Witam!!!
Chciałbym zapytać czy ktoś wie jaki jest tytuł i kto wykonuje utwór który jest grany gdy wychodzą nasi PASIAŚCI ulubieńcy:)
Chodzi mi o ten kawalek przed samym gwizdkiem...
Utwór jest zaj....ty a nie wiem kto wykonuje...
Wykonuje go pewnie jakaś symfonia bo jest "podniosły"!!
CRACOVIO poprostu KOCHAM CIĘ!!!
-
-
Mam pytanie- utwór przed rozpoczęciem meczu
czy chodzi ci o ten: ta tata tam ta ta tatammmm :))))
=>=>arkapina: nie chodzi mu ani o "Walkirię" Wagnera ani o "Taniec z nożami" Chaczaturiana - sorry z MIECZAMI :):):)
hejnał mariacki ;)
ten utwór był grany na ostatnim meczu z Amica:)
DZIEKI za info
TYLKO PASY!!!
Carmina Burana?
Borys podejdz do spikerki i pozycz plytke....:)
Hejnał! tak to jest to na 100 % ! :D
Carmina Burana - O Fortuna ---- miażdzy!!! Zarabisty klimat daje przed meczem:):):)
Carl Off - O foruno :)
Znowu dyskusja o tym samym, a chyba już ustalilismy, że autorem jest węgierski cygan Karvin Buran, wykonawcą orkiestra i chór armi węgierskiej a kawałek nosi tytul "Zrób fortunę" i traktuje o profesjonalnym robieniu pieniędzy.
Tak szanowny Rebbe, tyle że przed kuchenkami nie był grany. Był tylko hymn Maleńczuka jak wchodzili nasi na murawę.
Ale za to był grany w przerwie meczu:):):):) A w poprzednim poście zapomniałem dopisać "Carl Off" jednak najważniejsze, że wszystkim nam chodzi o ten sam utwór, a przynajmniej mam taką nadzieję... :):):)
Jaki Carl Off? Toc to przeciez jest Therion ;)
JA sie nie przyznaję do żadnych związkuów z Karvinem Buranem :)
Tu masz Carmine Burane i jeszcze kilka innych fajnych utworow kibicowskich.
name: [b]housem[/b]
password: [b]basoski[b/]
PS. Carminy szukaj w temacie "Rozne pilkarskie od kkk 84"
Moim zdaniem chodzi mu o Macarene
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)