Jest teraz przerwa w rozgrywkach więc powinno się pomyśleć o sprawach które leżą niezałatwione a które były ważne dla opinii PASIAKÓW.......
Był sobie Lajkonik....poskakał sobie po stadionie CRACOVII i....zniknął.....
Może czas pomyśleć o maskotce która by była kojarzona z naszym klubem,którą by można było kupić np. na prezent....
Może jakieś pomysły......marketing czyta........
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
-
-
MASKOTKA KLUBU....
Smok Wawelski odpada wiec moze... Szewczyk Dratewka ;-) ??
ej Kid:D
To chyba bardzo dobry pomysł :D Maskotka jakiegoś faceta z koszulką Pasiaka, z tyłu napis DRATEWKA :D
Szewczyk bylby dobry ;)
proste że Szewczyk Dratewka :) wtajemniczeni mogą wiedzieć że mi to pasuje i ja nawet mógłbym zostać Szewczykiem Dratewką ;) z wiadomych przyczyn :> ten kto nie wie o co chodzi zapraszam na prv :P
heh Kid ma zawsze pomysły:D
temat już był.... kiedyś się przewinął....
Zebra? ;)
Santo wiem,wiem :D
SIEMASZKI OK
hycel_ksc nie mów że jesteś tym kimś o kim nie chciałbym wiedzieć a jezeli nie to napisz do mnie na gadu ...
fiore....temat był, tylko że nic wtedy nie dał........mówiąc szczerze, szukałem go ,tylko że nie znalazłem i dałem powtórnie.....ponieważ marketingowo dla CRACOVII powinien być szybko załatwiony.....chyba że maskotka jest zbędna....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Szewczyk pasiakuje, załatwił smoka i tak ma być
:)
Szewczyk to pasiasty ziomek i tu masz racje BartAcid
ian thorpe: tylko czy takie sprawy powinny być załatwiane na forum...? nie wydaje mi się... od czego mamy MARKETING !? ...
zresztą większość pomysłów "przez forum" i tak nie przechodzi ... ( no chyba, że kiełbaski ;P ).
fiore : warto sprobowac.Moze podejdzie ktorys z naszych pomyslow komus z marketingu.
Szewczyk to bardzo dobry pomysl! Ale jak go przedstawic? Bo biegajacy koles w pasiastej koszulce z napisem Dratewka jest ok ale dla tego kto widzi ten napis. W telewizji juz moze byc gorzej widoczny.
Wiadomość zmieniona (26-12-04 23:48)
ja go widze na staro ubranego z owcą pod pachą :)
a moze dac mu jekiegos pieska pod pache :D
to lepiej ich smoka porzyczyc i niech go z pałą goni ten nasz Dratewka
No właśnie SaNto, Owca pod pachą to może być problem - przecież Staszek grał i u nich, i u nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)