Projekt kolegi O - koszt orientacyjny flagi 10 metrowej około 400 zł wykonanie tam gdzie wszystkie ( fachowo) czy są zainteresowani , prosze wpisywać ewentualne wpłaty ( deklaracje ) szczegóły podam w terminie póżniejszym ( konto itd) jak będą chętni :) ewentualnie deklarujcie sie na email
PROJEKT 1:
[img]http://www.funsport.sklep.pl/fotki/nh.jpg[/img]
PROJEKT 2 :
[img]http://www.funsport.sklep.pl/fotki/huta_2.jpg[/img]
PROJEKT 3,4,5
[img]http://www.funsport.sklep.pl/fotki/nh_3.jpg[/img]
[b] wydaje mi się że juz nie ma co poprawiać ja stawiam zdecydowanie na PROJEKT 2 i teraz zacznijmy zbierać kaskę
kscfan - 20 zł
rex - 20 zł
Tomix - 30 zł
corso - 20 zł
Ipswich - 20 zł
Wiadomość zmieniona (16-01-05 09:27)
-
-
Flaga Nowa Huta (info w środku)
No to ja już dzisiaj deklaruje 20 zł.Niech to będzie zachętą dla innych
W Hucie nie mieszkam,ale tam sie urodzilem.
Deklaruje,podobnie jak kolega wyzej,20 zł.
Łajna....:-) ale hajsu nie dam BUAHHAHA
Z Huty nie jestem ale flaga fajnie by wyglądała jak by z jednej strony była przekreslona gwiazda.Ale i tak flaga lux.
SuPeR!!!!
KoRI: WsZeDzIe tA gWiaZda, pRzeCiez mAmY swOjE hErBy, pO Co nAm oNa?
ZarAZ Sie DOFFFIeM, zE jEtEm dZiEwCzyna, Nie pOwInNam sIe odZywac..
:(
FLaGa SuPer Radarku, DaM mOShe jakIS sOsik :*:*:*:*
flaga jest do poprawki nie jest taka super jak dla mnie
Niunia:
jestes dziewczyna - nie znasz sie!
:P
koriksc - to jest flaga FC Nowa Huta więc wydaje mi sie że bez żadnych przekreślonych gwiazd !!!!!!!!
No tak ale znam wielu chłopaków z Huty którym napewno by brakowało tej gwiazdy.No ale juz sie nie wtrącam.
flaga super nie wiem o co Wam chodzi ... jakbym był z NH to bym napewno się dorzucił
SKRUT NH JEST ZBYTECZNY PONIEWAZ JEST NAPIS NOWA HUTA
TO TAK JAKBY NAPISAC NA FLADZE KS KLUB SPORTOWY CRACOVIA
Qurwa czarny to nie nasz kolor!!! Zamieńcie czarny na biały albo czerwony a czarnym zróbcie napis.
Flaga super -jak czytam takich dyletantów malkontentow jak jak pastor ,berg to mi ręce opadają.Ja bym w tej fladze nic nie zmienił bo można tylko pogorszyć.
"czarno wszystko widze - bo czarne mam mysli
może czarną nocą złą czarny kot sie przyśni..."
faktycznie nam sie plot zaczernia :(
PS: dajcie juz spokoj z tymi antygwiazdami - co ma AG z tym projektem zwiazanego?
No spoko tylko ja bym wczesniej na waszym miejscu ja dopracowal bo mozna wiele poprawic.
Ta druga wersja jest duzo lepsza. nie rozumiem tych wstawek o kolorach, bo przeciez nie wszystko musi byc bialo-czerwone. Mozna dodac pare poprawek tylko nie przekominujcie bo bedzie brzydka.
pastor ma racje czrny to nie nasz kolor
jako "nowohucianin" deklaruje 20 zł
zdecydowanie wybieram wersję z gwiazdeczką:)
zadnej gwiazdy , zadnego NH, projekt juz raz "nie przeszedł"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)