W imieniu Władców Pólnocy oraz własnym chciałem wszystkim Pasom oraz ich rodzinom życzyć wszelkiej pomyślnosci w 2005 roku zarówno w życiu prywatnym, zawodowym oraz "pasiastym". Mam nadzieję, że na jesieni spotkamy się się nie tylko prywatnie ale także podczas meczu między naszymi ekipami.
PS. Takie małe pytanko, tak na marginesie, ( hehehe ) jak godzicie życie prywatno-zawodowe z Pasiastym??? Pozdrawiam....
-
-
Pasiastego 2005
Nawzajem :D
Ile razy Miller skłamał,
Ile Kwach obietnic złamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Pęczak wziął na boku
...TYLE SZCZĘCIA W NOWYM ROKU!
I wszystkiego pasiastego !! :)
Dziekujemy Nazwajem :-)
zaczynam po raz 5. od początku
fuking snake
Pasiastej RODZINY i mocy,
orginalność.......żona mnie opućiła:(
que ...
jakie prywatno-zawodowe ???
jest tylko pasiaste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s.
najlepszego w nowym roku ...
wiecie dobrze o co chodzi ...
:-)))
dla całej Areczki !!!
Pasiastego Nowego Roku oraz spełnienia wszystkich pasiastych marzeń
Wszystkiego najlepszego, samych sukcesów Areczki, niedługo triumf Roberta Dymkowskiego w plebiscycie takze nowy rok zacznie sie dobrze dla Arki:).Miejmy nadzieje że Wielka Triada za rok bedzie rządzić ekstraklasą.
Pozdrowienia dla Gdyni ze specjalnym podziękowaniem za odjebanie akcji roku na Jadze;)
que.Arka--------Pozdro dla ciebie ..........jeszcze ci zalegam stado browarów
Szczęśliwego dla dla każdego brata Pasiastego!!!!
Ja wszystkim naszym braciom z Gdyni też życzę Wszystkiego Najlepszego a przede wszystkim aby ich ukochana Areczka weszła do ekstraklasy!!!
Arka i Pasy po wsze czasy!!!
duzo strzelonych bramek
straconych zero
jesli to mozliwe
gry w pucharach
zgody ze wszystkimi
a w zycie osobistym malo stresu duzo prawdziwych przyjaciol i
malo wrogow.
wszystko,wszystko co najlepsze dla Areczki!!:) By Wielka Triada pokazała kto rzadzi w extraklasie;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)