Prawda jest brutalna ZOMO robi to w sposob bardzo umiejetny i nie mozna sie do nich doczepic w rzaden sposob. Wykorzystuja wszystkie argumenty i sa w zgodzie z prawem. Inna sprawa jest fakt, ze "nasza mlodziez" nie ma zupelnie pojecia i daje sie prowokowac jak male dzieci.
Nie licze, ze zrozumieja swoje czyny, gdyz jak bylem w ich wieku te tezuwazalem, ze tylko chuligani dbaja o klub i bez niego nie byloby CRACOVII
-
-
Samobójstwo?!
Oczywiście,że nie wszystkiemu jest winna tylko policja. Ale czy policja nie powinna być absolutnie bezstronna niezależnie na czyim stadionie się znajduje?Czy nie powinna być wolna od sympati regionalnych? Jeżeli tak, to co znaczyły gesty /wysunięte środkowe palce/ zchodzących z płyty stadionu Hutnika zomowców do garstki pozostałych kibiców " pasów"? Ja odebrałem to tak,że przy byle sposobności chętnie mi do......lą.
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariowało moje serce!
to jest oczywiste że policja prowokuje, nie wiem czy pamiętacie mecz zdaje się z Nidą na koniec sezonu (klepniecie awansu), 0 kibiców przyjezdnych na trybunach atmosfera święta a po wyjściu ze stadionu czekaja gotowi do akcji pałkarze -i jak tu sie nie wqrwić widząc takie coś??
Policja prowokuje też na forum - więc sza czasami.
Po co im dawać pretexty...
Czasem lepiej się ugryźć w klawiaturkę !
KaC-Q
Uwazam, ze pokojowa manifestacja byla by 100% lepsza. Pokazalibysmy wszystkim ile nas jest i o to glownie chodzilo. I ta manifestacja w perspektywie nie przyniosla porzadanego efektu, a spowodowala tylko, ze tacy ludzie jka Pawel M. zobaczyli w kibicach Cracovii ogromny potencjal. I to nie demolka sklepow o tym zadecydowala. Demolka spowodowala, ze czesc prasy i osob zamiast z podziwem pisac i mowic o przywiazaniu rzeszy osob do III-ligowego klubu miala kolejny powod by nazwac nas bandytami.
jeseli bysmy tylko przeszli spokojnie manifestujac to by yła tylko wzmianka o nas w gazetach a przez to ze zadyma była bylismy na pierwszych stronach gazet w całej polsce i przez nas zauwazyli ludzie ! ze z nami nie ma zartów!
Artykuł napisany przez Craco jest znakomity, tylko zastanawiam się czy tego typu teksty dotrą do kogos z tych co dymili na Ruchu??? Problem jest w tym, że pod nasz klub podszyła się grupka "dzieci ulicy" i im zwyczajnie na niczym nie zależy poza jednym.
KSC Q
Jezeli gdzies pisano o manifestacji na pierwszej stronie to tylko w negatywnym tonie. Lepiej by blo gdyby pisano tylko na dlaszych stronach, ale pozytywnie. A tak naprawde to co napisaly gazety i gdzie bylo bardzo malo istotne. Manifestacja byla przelolem nie dlatego, ze ktos tam cos nskrobal w jakiejs gazecie, a dlatego, ze ludzie tacy jak np. Pawel Misior usiwadomili sobie jaki w kibicach Cracovii drzemie potencjal i ze nalezycie go wykorzystujac mozna zajsc daleko. I uswiadomil sobie to nie dzieki demolce, ale pomimo tej demolki, do ktoej potem doszlo.
2123 % racji Adamo!
Tak właśnie jest!
-=KsC_Qr2nOw=-
"pierwszy raz sie pod pisze pod tym....... jak dla mnie czas przerwać zadymy , niech klub pnie sie w góre....a kibice sie uspokoili......"
Dla takiego wpisu warto było to napisać. To napisał GOŚĆ który zrozumiał o co mi chodzi, mam nadzieję , że nie jeden z was . Wszyscy chcemy dobra Cracovii, każdy na swój sposób. Wszyscy musimy tylko wiedzieć kiedy i jak.
W innym wypadku będzie sie nas antagonizować, a chodzi o to byśmy zawsze byli razem.
CRACOVIA PANY
ps
Jeszcze raz : Dziekuję za dobre słowo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)