Fajny artykuł dzięki :P
-
-
Icku ! Szacuneczek...
>"Dwadzieścia kilka tysięcy uniesionych w górę dłoni na komendę Świstaka odmierzało rytm Pasiatej “lokomotywy”.<
Że co ???
dodo jak byś nie wiedział - przeważnie każdy człowiek ma dwie ręce
W sumie fakt - sam o tym nie pomyślałem :P
.... ale gwardziści z Wisły mają jedną rękę zajętą trzymaniem pałki stąd problem dodo64 z policzeniem rąk!
Jest to jeden z najlepszych artykułów z jakimi zetknąłem sie w ostatnich latach.
Serdecznie gratuluję.
Przygotuj się, drogi Autorze, że podsumowując rok 2005- ty, będziesz musiał rozpisać się szerzej, bo i osiągnięcia szykują sie znaczniejsze.
Czego Tobie, wszystkim zwolennikom NASZEJ CRACOVII i sobie, z całego " pasiastego " serca gorąco życzę.
stary kibol napisał(a):
> .... ale gwardziści z Wisły mają jedną rękę zajętą trzymaniem
> pałki stąd problem dodo64 z policzeniem rąk!
>
My milcjanci mamy w ogóle problem z liczeniem.Z czytaniem również a czytanie ze zrozumieniem tekstu to już w ogóle dla nas abstrakcja.A propos co to znaczy 'abstrakcja" ?
stary kibolu... ale 3 pozostalem lapy im pozostaja...!!! ;)
Ładnie się to czyta. Szacunek Icku.
podziekowania, za ten artykul i za wszystko to co robisz do tej pory.mieszkam 1400 km. od krakowa i ze zrozumialych powodow..nie moge sie cieszyc razem z wami ze zwyciestw,a plakac z porazek mojej ukochanej druzyny..ale c\zytajac takie artykuly,lezka w oku sie kreci...i przezywa sie to jeszcze inaczej..dzieki. szczesliwego N owego ROku ,dla cracovia kow,pozdrawiam
łapy łapy cztery łapy.....
Oj działo sie w tym roku, działo.Przed oczami sobie wszystko przypomnałem i płakać mi sie zachciało.Było co przeżywać na Kałuży i na Siedleckiego w tym roku.Kto nie widział niech żałuje.Artykuł świetnym podsumowaniem tego roku.Oby 2005 był co najmniej udany.
[b]Za 10 minut Nowy Rok[/b]
Wiadomość zmieniona (31-12-04 23:51)
Przyznaję majstersztyk!!
Gratulacje. Wszyscy to przeżywaliśmy ;-)
Respect
Szacuneczek,kawał dobrej roboty trzeba przyznać!!
Gratuluję.....
Coś pięknego i wzruszającego... Tyle wzruszających wspomnień w kilku zdaniach... Gratulacje!!!
Panowie jaki artykuł, mówcie bo pypcia dostanę.Ja nic nie widzę ,nic nie wiem o czym mówicie.Oświecenia plizzzz!
Też jak najbardziej po TRENINGU. Booooze!
Bardzo ładny artykuł , opisany prostymi słowami a jednak jak sie go czyta , kreci się łezka w oku , bo tak naprawde artykuł jest pisany oczami kibica , kibica Cracovii , i tak własnie ten artykuł opisuje to co czuł każdy z nas w tamtym roku ;) , Oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego , żeby wniosł wiele nowych wrażen , a będzie o czym pisac :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)