Z meczu Cracovia - Arka zostanie nakręcony reportaż, który pokażą w programie Liga + !
Jest okazja żeby pokazać się z dobrej strony, bo wcale nie zamierzają się skupiać na naszych hooligańskich wybrykach ! Szkoda że akurat może się zdarzyć mniejsza frekwencja (z wielu przyczyn) bo w Canal+ jest pod wrażeniem naszej frekwencji zwłaszcza na tle pewnej innej drużyny :))
Może ktoś ma jakiś fajny pomysł co pokazać, zwłasza od sttrony kibiców i naszego zaangażowania w klub !!
Konkretne sugestie są do zrealizowania !
-
-
Cracovia w Canal+
Proponuję Panom z C+ nakręcić prezentacje debiutującej "Akademickiej flagi" oczywiście z dźwiękiem - bo zapowiada się naprawdę przepięknie.
ja proponuje pożadny doping !!!
Może każd Pan przjdzie z Panią - będzie ładnie na stadionie, będzie duża frekwencja i polepszy się wizerunek w mediach po ostatnich...
Sam na pewno wezmę jakąś - w końcu mając karnet to bezpłatna przyjemność :))
nie zapomnij o karnecie.... dla pani
:/
a w ramach walki z przemocą kibice (a zwłaszcza kibicki) niech przyjdą bez przyodziewkówków - co "uniemożliwi" im wnoszenie sprzętu czy alkoholu na stadion, bo wszystko bedzie widać "jak na dłoni". I medialne też będzie :))) - canal Plus będzie miał co kręcić:)))
Mam nadzieję że redaktorki z C+ maja juz identyfikatory i nie wezmą ze sobą sprzętu bo Cracovia jest przeciw przemocy
Czy ktoś może mnie poinformować kiedy i o której będzie emitowany reportaż z meczu Cracovia-Arka w C+???
W progami liga + wieczorem, gdzies po 21 (chyba ?)
A jak ktoś chce wspomóc reportaż to zapraszam o 15 na Rynek (i szukać kamery :)
widzialem dzis na stadionie ,,stanowisko" canal +
Ale chyba dzisiaj ten program bedzie o 1:15 w nocy !
Jutro jest chyba powtórka !
a czy jest on moze w pasmie niekodowanym??
Nie, to jest tylko na Canale Niebieskim !
chyba po meczu zwisly ok 20
Oto dokładne godziny programu LIGA + na kodowanym,niestety, niebieskim CANAL +
Niedziela, 31. sierpnia.
1.15 -- 2.00.
8.10 -- 8.55
13.50 -- 14.40
Kodowanym? ;(((((((((( Kicha straszna...
Do Robinksc. Canal+ jest pod wrażeniem Waszej frekwencji??? Na Arce było 4 tys. Czym tu się chwalić, jakie to robi wrażenie? Wczoraj w Szczecinie mimo padającego deszczu i niezbyt atrakcyjnego przeciwnika było ponad 7 tysięcy. To chyba robi większe wrażenie? Pozdrawiam ze Szczecina.
U nas jednak wynikły pewne okolicznosci nie pogodwe ktore obnizyly frekwencje... :((
Właśnie wróciłem z meczu i dałby frekwncje pomiedzy 4, 5 a 5 tys.
A Canal+ był pod wrażeniem frekwencji z 2 pierwszych meczów! Zwłąszcza z Ruchem gdzie frekwencja była najwyższa w 1 i 2 lidze. Dzisiejszy mecz był pierwszym po zadymach i było z nim sporo zamieszania z tego powodu nizsza frekwencja !
A ja tylko powtarzam to co usłyszałem od ludzi z Canal+ !
_portowiec; popatrz na to z innej strony , u Was jest tylko jeden klub który cos znaczy ,a w Krakowie mamy pare klubów i klubików,i każdy ma swoich oddanych kibiców,my mamy konkurenta jak by na to nie patrzeć to mistrz Polski,a zdrugiej strony to my bylismy dwadziescia lat za burtą w polskiej piłce,ale nasza Wiara jest tak wielka że nas nigdy nie opusciła że wrócimy na miejsce które nam sie należy czyli w ekstraklasie !!! Jak Wy byście sie zachowali ? To po prostu trzeba przeżyć!!!A to dopiero druga liga!!!!!
Pozdrawiam KSC1906
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)