An ja w tamtym orku niebylem :( ale w tym będe chodźbym na czworakach musiał dojść :D
-
-
1 stycznia 2005!
1 stycznia Trening Noworoczny, a sam sylwester, kto wie, moze na siedleckiego:)
Trening to cos niepowtarzalnego !!! jeste zajebiscie na poprzednim treningu razem z kumplem robilismy fikolki na torze kolarskim :)) ale teraz juz nie ma toru i zwala ale cos sie wykombinuje !!!! i jeszcze te jebiace po glowie ruskie szampany nie dodac nie ujac poprostu ZA!JEBISCIE !!!!!!!!
Mam nadzieje ze zalapie sie na ogorka,zawsze przychodzi jakis koles z takim wielkim sloikiem 10 litrowym i ogorkami dla calego stadionu,daje tylko tym ktorzy wypija z nim banie ;)
jestem ciekaw ile na tym treningu bedzie ludzi !!!!??? mysle ze dosc duzo i jeszcze wieciej niz w tym roku :) ale musi byc wieciej szampanow :P
no i warto dodac,ze wreszcie bedzie to PIERWSZOLIGOWY trening :D
życie jest piękne !!!!!!!!
Poprostu kolejne udane rozpoczęcie roku ;))
WSZYSCY NA TRENING NOWOROCZNY
28 dni do treningu noworocznego
Kocham zycie i dziekuje Bogu za Cracovie :)
Ja byłem na dwóch treningach,bo zawsze byłem na sylwku poza krakowem.
Teraz jak cos musze jechac gdzies blisko zeby zdazyc:)
KTO SIE SCHOWA POD ZADASZONĄ TRYBUNĄ TEN CYKOR! :P I ZOSTANIE NASMAROWANY ;)
ile bylo w zeszlym roku ludu? cosik mi sie kojarzy 3 tysiace... hmmm?
niop okolo 3 tysiecy bylo :D!! i bylo wypas!! :D
Z "przerażeniem" stwierdzam ,że zaczynamy normalnieć;-) Jeszcze 2-3 sezony temu i wcześniej przez całe lata TRENING to było "Wyznanie Wiary". Teraz robi się też okazja do dobrej zabawy!. W sumie fajnie...aczkolwiek w tym roku po raz pierwszy
nie dałem rady wszystkim znajomym życzeń poskładać bo po prostu nie dało się ich znaleść w tłumie. W 2005 będzie jeszcze więcej ludzi (chyba ,że pogoda wyjątkowo nie wypali).
ps: pamiętam Trening jak wszyscy pod daszkiem spikerki się zmieścili... i luźno było. (Była ulewa a drużyna kolejny sezon z rzędu "stawała na głowie" by przypadkiem nie awansować)
Helllouu Adaś!
A ty jush w kraju?
Ja tym razom u siebie robie bo przed rokiem byłem free.
:)
mysle ze teraz bedzie kolo 5 Tysiaków :D
Mam takie pytanie nie zwiazane z tematem.NIE WIECIE MOZE KIEDY BENDZIE MOZNA KUPIC KARNETY?Musze sobie kupic na D bo kosztuje 100zl a napewno na derby legie i lecha bendzie podwyzka wiec sie oplaca no i nie trzeba bendzie stac w kolejce jak cos.
Maciek tutaj masz napisane:
Hmm .. a na jakie sektory idziecie ? na tening noworoczny ? ja myslalem ze C ... :]
a mi sie wydaje ze wszyscy beda na kryta :) tam bedzie grubbbooo i rusklie szampany szkoda ze niema toru kolarskiego :( ja chce fikolki !!!!!
Ja zawsze chodze na D,najblizej wejscia a tak s sumie to dalej nie mam sily isc ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)