Wszyscy na trening:D Juz sie nie moge doczekaććććć:D Same skacowane twarze...nikt nikogo nie pozna:P bueheh=)
-
-
1 stycznia 2005!
oj bedzie fajnie! tylko zeby bylo sporo ludzi! wkoncu jest za free to pewnie bedzie!
Grosse.. jeszcze nie, ale juz wkrotce.. :)
Bedzie fajnie!
Zostalo 27 dni. :)))))))
Jupi :)
A ja pierwszy raz od 4 lat nie wyjezdzam na sylwestra w góry wiec tez zawitam, dla mnie to bedzie debiut
Już wiem ... :) Lipek mi powiedział... czekamy na Ciebie ... no i oczywiście na prezenty.. :))))
Jak jush będziesz się krajował , krajanił... no ten tego no.. był już w kraju to daj znać!
:)
A tak wogole wiadomo cos o tym sylwestrze na siedleckiego? Jakie atrakcje jaka cena, itp ?
Mam nadzieje ze ogrzeja hale jesli beda pobierac oplate za wejscie;)
Wiadomość zmieniona (05-12-04 16:39)
ja przyjde jak ktos mi pozmoze sie doczolgac ;)
Wiadomość zmieniona (05-12-04 16:45)
Ja Ci pomoge bardzo chetnie ;)
Już się nie moge doczekać inhalacji siarkowozdrowotnej.
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/nowyrok/images/84.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (05-12-04 21:51)
Ja chce juz sylwestra i trening!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam !
Sylwestra spedzam w Zakopanem wiec chetnie odwiedze Pasiakow na Noworocznym Treningu.
Moze podac ktos godzine rozpoczecia ????
Pozdro dla Pasiakow :)))
Punkt 12!
Tak jak zawsze 12 oczywiscie :)
jeszcze 22 dni :)
A pamiętacie hasło ,,Wojna wojna wojna-Cracovia''I ostrą woje na śnieżki!!!Zwariowałem wtedy, tego roku robimy to samo niema bola.==Młyn vs. B==
No to by byla dobra akcja na B jest duzo chlopa w mlynie tez wiec bendzie ostro,wiec wojna wojna wojna CRACOVIA!
Ja niestety, jak co roku wyjeżdżam na parę dni, więc na treningu nie będę :( . Ale za to w zeszłym roku, na znak solidarności z piłkarzami i kibicami, zebrałem kilku kumpli i zrobiliśmy bieg golasów po miejscowości w której przebywaliśmy :D Z tego co pamiętam, moja inicjatywa spotkała się z dużym zainteresowaniem miejscowych. Trąbili, pozdrawiali albo zapraszali na banie :)
19 dni juz nie moge sie doczekac ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)