Pierwsza flaga skullboya jest IMHO najlepsza, druga podobnie.
Co do flagi RaDaRa to raz ze elementy (NH, flaga Cracovii, czaszka) sa jakos kiepsko rozmieszczone, a dwa ze za duzy blur, a na czaszce i tak widac ogromne piksele.
-
-
Flaga Nowa Huta (info w środku)
Już nie mam veny, więc podsumowanie:
[img]http://www.butik.pl/im/thumbnail/8/2/820a5.jpg[/img]
I buźki w powiększeniu:
[img]http://www.butik.pl/im/thumbnail/8/2/820aa.jpg[/img]
no to chyba skullboy najlepszy jednak ten pierwszy projekt
choc mi sie zdaje ze i tak idea tej flagi jest nieco bez sensu, bo glownym napisem na fladze powinno byc slowo CRACOVIA a nie NH :/
Ja oponuje za projektem nr 4 tylko z czacha i bejsbolami i może rzeczywiście zmienić napis nowa huta na Cracovia NH?
noo dokladnie
"CRACOVIA # NH"
a w miejsce # dac wlasnie jakas grafike lub po prostu herb i juz!
Idea nie moja. Próbowałem ino zrobić coś na biało-czerwono, bo czarne tła już mnie męczą i stadion zaciemniają. Ja to bym chciał fajną wyjazdówkę, ale temat niestety padł.
RadaR - przepraszam, chyba Ci trochę zje...ałem temat, ale może dzięki temu, po społecznej konsultacji, wyjdzie jakiś megawypas?
tylko pamietajcie ze ostatnio delegaci kaza zaslaniac lub sciagac flagi z czachami wiec nie wiem czy jest sens ladowac tą grafikę na flage
Może pogodzimy wszystkich: czacha z rogami i w szaliku, z NH wydziaranym na czole, w tle bejsbole? hihihihihi
no, no skullboy, projekty fajne, szczególnie mi sie podoba projekt nr. 4
Ps.Projekt Radara- za dużo ciemnego koloru , za mało barw biało -czerwonych.
Wiadomość zmieniona (15-01-05 10:12)
No to może zróbmy głosowanie!!Bo tak to nigdy nie dojdziemy do porozumienia a Wiosna już blisko!!!
Moj typ:Projekt 2 !!!!!
jak głosujemy to oddaje głos na projekt nr 4
zdecydowanie wybieram projekt nr. 2
teraz rzeczywiście spodobał mi się ten pomysł z Cracovia # NH ... i z tą drugą buźką w miejsce #
Wybieram projekt nr 4 !!!!!
Najwazniejsze glosy powinny liczyc sie mieszkancow NH ;)
Ja bym ododał głos za projektem nr 3 - gdzie pasy są ułożone z ukosa. Aha i lepsza diabla buźka niźli czacha.
W sumie jak tak sie przyjzec to projekt nr. 4 jest dobry ta czacha i kije bejsbolowe pasuja do NH :D
napisa " nowa huta ' zamieniony na Cracovia NH , lub cos w tym stylu , jak dla mnie , i w srodku diabelek z napiskiem oczywiscie :)
Dokładnie jak przedmówca ,to gra Cracovia a nie Nowa Huta,
a więc projekt nr 4 -Cracovia NH i facio z różkami
i jako mieszkaniec NH ( ćwierć wieku) :
Moja publiczna deklaracja -20 zł.
a wedlug mnie projekt nr 2 jest wypasiony i niema co zmieniac.
normalnie koszmar jeszcze raz to flaga Nowej Huty czy Cracovii ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)