zAdymy- nie
zadyma -tak
oile mnie pamięć nie myli to w 2giej była tylko z ruchem (ZAJEBISTY MECZ:zadymka i wynik -poprostu miodzio0
a co do reszty to zgadzam sie.tyle że ja o tym problemie trąbie juz od daaaaaaaaaawna.
Krzysiek z ciekawości 88 to rok urodzenia :-)
-
-
O co wam wszystkim chodzi!!!???
matko boska co z ta polska????
O Polskę się nie martw. Ostatnio słyszałem , .że pół Ukrainy chce się odłączyć. Zobacz sobie mapę terytorium Rzeczypospolitej Obojga Narodów,(przypadkowo , dla niekumatych zaznaczę, że tymi narodami byli Polacy, i Litwini) w połowie siedemnastego wieku. ..Czy zauważyłeś coś tak dużego na ówczesnej mapie Polski- jak województwa : kijowskie, bracławskie,podolskie? To tylko 350 lat historii Polski wstecz. Zapomniałem o jednej podstawowej sprawie : w siedemnastym wieku , nikt jeszcze nie słyszał o millerach ,kwaśniewskich,pęczakach,oleksych, i innych skurwysynach, dzięki którym Polska kończy się dzisiaj na Sanie , a nie na Amurze .
Wiadomość zmieniona (30-11-04 01:46)
Biało_Czerwony - W trzeciej lidze doping był dobry tylko w tym roku jak awansowaliśmy, bo ludzie zaczeli przychodzić. We wcześniejszych latach to raczej nie słyszałem dopingu (zaznaczam że pamiętam tylko okres od 96 roku )
A mi się podobało w 3 lidze w 2 lidze i w 1 też mi się podoba.
A ja wole moja mame..... Wszyscy na hokej !!!
6 dni później
aha dwa czy trzy razy w ciagu meczu zaspiewac wisla to stara ***** heheh,no niewydaje mi sie bo jak zaczynamy tą piękna piesń spiewac to własnie zaczyna sie CRACOVIA,CRACOVIA,noi nigdy sie nieprzyłaczacie chocby raz!!!!! a podobno 2 czy 3 razy to moze byc,a zeby chociaz raz było jak narazie to sie niezapowiada!!!! a w sprawie dopingu to niema co gadac dno totalne!!!!juz mnie tak niecagnie na mecze jak wczesniej bo wiem ze qr** prawie nikt niespiewa szajs totalny i co tu jeszcze gadac DNO!!! 3 liga 2 liga tęskniee!!! 1 liga syf:/
Krzyśku proponuję najszybciej jak możesz wizytę u lekarza psychiatry - coś Ci w głowie znajdzie napewno, jak już się wyleczysz to nie dziękuj... my tu staramy się pomagać wszystkim :)
Wiesz co Krzysiu?
Mam nadzieję że takich "kibiców" jest niewielu... (niestety chyba płonne)
Czy nie widzisz że ten klub się zmienia?
Czy nie widzisz że stadion i jego atmosfera są inne?
Czy nie rozumiesz że swoim ordynarnym bełkotem tylko szkodzisz?
Są oczywiście wyjątki (takim będzie mecz derbowy) wtedy dasz upust swojej artystycznej wenie.
Nie każ normalnym kibicom słuchać ciągle do wyrzygania tego samego kawałka.
Powiedz mi komu to śpiewasz w trakcie innego meczu niż z wisłą :
- innym kibicom ?
- piłkarzom ?
- sędziom ?
- trenerowi ?
- dzieciom ?
- czy może samemu sobie w obawie że zapomnisz tę piękną (:P) pieśń?
Młody i głupii - panowie!! szkoda komentowac!!!!
a moze to jakas przybłęda z drugiej strony błoń?!?!?!?!
:))))))))
5 dni później
Poter20 przybłeda to ty jestes buraku!!!! Chodziłem na 3 ligowe mecze w ramach mozliwosci oczywiscie,bo na wiekszosc starzy mi niepozwalali.Ale i tak sie chodziło wiec spadaj odemnie !!!! A śpewam to dla siebie !!! GTS GTS TO wisełka k**** jest!!!!
napinacze jeden z drugim .. :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)