Zauważcie, że NL jest wydawana jakieś 30 lat.
-
-
...PASY
NL to niezalezna dobrze prosperująca firma ...
z wlasna siedzibą i etatowa redakcją ...
"Pasom" równiez tego zyczę ...
Nasza Legia jest gorsza od brukowcow ! wole poczytac krakowską albo jakis inny brukowiec niz to gowno
A ja nie... Ja akurat NL czytuje. I jest dużo ciekawsza niż krakowska, oczywiście biorąc poprawkę na "legijny" punkt widzenia...
Craco napisał(a):
> Porówajcie "Nasza Legia" i PASY. To jest narazie dwie "ligi
> prasowe" różnicy. Chodź z kolei od "Białej Gwiazdy" Pasy są
> dużo lepsze.
>
> Przeczytajcie ile NL osób ma w redakcji , o czym piszą, jaki
> mają nakłąd itp.
>
> PASY musiałyby przejść gruntowną zmianę formuły, by nie być
> kolejnym tytułem, który fajnie że w Empik jest tylko co z tego.
Craco ! Czytujesz "Białą Gwiazdę" że wiesz iż "Pasy" są lepsze ? Ja niestety nie mam skali porównawczej.
ja przegladalem pare razy Biala Gwiazde w Empiku i obiektywnie stwierdzam, ze slaba ta gazeta jak licho.
A ja mam dodo64. Jak coś takiego leży w Empik to sprawdzam. I jest to dużo gorsze od Pasów. A do NL to lata świetlne~!
Zdziwiłbym sie jakby ktoś powiedział że to jest niezłe wydawnictwo.
Jak chcecie dfobre artykuly to kupujcie Ziny.
"curve" - Nasza Legia jest gorsza od brukowcow ! wole poczytac krakowską albo jakis inny brukowiec niz to gowno
A czytales chociaz raz? Bluzgasz tylko bezpodstawnie na wszystko co Ci sie zle kojarzy jak jakis niedpowiedzialny gowniarz !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)