Czy będzie podgrzewana murawa na wiosne przy Kałuży?
Bo wiosną znów boisko zapewne będzie takie jak wczoraj, a prawdopodobnie nawet gorsze i.... znów moze przez to będzie Nam sie trudniej grało.
Jak ktoś coś wie w tym temacie to piszczie....
-
-
Podgrzewana murawa na Kałuży
negative
Podgrzewana Murawa jak najmilej widziana :D tylko jak juz robić to porządnie bo słyszałem ze na Legi to coś im się tam zjebałi i inwestycia w błoto
podgrzewana murawa na Kałuży bedzie za 5 tygodni tak samo jak oficjalna strona!!
hehe
to ma chyba zwiazek z Norbertankami
Oj przydala by sie. Według mnie to jest nasza najwazniejsza inwestycja na przyszlosc. Sadze ze gdyby byla dobra murawa wczoraj to zgnietlibysmy kuchnie.
a nie wiecie ze stadion nie jest nasz???
Pi****licie ludzie jak potlucznie, odrazu widac ze malo wiecie co sie dzieje wokol klubu. Murawy narazie nie ma bo ziemia nie nasza, jak byla by nasza to przeciez murawe przez wakacje chciano zrobic. Wiec juz nie biadolcie ze by sie sprzydala i jaka i za ile i jak bysmy mieli to by .... bo to nie ma sensu poki jest problem z zakonnicami to nic nie bedziemy mieli.
Ale by sie przydala podgrzewana murawa.. ale ciekawe jaka? i za ile? ale jak bysmy mieli to by bylo fajnie... :))
no wlasnie Soprano.. ciekawe dlaczego jeszcze nia mamy podgrzewanej murawy :)
Ależ my mamy podgrzewaną murawę !
"czynnik podgrzewajacy produkowany jest w maszynowni ale aparatura nie przekazuje go pod płytę" - to było jakoś tak
Jezu ludzie skad wy się bierzecie :-)
I od razu konkurs:
CO BY SIĘ JESZCZE KURNA PRZYDAŁO?!
oprócz napastnika oczywiscie
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Proponuje wybrać się w sporej ilości w odwiedziny do kochanych siostrzyczek :D
Siostrzyczki chyba idą w zaparte, a ja coraz bardziej przychylam się do myśli o Estadio Nacional Czyżyny... albo Dąbie...
kto wywalil mojego posta ?
Witam !!!
Brawo [b]docencie[/b] !!! Nareszcie jakiś głos rozsądku. Trzeba sobie powiedzieć jasno. Lokalizacja stadionu Cracovii na ul. Kałuży w przyszłości to pomyłka. Rozumiem jednak wszystkich tych, którzy maja sentyment do dzisiejszego położenia stadionu, ale sam projekt przyszłego stadionu może wzbudzać [b]TYLKO[/b] gromkie salwy śmiechu. To przypomina III ligę duńską albo IV angielską. Nie tędy droga, przecież nawet fani Arsenalu pogodzili się z prznosinami swojego "świętego" miejsca. Wiedzą o tym doskonale, że wraz z lepszymi wynikami coraz więcej ludzi będzie chciało oglądnąć mecz. Drużyny z tak dużego miasta jak Kraków nie mogą się zatrzymać na kameralnym stadionie o pojemności 15-20 tys. widzów. Ja takiemu stadionowi tak Cracovii jak i Wisły mówię stanowcze [b]NIE[/b].
POZDRAWIAM
No dobra, ale gdyby zrobili ten stadion na np. 30-40 tys. ludu, to co? chciałbyś żeby byłą ok 15-20 tys. pustych miejsc?
Na Pasy przychodzi średnio ok 9 000 ludzi, na wisle przychodzi średnio ok. 10 000 ludzi wiec daje nam 19 000. Im nowszy stadion to większa wygoda, a co za tym idzie większa cena. Nie każdego stać żeby płacić przynajmniej 30 zł na najtańszy sektor. Więc z tych 19 000 trza odjąć ok 2 tys. czyli 17 000 ludzia zostaje. I teraz 40 tys miejsc - 17 tys. ludzi daje 23 tys. pustych miejsc....
(Tutaj liczyłem kibiców przychodzących na mecz z obu drużyn....)
Wiadomość zmieniona (22-11-04 17:20)
"Na Pasy przychodzi średnio ok 9 000 ludzi,".W pobożnych życzeniach oczywiście.
Początkowo byłem przeciwny takimi pomysłami, jak np Arena. Ale patrząc na to co się dzieje wokoło stadionu, to Mam serdecznie DOŚĆ. Może już czas powiedzieć "Koniec". Moja propozycja: wybudować Przepiękny stadionik, nie koniecznie wielki ( wystarczy popatrzyć na "Monaco" - tam jest stadion o pojemności 18 tys ). A "pingwinom" oddać To co dostali w dzierżawe ; "zaorać, zalać wodą, posadzić pałki wodne i sprowadzić 2 kaczki krzyżówki :)))) "
Witam ponownie !!!
Sz.P. Piotrze z całym szacunkiem, ale Twoje argumenty są żałosne. Jeżeli mamy cały czas tak podchodzić do sprawy to polska piłka nożna nie wyjdzie z marazmu [b]NIGDY[/b]. To jest najgorsza odmiana minimalizmu. Pamiętaj o tym, że mecz sport to taki "teatr na żywo". Chyba wiesz jak się nazywa potocznie stadion Manchester'u United ??? Po to właśnie przedstawiciele Cracovii kontaktują się z ludźmi odpowiedzialnymi za marketing w najbogatszych klubach świata. Piłka nożna to produkt i szczerzę w to wierzę, że co tydzień na kopii stadionu, np. Arena auf Schalke położonej na terenach w pobliżu AWF'u może przyjść 40.000 ludzi i to z palcem wiecie gdzie. Kraków to nie Kozia Wólka !!! Chodzi tylko o wpajanie kultury piłki nożnej i wypędzenie tandety ze stadionów [polecam dzisiejszy felieton Jacka Sarzały w Gazecie Wyborczej i dokładne przeczytanie jego alfabetu (szczególnie literki O)][kliknij [url=http://sport.gazeta.pl/sport/1,35336,2404034.html][b]tutaj[/b][/url]]. Wolę żeby ten stadion był użytkowany przez Cracovię i Hutnika, bo Wisła juz "budowę" swojego "super nowoczesnego" stadionu już rozpoczęła. I jestem święcie przekonany, że wyjdzie im to bokiem, ponieważ nie ma na to tam miejsca !!! Powtórzę to jeszcze raz bardziej dosadnie:
[b]NOWE STADIONY CRACOVII ORAZ WISŁY W OBECNEJ LOKALIZACJI TO KRÓTKOTRWAŁE PROWIZORKI !!![/b]
POZDRAWIAM
Ja bym chciał, żeby był duży stadion, i żeby przychodziło na [b]każdy[/b] mecz przynajmniej 30 tys. ludzi. Ale to jest w stanie obecnym niemożliwe! Cracovia jest w czołówce tabeli I ligi. Na mecze przychodzi jak podałem wyżej średnio ok. 9 000 ludzi. I co? Nagle jak wybudują stadion na 40 tys miejsc to ci przyjdzie powyżej 35 000? NIE! napisałem już wyżej jakie są powody.
A tak po za tym to trzemu podajesz przykłady na europejskich drużynach? One są o niebo lepsze niż w Polsce. Taki załużmy Real Madryt. Jego budżet jest większy od wszystkich Polskich drużyn piłkarskich razem wziętych. Oni mają inny standart życia. Polak zarabia średnio ok. 1000 zł. Kraje Europy Zachodniej po 2-3 tys [b]EURO[/b]. Oni mogą sobie pozwolić na budowę takich stadionów, bo mają pewność, że ludzie na pewno będzie stać na kupienie biletu, itp. Były kilkakrotnie zakładane tematy typu "mniejsza cena biletów" czy "co tak drogo?". Poczytaj sobie starsze tematy właśnie w tych sprawach.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)