Wszystkiego pasiastego,życzę powrotu do wysokiej formy i przebicia się do podstawowej jedenastki Pasów :-) !!!!
Wiadomość zmieniona (27-12-04 00:41)
-
-
27 grudnia-urodziny Wojtka Ankowskiego
100 lat ;-)
100 lat i powrtotu do wysokiej formy życze..najlepszego !!!
STO LAT !!! !!! !!!
No widzę, że koledzy mnie wyprzedzili, ale i tak zdążę jeszcze znaleźć się wgrupie Pasiaków, którzy dołączyli się do życzeń przed snem:-)))
Wszystkiego Najlepszego I Powrotu Do I-Ligowej Cracovii!!!!
100 lat 100 lat niech żyje żyje Nam :):):)
No to sto lat Panie Wojtku A.
to nic ze godzina 19 poślizgu :)
Dziękujemy i sto lat!!!
Te bramki zostaną w naszej pamięci.
Wszystkiego najlepszego !
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Wszystkiego naj.... !!!
I szybkiego powrotu do składu Cracovii !!!!
Wszystkiego najlepszego:-)
Wszystkiego najlepszego, powrotu do formy, sukcesów w Cracovii!!
sto lat :)
Wszystkiego najlepszego i sukcesów w Cracovii !!!
Wszystkiego Najlepszego i Samych Sukcesów w Życiu!!
Kurde jak sobie przypomnę ile szczęscia dzięki Anie ....
Ana 100 lat zycia , zdrowia żeby Cie omijały kontuzje i wysokiej formy
p.s co do omijania kontuzji - oglądał ktoś wczoraj polsat 2 x 45 ? wszyscy tam mówią czego oczekują od nowego roku - wszyscy składają życzenia Krzynówkowi ( bo tam był ) żeby go omijały kontuzje itd itp a on mówi :
"no ja bym sobie życzył aby w końcu przestały mnie omijać kontuzje ..." hehehe ale się uśmiałem
Wojtusiu popatrz na Baniowego , Frankowskiego , Citkę jak latami siedzieli "w dołku" i jak się potem do pierwszoligowego poziomu podnieśli. Uwierz w ten cel i w Siebie a i Tobie sie uda!
WALCZ WOJTEK o siebie jak kiedyś o gole dla Pasów walczyłeś. Trzymamy kciuki!
Najlepszego !
każdy w życiu ma swoje 5 minut czekamy na twoje 5 oby te 5 minut trwało najdłużej!
PIASKI NOWE
Wszystkiego najlepszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)