Serdeczne dzięki dla gtx za dowcipną kolędę, Pasiackiej Braci za niesamowite chwile jakie przeżyłem w kończącym się już roku. Wszystkim życzę aby Nowonarodzony w Nowym Roku nie skąpił nam emocji i happy end’ów!
I was born under red and white
I was born under stripped flag
-
-
Pasiasta Kolęda i życzenia
Super kolęda, akurat sobie włączyłem adekwatny podkład muzyczny w wykonaniu Trebuni-Tutków, żeby się lepiej śpiewało.
Wszystkiego dobrego.
dziekowka gtx!!! rowniez zycze wszystkiego najlepszego!
Rincewind napisał(a):
> a tak BTW zostalem pominiety przez GTX - znamienne? :-)))
Po pierwsze pominięcia wyniknęły tylko z braku czasu na bardziej wnikliwe przeszukanie forum
Po drugie od razu przeprosiłem tych których niechcący pominąłem
Po trzecie Karvin słabo szukałeś, bo nie zostałeś pominięty (lepsze okularki? :):):))
Po czwarte, twoją pracę jako admina oceniam pozytywnie
Po piąte generalnie nie rozumię o co chodzi moderatorom, ale czy dziś ma to jakieś znaczenie?
Pogodnych, radosnych i spokojnych świąt Bożego narodzenia dla wszystkich kibiców i sympatyków Pasów !!! Przesyła kibic ŁKS-u ŁÓDŹ !!!!
WESOŁYCH ŚWIĄT I ZAJEBISTEGO NOWEGO ROKU !
[IMG]http://www.tvknet.pl/newbie/mikolaje6.gif[/IMG]
Dzieki gtx !!!
Wszystko co najlepsze ... jest w pasy ... zycze Wam !!
gtx, nie bawię się w forum, bo szkoda mi czasu, jeżeli poczułeś się urażony i te parę moich postów na rok tak bardzo zawadza to już nie będę i gratisowo jeszcze odprawię pokutę za ten czyn hahaha. Powodzenia w demaskowaniu nabijaczy! ;)
Jacor82 napisał(a):
> gtx, nie bawię się w forum, bo szkoda mi czasu, jeżeli poczułeś
> się urażony i te parę moich postów na rok tak bardzo zawadza to
> już nie będę i gratisowo jeszcze odprawię pokutę za ten czyn
> hahaha. Powodzenia w demaskowaniu nabijaczy! ;)
Dlatego, że nie bawisz się w forum nie zrozumiałeś o co chodzi. To ja nabiłem posta, aby wywindować mój temat wyżej w kolejce. "wigilijny nabijacz postów" odnosiło się TYLKO DO MNIE. Przykro mi, że odebrałeś to w ten sposób. Za życzenia od wszystkich wymienionych i niewymienionych na liście serdecznie dziękuję.
Ach Pasiasta Rodzinka potrafi zrobić aferę nawet ze składania życzeń świątecznych.
Milo bylo po swietach do pracki wrocic i o to taka kartke wsrod korespondencji znalezc:
[img]http://cracovia.org.pl/karolo/kartka.jpg[/img]
Karolo: Tobie to dobrze :-(
Tez chce taka ;-)
:-) dzięki za życzenia. Byłem offline przez cały tydzień więc zamiast spóźnionych życzeń świątecznych przekazuję już Noworoczne życzenia dla wszystkich kibiców Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)