Mam takie pytanie , czy jest ktos na Cracovii kto mógłby zwołać w jedno miejsce tych którzy śpiewają przez wiekszość trwania meczu, chodzi mi tu o to że np. na C jest parę osób którzy nieżle doingują/śpiewają, B też błyszczy i to ładnie młyn róznie ale sie stara, a gdyby te wszystkiek osoby posadziś w jednym miejscu, gdyby ktoś nad nimi zapanował , trzymał wszysko w swoich rekach mieli byśmy zajebisty młym i ekipą na wiosnę kopary by opadły na dzień dobry...
Pisze to teraz ponieważ jest duzo czasu na to by mozna było to zorganizować, mozna porobic nawet jakies afisze na hokeju,sparingach ze cos takiego sie organizuje. Było by naprawdę zajebitnie jak by to sie udało....
Pozdrawiam wszystkich kibiców CRACOVII
-
-
Młyn,doping,ludzie...
Wątpie o powodzenie tej akcj, gdyż Ci co tak wspaniale dopingują na C i na B między innymi znajdują się w tych sektorach bo tam mają lepszą widoczność na mecz i nieiwem czy tak chętnie przejdą na D aby dopingować.
Dokładnie jak pisze Slifer. Opuściłem młyn, bo po prostu chcę widzieć co się dzieje na boisku.Młyn na stare miejsce!!!
tez bym chyba wolał młyn na stare miejsce albo chociarz blizej B troche... bo zeczywiscie hu.jowo troche widac to minus. ALE ZA TO PLUS JEST TEZ OGROMNY!;-) POzdrawiam wszystkich którzy zdzierają gardła na młynie!;-)
VolaKSC myśle ze to dobrze ze pasiaki którzy się drą na innych sektorach (nie tylko na łuku) sa potrzebni bo dzieki temu głośno wychodzi doping na dwie strony .... ( a jak zbierzemy wszyskich spiewajacych na młyn, to na pozostałych sektorach zostanie piknik;-)
Ale ktos kto siedzi na C lub B nie przesiadzie sie na D :-(
Jak sobie przypominam co było kiedyś młyn na starym miejscu, tam jakoś fajnie wszystko wychodziło i doping był zaje****. Ten Łuk coś niewypala gdyby dało się młyn przenieś w stare miejsce to by było super. Ale wątpie w to więc musimy myśleć co robić żeby na D było jak najlepiej
Siedze na B i na D nie pojde.
Ale zawsze D moze przyjsc do mnie, albo chociaz blizej ;) bo teraz to mamy na stadionie dzwiek 4.0 a jak jest beben to nawet 4.1 ;)
ludzie.. ile lat byl doping na B a ile jest na D ?
wiec nie pieprzyc glupot tylko poczekac ;)
Short - dawniej nie bylo takich sektorow :] A na powaznie,po pierwszym meczu z Odra pisalem,zeby przeniesc gniazdo blizej sektora B,pod jupiter.Bilety zostaly w tej samej cenie dla tych z mlyna,a sam mlyn bylby bardziej scalone z reszta estadio i blizej dawnego miejsca.
szybkilopez jestem za :)
Już był taki temat Szybki Lopez, popisaliśmy sobie i co? I g....
Ale oczywiście masz rację. Młyn w tej chwili składa się w dużej części z amatorów tanich biletów. Zdzierający gardła rozproszyli się po całym El Paso. Oj boję się derbów...
A ja sie derbów - jesli chodzi o doping az tak nie boje - bo po pierwsze niesamowicie wychodzi nam zawsze spontaniczny doping, a po drugie to jeden z tych niewielu meczów gdy jak juz nie bedzie co spiewać to słynna piesn sam zaintonuje :-) - a jak wiemy ten utwór na El Paso wychodzi niezmiennie najlepiej...
GREGU dzięki za pozdrowienia:)
kurka po każdym meczu musze 2 dni dochodzic do siebie (tzn mój głos musi sie regenerowac)
a na derby to proponuje tą przyśpiewke:
wisla to miasta hanba
wisla to jest nasz wróg
wisly nie szanujemy
bo to UBecki jest klub
komuchom sie zaprzedali
skalali barwy swe
historii nie da sie zmienic
gwiazda czerwoną jest
:>
Dobrze bedzie na D tylko zeby wszyscy byli kolo siebie a nie kazdy gdzie indziej na D !! i Zeby wszyscy spiewali a nie ci tylko ktorzy sa na przeciwko gniazda !! Ale JEst Coraz lepiej !! CRACOVIA PANY !!
hehe to i tak nieżle EPT bo mój sie regeneruje nawet 4 dni;-) bolą mnie nawet nieraz płuca od darcia gęby. Pomagają jedynie Halls-y ';-)
A co do piesni którą masz w poście to jestem za tym zeby ją w koncu zaśpiewac zamiast : "Wisła to stara ku.rwa....." a na derbach to juz obowiązkowo!
EPT slowa czadowe trzeba by probe na hokeju zrobic naprzyklad.
A co do mlyna. Ja siedze na C dobrze mi tam, może sie na B przeniose. Mlyn sie rozkreca jak jest pelniejszy i jak spiewa cos a nie tylko "druga strona odpowiada". Na Amice myślałem, że sie do nich przejde i opierdole. Jak wszyscy maja spiewac jak oni ciagle jedno swoje "druga str...". Niech to bedzie dwa góra trzy razy, a potem wlasciwe słowa i wtedy wszyscy zanuca. I jestem za odgrzewaniem starych przebojów, "W naszym hrabstwie na Kałuży", "Czy wygrywasz czy nie" i reszta i dodac nowe i 200min spotkania przespiewane.
A i jeszcze jedno do tych co moga to zalatwic, niech wylaczaja te pieprzone muzyczki z głosników jak kibice gardła ćwiczą
"druga strona odpowiada" musi być tyle razy przed słowami bo nie zawsze po trzech razach nas słychac przypuszczam. Uwazam ze to jest dobry element dopingu bo uruchamia cały stadion.
siedzac na C mam inne zdanie. Slychac was po trzecim razie i to dobrze i jak juz czekam na zapodanie tonacji jakiegos utworu co slysze, "druga strona...". Nie mowie ze to jest nie potrzebne ale bez jaj nie tyle razy to nie jest piesn stadionowa. Zapraszam na C to sie przekonasz jak to jest.
a ja zapraszam na D - bo to nawet nie jest kwestia zebyście słyszeli ale zeby sie u nas ludziska pozbierały bo co niektórzy nie wiedzą co sie dzieje;-)
Jakos sie wybiore a na C i tak jest lepiej niz na prawo od spikerki patrzac z młyna
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)