nie ze sie chwale ale właśnie gwiazdka przyniosła Pasiastą paczkę a w niej taki zaje....... kalendarz na 2005 ( ceny niestety z wiadomych względów nie znam ) dostępny na Wielickiej w sklepiku
[img]http://www.funsport.sklep.pl/fotki/kale.jpg[/img]
-
-
kalendarz na 2005 zaje.......
cena 5 zł.
Nie liczy sie cena prezentu lecz jego wartosc ;-)
Nawet jesli kosztowal 5zl to napewno przyniosl RaDaR'owi wielka radosc ;-)
Mam racje ?? ;-)
Oczywiscie wartosc nie w sensie ile kosztowal tylko jaka jest satysfakcja z otrzymania jego ;-)
Czy jakos tak... :P
nie chodzi mi o cene bo to jeden z dodatków
Wiadomość zmieniona (24-12-04 19:57)
No kalendarzyk całkiem całkiem... Bedzie trzeba sie w niego zaopatrzeć...
Kalendarz Cracovii - 5zł
Szalik Cracovii - 25 zł
Koszulka Cracovii - 100 zł
Dostać akcesoria kibica Cracovii na gwiazdkę - bezcenne
Tutaj są ładniejsze kalendarze:
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37530701[/url]
oho, zaraz dostane zjebke, ze sie bujam na innym nicku :P
tez dostalam;) Jako jeden z dodadkow bo prezentow była masaaaa;]
Jest wypas:D
A ja kupiłam taki Kalendarzyk kolegą z Arki byli zadowoleni :D
noo u mnie kalendarzyk juz dlugo nad biurkiem wisi :) Na ktoryms z ostatnich hokejow zakupilem. Miodzio, chociaz jakosc zdjec moglaby byc lepsza bo wali po oczach...
Calkiem calkiem nie pogardze nim i tez sie zaopatrze :P
Szczerze?
Do d... ten kalendarz - co to jesteśmy Klubem Sportowym czy sekcją piłkarską? - widać dalsze próby wprowadzenia monokultury na Pasach... i systematycznego ubijania zainteresowania innymi sekcjami...
w tamym roku był zarąbisty "POWRÓT LEGENDY" niewiem czy kiedys będzie coś na podobnym poziomie ale dobrze by było....
Ricewind dobrze że piłkarski kalendarz wyszedł ... powrót legendy też miałem z autografami :)
Powrót Legendy jeszcze wisi u mnie w pokoju , choć już niedługo ustąpi miejsca nowemu. Tamten z 2004 roku był idealny , ten na 2005 troszkę gorszy...
Już pisałem na ten temat na forum hokejowym. Kalendarz jest do dupy.
Jesli powrot legendy byl zajebisty, to ja jestem Ewa Oswietleniowiec, a nie Adam Akustyk..
"Powrot Legendy" byl wg mnie chujnią, ze głowa boli.
I nie mowie tego dlatego, ze mam swoje kalendarze..
-Co masz?
-Kalendarz.
-Skad masz?
-Tam jeden dyrektor rozdaje.
-Na ktory rok?
-Na zeszły...
Jezeli potraficie zrobic lepszy to prosze bardzo.Zastanawiam sie jak wam to wyjdzie.
Bo osobiscie ten jest wporzadku i ja do niego nie mam nic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)