Przybieżeli na Kałuży Pasiaki
Dopingują, wyśpiewują bez draki.
Chwała na wysokości, chwała na wysokości
A w sercu Cracovia!
Sam Jan Paweł nasze Pasy popiera
Choć odległość z Watykanu doskwiera
Chwała na wysokości...
Pan Profesor tworzy wielką Cracovię
A kibice piją jego dziś zdrowie
Chwała na wysokości...
Prezes Misior inicjował przemiany
Więc go za to teraz wszyscy kochamy
Chwała na wysokości...
Nową jakość daje piłce Stawowy
Za rok z hakiem, sukces w lidze bankowy
Chwała na wysokości...
A Piłkarze swoich fanów szanują
Jeśli trzeba, dla nich płuca wyplują
Chwała na wysokości...
Loko - motyw jest klaskany wzorowo
Na El - Paso, wiarę mamy morową
Chwała na wysokości...
Diabeł z gwiazdą na Cracovię nastaje
Podtrzymuje milicyjne zwyczaje
Chwała na wysokości...
Lecz my Pasów szatanowi nie damy
Zjednoczeni dla ich dobra śpiewamy:
Chwała na wysokości, chwała na wysokości
A w sercu Cracovia!
To dla Was Przyjaciele z Forum ta kolęda, łącznie z życzeniami Pasiastych Wesołych Świąt i żeby nadchodzący Nowy 2005 Rok był dla was i naszej Ukochanej Drużyny jeszcze lepszy. Jeśli kogoś pominąłem poniżej to sorry:
Adresaci życzeń:
Adam Akustyk Anafly Bart 1906 Camron Daniel2b Eddie Fanatyk KSC Gambrinus Hamer Ian Thorpe Jacek S K.S. Lala1988 łukaszksc Maciek rg Nug Gerath Old boy Pablo2656 Qsper Rabarbar Santo Tacy dwaj Urbanowicz Vasago Yankes Zac
Aga Baranina Capone Darecki Egonkks Fenix Fiore Gamońksc Hank Icek 66 Jaf Kaczkaksc Lecho3 Łysenko Maku Nieznany Odeon32 Pac man Quendi Radar Sauron Tatul Veronique Yarassch 1906 Cracoviak
Agnan Bart Acid Carolciaksc Dario El-moneta Fenomen Garbman23 Hattori Hanzo Ichkeriya Jake Blues Kajman Lechu Łysy Małolepszy Nija Oświecenia ksc Pajak Qwert Radek Sebo NH Tomasksc Vigo Zanzara Złk77
Aiel Baylay Catch Delgado Elo Ferencvaros Garincha Hendryk Ipswich Janczer Kamilksc Lenaksc Maniex Paluch Raf jedynka Senior Blues Tomecki Vlad Zick88
Ajkot Berg Ceero Dementor Elwood Fossa dei biancorossi Gąsior Hiczkok Irys Jasiu Kamill88 Lenin Maniurga Pan Pizza Rafał nk Senior Junior Tomek 1906 Volt Złoty
Akiksc Biało czerwony Chcę być Opravcą Dev!!! Endrique Franc Geopijatyk Grzesiek AG Hutkier Isaac Jaśnie Pan Karinkaksc Leoncio Marcin111 Pani Dementor Rafi Serce w Pasy Torreador VZ 1903 Zoya
Albert Bidziss Ksc Cholek Dinthalion EPT Fran Georghe Hwat Islander Jaxa Karolo Leszcz Marcinksc Pantera Rascal Siedlecki Trapez Waldochpasy Zoyaksc
Alex Mateczny Bis Clis DJ Cat Eredin Girlik Izakscvolawest JeyJey Kid Libero Marcinpasy Papryczka Rebbe Izaak Skóra Trójkąt Wazuuup Zuberg
Alocha Black style Corso DJ Maria Rokita Evcia Go cha Jodo Kieny PN Liptoon Marcio Parol Renifer72 Skullboy Trunks Wiloo Żydek 1973
Ancymon Blady Niko Craax DNL KKS Gocha Jogi Kiwka LosKSC Mareczek Pas Rex Slifer ksc Tusia Wojak Szwejk
Anetaksc Boola Crac Docent Gotard Jordan KKK 84 Lozers Marekksc Pasiaczka Rex 1906 Sobi Tytus ksc Wojtek ksc
Angus-CR Borut Craco Domin Górek Józwa Klaros Lucekpas Mariusz Pasiak ksc Rincewind Sophie Twixxx Wojtek1981
Ania Branta Cracoholik Domoks Gregorio Judello Klima Luka Markoksc Pasiak06 Ro man Soprano Wola ksc
Antek.1 Brock Cracovia NH Dorokal Gregu Jupiter Knur Luzak Martinez Pasiasta Chicas Robert Stary kibol
Arena Cracoviajaro Drejk Grosse197 Jurek Kojo Masser Pasiasta22 Robinksc Striped
Arkapina C-racovianka Dudi74 Grzegorz Justka OI Kojot99 Mati Pasiaste Jaworzno Rock Supporter
Arro Cracus 85 Dukat Grzesieksc Konpos Matrixball PasiastyCP Romper Stomper Szparec
Atis Crax Dzidzia Konserwa Matti Paso zyd Rozrabiaka Szybki lopez
Awaria Craxiak Dziuby Korba Mch Pastor Rudy Szymciuksc
Az68cracovia Curve Kosaksc Mediaman Pasy22 Rustical Świstak
Cyryl Koszer Mentny PasyKraków
Czarny Stanik Koteja Mentos Paszczak
Kotu Merano Pawelec
KPG Merlin24 Pawełz
Kraftwerk Merol Pcv
Krejzi Mg Perszing
Krew na butach Michael-23 Ph. Keith
Kristhc Mielec Pion
Kropeczka Mikuś ksc Piotr Sanocki
Kropidło Minia Piotr30
Król Maciuś Mintek Piotrdl4
Kryk11 Mintek PiotrekAW
Krzychucracovia Misiekksc Pitek
Krzysiek1988 Misiekkscqn PmaHsdy
Krzysieksc Miś Pmx 7
KSC Mkspasy Pokuś
KSC1906 Młoda2005 Poldek
KsCabaj Mollor Ponury
Kscaiers Monday Poter20
Kscksc Monika Potter
KSCQr2now Mosiek55 Projo
KscTroll Przezorny
Kubala
Kubuś Puchatek
Kura=zb
Wiadomość zmieniona (23-12-04 20:21)
-
-
Pasiasta Kolęda i życzenia
Ta kolęda jest super!!!!!!
Chyba się jej nauczę!!!!!
WIELKIE DZIEKI ZA KOLEDE I ZYCZONKA!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH PASIAKOW !!!!
TYLKO PASY!!
PROKOCIM!!!
gtx: jesteś WIELKI !!!
super kolęda ! do śpiewnika ją trzeba a ja się jej ucze i wezmę szalik Cracovii zamiast szopki i będa po kolędzie chodził :)
Ja tak Samo chciałem podziękować za Życzenia Nawzajem!!!
Wszystkeigo Najlepszego Dla Wszytkich!!
Wiadomość zmieniona (22-12-04 11:18)
wielke dzieki WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH PASIAKÓW a dla wiślaków rózgi
:D
mnie nie ma :/
Dzięki za kolędę i życzenia, odwzajemniam w dwójnasób - dla Ciebie GTX, Twoich bliskich i dla wszystkich Pasów!
Kolęda Wspaniała
Wymowna i Taka Nasza Cracoviacka
I Wszystkim miłych i pogodnych Świąt życzy
Lecho3
Spokojnych świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
gtx tobie i wszystkim Pasiastym również wszystkiego CRACOVIAckiego i jeszcze lepszego A.D. 2005
Dzieki za kolede jest super, za zyczonka tez dziekuje i rowniez zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym Roku, Wesolych Swiat dla Ciebie, Twojej rodziny, wszystkich Pasiakow i Pasiaczek rowniez.
Dementor napisał(a):
> gtx: jesteś WIELKI !!!
>
Nie Dem, jestem tylko Pasiakiem.
gtx napisał(a):
> Dementor napisał(a):
>
> > gtx: jesteś WIELKI !!!
> >
>
> Nie Dem, jestem tylko Pasiakiem.
>
gtx: jestes Wielkim Pasiakiem ;-)
P.S.
Nie wiedzialem, ze forumowiczow jest az tylu :-)
Liczyl ktos ??
Niech Ci będzie KID - 185 cm, 92 kg. :):):)
Ja mam 181 cm, 75 kg ;-)
Ale do takich pomyslow jak ten u gory jeszcze mi wiele brakuje....
gtx: ta koleda jest zajebista:-)
równiez składma najlepsze zyczenia Świateczne wszystkim pasiakom i szczęśliwego nowego roku:-)
gtx: tak wogole to chcialem Ci podziekowac, ze nie zapomniales o mnie ;-)
3...
2...
1...
[b]Dziekuje... ;-)[/b]
Wiadomość zmieniona (22-12-04 13:25)
wielkie dzieki rowniez ode mnie :) SPOKONYCH SWIAT I DO ZAOBACZYSZKA 1 STYCZNIA WSZYSCY :))))) OBOWIĄZKOWO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)