:)
-
-
Flaga Nowa Huta (info w środku)
a zamias czachy cos ? :(
a barwy tak jak pierwszym razem
Ja bym proponował przerobić projekt RaDara.Zmienić tło na biało czerwone,a zamiast tego czegoś po prawej stronie dać herb Krakowa i będzie ok.
BARDZO DOBRY MOIM ZDANIEM JEST PIERWSZY PROJEKT TYLKO ZASTANAWIAM SIE PO CO NA POCZATKU JEST TEN SKRÓT??NH SKORO NASTĘPUJE PO NIM NAPIS NOWA HUTA??
własnie ta czacha w tej fanie jest super
Skulboy coraz lepiej :)
Wychowałem się w NH na Oś.Albertyńskim i choć teraz mieszkam w Płaszowie to na każdą flage Huty się dorzuce...Ale musicie jeszcze dopieścić te projekty...
**W NOWEJ HUCIE MEJ KRAINIE NOC ZAPADNIE PIES ZNÓW ZGINIE**
flagi skullboya najlepsze (jak dla mnie)
szczegulnie ta ostatnia z tlem "flagowym"
Super Flaga!!!!!Bardzo mi się podoba.Daje 30zł!!!!
A może poprostu trzy pasy pionowe lub 3 skośne?
no więc co Panowie przerabiamy projekt pierwszy czy dalej rozmawiacie o niczym bo dyskusja zrobiła sie wielka a z niej 4 osoby sie zdeklarowały
1 projekt kiepski szczerze mówiąc... Nowa Huta powinna mieć poważniejszą czcionkę, moim zdaniem! Natomiast projekt skullboya dobry!!! ewentualni mozna by pokombinować jeszcze z czcionką!
Nie znam się na programach graficznych,więc się nie biorę za przeróbki.Poniżej przedstawiam moje sugestie,może ktoś spróbóje zrobić taką wersję ;-)
[img]http://martin20.w.interia.pl/nh.jpg[/img]
Przecież Cracovia jest jedna i nie ważne skąd jest z jakiego miasta lub dzielnicy.
Przestańmy obwieszać nasz płot takimi flagami bo za niedługo wszystko będzie wyglądać jak na psiarni:
Zwisła Bochnia
Zwisła Sandomierz
Zwisła Brzesko
Zwisła Myślenice itd...
Według mnie psuje to wizerunek a róbcie flagi pod jednym zgodnym hasłem CRACOVIA !!!
wersja nr 4 - ostatnia, bo już mi się w bańce pierdzieli
o kur...wa to chyba sektorówka, sorry coś mi się pop.....liło. Szanowni modzi wybaczcie, jak możecie pomniejszcie projekt. Diabli nadali...
To mi sie podoba znowu powstaje kolejna super flaga pasów,jest zajebista zreszta pozdrowienia dla chlopakow bohaterki i grzegorzek
Radar nie wściekaj się... ale z doświadczenia sam zauważ że jeżeli można jeszcze projekt dopieszczać przed ostateczną akceptacją i zleceniem wykonania to wychodzą z tego tylko same "cudeńka" :)
PS. Bardzo mi się sopodobała nowość w projekcie skullboya - czyli tło w pasy białoczerwone ułożone ukosem - takiej flagi chyba nie mamy - po zatym czcionka ok, ale te czachy czy diabelskie twarze to chyba nie to... nie jestem z Huty, nie ja decyduje - ale przemyślcie to jescze.
i tym sposobem przeskoczylismy z miniwyjazdowki do maxisektorowki - teraz Radar brakuje Ci chyba nieco wiecej kaski!
ukosem tez mi sie podaba :) bardziej niz w pionie bo nasze sa w poziomie hehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)