratnik Enes Demirović ter levi bočni igralec Branko Jokič iz drugoligaša kranjskega Triglava. K prvi ekipi se je pridružilo še nekaj obetavnih mladincev. [/i]
jupiter Napisał(a):
> Khalid - sam naliczyłeś sześciu zdrowych (do tego
> jeszcze Słoweniec który też jest pomocnikiem).
>
> Panic jest prawdziwym kotem w worku. W tym roku
> nie grał, w ubiegłym nie strzelił nic w 32 meczach
> w lidze (jedyna zdobycz to gol w meczu z Florą
> Tallin, I runda el. do L. M.)
o Panicu nikt nic nie wie
Nikt go nie widział nie słyszał. Pewnie wszystko kaczka dziennikarska
Może Gajtkowskiego...- 25 lat..
Zarząd MKS Cracovia SSA podpisał dziś kontrakty z czterema nowymi zawodnikami. Marcin Dudziński w Górniku Zabrze.
Dziś zostały sfinalizowane kontrakty z czterema zawodnikami. Graczami Cracovii zostali Mateusz Rzucidło ze Stali Rzeszów oraz trzej zawodnicy Górnika Zabrze: obrońca Paweł Wojciechowski, napastnik Wojciech Okińczyć oraz pomocnik João Paulo Heidemann. Rzucidło, Wojciechowski i Okińczyć podpisali kontrakty na cztery lata, natomiast Joao Paulo Heidemann na pięć. Dziś także doszło do podpisania transferu definitywnego Marcina Dudzińskiego. Marcin stał się zawodnikiem Górnika Zabrze.
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=260
Jakoś nie wierzę by nie były to kontrakty 1+3(to od Moskały podobno stała zasada)...chyba ,ze ktoś w Klubie oszalał.
Zresztą o Rzucidle pisano ,że ma 1+3 już w poniedziałek.
Cóż wzmocnienia nie powalają...ale na bezrybiu ...i Heidemann napastnik.
Myślalem, że tylko wypożyczenia, a tutaj transfery na 4, 5 lat. Mam nadzieje, że dostaniemy teraz kopa i zaczniemy grać, jak na Pasy przystało.
"Jak zapewnił prezes Cracovii, w środę późnym wieczorem dojedzie do Krakowa 22-letni ofensywny pomocnik ze Słoweni Susza Panić, który gra w 1-ligowym zespole Hit Gorica, ale nie ma z nim kontraktu i będzie mógł zostać graczem Cracovii. Wpierw jednak poddany zostanie testom w podwawelskim klubie.
Trener Cracovii Wojciech Stawowy najbardziej liczy na Brazylijczyka, który ostatnio w Górniku Zabrze wykazywał wysoką formę, strzelając w ligowych meczach dwa gole."
http://pilka.interia.pl/news?inf=661884
Czyli Wacek jednak nie sprzedany....?
Mam nadzieję, że zdążą papiery do PZPN-u wysłać, zwłaszcze tego gościa ze Stali Rzeszów (ponoć były z jego papierami jakieś problemy..).
Wie ktoś coś na ten temat ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)