CRACOVIA PANY!!!!!!!!!!
Łza mi sie zakrecila w oku po tym co zobaczylem.
Warto zyc dla takich chwil i dla takiego klubu
-
-
W sobotę o godz. 22 w TVP3 reportaż z pobytu Cracovii w Rzymie
Takie coś powinni powtarzać regularnie!!!! Chłopaki jesteśmy z Was dumni!!! Godnie nas reprezentujecie!!! Byle tak dalej!!!
Ciekawe refleksje poaudiencyjne. Wspomnienia Profesora zmuszają, żeby spojrzeć na niego z innej strony (wizyta z Mamą, itp.), Marek ładnie zaakcentował słowa Papieża, a i Kazek sprawił przyjemność odnosząc się do wcześniejszej wizyty i papieskiego zapytania ;o) Kto ich tak pięknie nauczył śpiewać kolędy?? A i jeszcze jedno: ładnie, że naszym towarzyszyły Rodziny (jak wynika z reportażu), i że cała ekipa pokazała wszystkim (por. politycy witający w Polsce) jak należy powitać Papieża!!!
Wzruszające chwile... Tworzy się historia Klubu na naszych oczach!! Mam nadzieję, że następnym pokoleniom Pasiaków będzie dane kiedyś to zobaczyć... Może doczekamy kidyś muzeum klubowego? Czegoś w rodzaju takiego jak na Nou Camp, czy gdzie indziej... Pamiątki z tej wizyty byłyby bezcennymi eksponatami... Jestem przekonany, że odpowiednie miejsce znaleźliby w nim wcześniej czy później ludzie blicko związani z Cracovią, wielu z tych, co w Rzymie byli...
Te chwile nie powinny... nie mogą zostać zapomniane!!!!!! Naród wybrany... Trzeba materiały z tych spotkań uczynić szeroko, łatwo dostępnymi!!!! Podkreślajmy wszędzie gdzie można, że Cracovii kibicuje Karol Wojtyła!!! To wielka sprawa!!! Mamy się czym pochwalić, mamy z czego być dumni!!! Taaaki kibic!!! To się dwa razy nie zdarza!! ;o) Chociaż z Cracovią - to kto wie?? ;o)
Sto lat Ojcze Święty!!!!! I więcej!!! Kochamy Cię!!!!! Dziękujemy!!! Wywyższyłeś nas ;o) - jak tak to czuję... Jesteśmy dumni, że kibicujesz Pasom!!!!!!
Największy z Polaków jest jednym z nas - kibiców Cracovii!!!!!!! I pasjonował się jej meczami na stadionie przy ul. Kałuży...
JeyJey napisał:
> Cos pieknego (lezka)
> Brawa dla autorów reportazu : Panów i Pań Augustynek Cienkosz
> Sokół Pukała Noga (jesli cos przekrecilem to przepraszam)
Odkręcam :-)
Andrzej Augustynek - wiadomo
Filip Cienkosz - świetny operator specjalizujący się w sporcie, możecie go zobaczyć zawsze filmującego relacje z naszego hokeja;
Stanisław Sokół - montażysta;
Lucyna Puchała, Zbigniew Noga - kierownicy produkcji.
a ja zapomniałem o tym ;( aaaaaa
Autor: szybkilopez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-01-05 22:24
Jakei brawa ? nie pokazali jak papiez mowi "Cracovia pany", (...)
Jak nie pokazali...? Byl widoczny moment w ktorem Papiez "wola" prof.Filipiaka i gdy on sie odwraca slychac wyraznie "CRACOVIA PANY"
kkk_84 ok :)
Wiadomość zmieniona (09-01-05 09:55)
Trzeba oddać sprawiedliwość, że bezpośrednia relacja Telewizji Trwam z Rzymu była znacznie lepsza i to pod wieloma względami (kompletna zawartość, wyraźnie lepsza jakość dźwięku i obrazu). Oczywiście bardzo brakowało tam komentarza Andrzeja Augustynka.
Ale i tak autorom reportażu w TVP3 należy się od nas gorące podziękowanie. Dobra robota.
mg - dzieki :)
ale i tak przekrecilem tylko jedno nazwisko :D
Wiadomość zmieniona (09-01-05 11:07)
Wiecie może kiedy będzie powtórka i czy będzie???
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
K**** czemu ja tego nie oglądałem :/
A ja niemoglem ogladac bo mam tylko TVP3 Katowice. I w tym czasie ogladałem sobie skrót meczu Tychy-Unia. Ale mam nadzieje ze ten reportaz znajdzie sie na hubie.
To czemu w panoramie slychac jak papiez mowi"cracovia ..." a tu nie pokazali :>
Nie wiem,ale jak na koncu uslyszalem Hej Hej Cracovia to doslownie to byl moment kulminacyjny ze zbieralo mi sie na placz.A poza tym jak pilkarze spiewali kolende (swoja interpretacja) to poprostu cieszylem sie ze jestem kibicem Cracovii.Bo dla takich chwil wart zyc :))
Ale ze mnie kretyn !!!!!!!!
Pamietalem o tym jeszcze o 20:30 :-(
A jednak przegapilem !!!!!!
Ale Profesor musiał być zszokowany jak poczuł klepnięcie Ojca Świętego na swym ramieniu.
właśnie idzie powturka
Hehe dzieki Pokus zdazylem na lokomotywe :)
Thx Pokuś - w kółko to moge oglądać
.... Cracovia kochana ......
mam to nagrane moge komus przeslac
bylem tam i powiem ze nigdy w zyciu nie zapomne tej podrozy audiencji
na placu sw piotra odbierali nam szaliki, robili sobie z nami zdjecia i wolali za nami FORZA CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)