W wielu tematach przewijało się by klub w jakiś sposób dofinansowywał wyjazdy oprawy itp.
Proponuję ażeby zamiast starej sondy na teraz pasy zadać pytanie kibicom:
Jeżeli ceny biletów sa juz ustalone [b]czy zgodzisz sie do tej ceny dołożyć 1zł na oprawy, dofinansowanie wyjazdów itp. sprawy kibicowskie[/b] np. 20 zł + 1.
Dla ludzi zajmujacych się tymi sprawami dzisiaj jest dobry termin do rozmowy z kim trzeba na ten temat.
-
-
Pasiasta sonda
Ja jestem w stanie dolozyc 2 zeta(1 na oprawe + 1 na wyjazdy).
No to mamy podobne zdanie, ale reszta?
Same Old ****-no właśnie ja mogę ale czy inni?
Dlatego proponuję zamiast starej sondy zapodać nową na głosowanie będzie czas do marca.
ja moge
dobre w jednym temacie ze zadrogo, a tu jescze chcecie zeby sie dozucic.
Tak pozatym klub na to nie pojdzie.
kkk a co ma klub do tego?
dobry pomysł
Może być. Proponuję wrzut do puszki przy wejściu na sektory na każdym meczu.
a co z karnetami??:> było ich troche i będzie jeszcze więcej teraz:D
1zł na dofinansowanie wyjazdów !!!
Sami opravcy nie chcą pieniędzy na oprawe z biletu.
dla mnie o.k.
Wyjazdy powinny byc dofinansowywane- to chyba zaden obciach, bo pomagaja swoim fanom w ten sposob chyba wszystkie kluby w ekstraklasie. Na Wisle jezdzi sie prawie za darmo...
Moze wprowadzic zwyczaj zbierania kasy do puszek na kazdym meczu u siebie??
spoko tylko pod warunkiem że ceny biletów nieznacznie wzrosną
jestem na TAK
swietny pomysl, zdecydowanie za :)
dudi74 no klub ma to do tego ze to on sprzedaje biletyi musial by dopiac ta zlotowke do ceny biletu a potem sie rozliczac z kims. Jak nam wiadomo klub idac sladem Manchesteru nie bedzie sie dozucal do spraw kibicowskich, a niektorzy by to mogli tak zrozumiec.
Jedynym rozwiazaniem sa tepuszki przy wejsciu, tylko musza byc widoczne i musi byc oficialnie powiedziane ze kasa z tych puszek idzie na Oprawy i wyjazdy.
kkk sonda ma za zadanie zapytać kibiców czy oprócz ceny biletów dadzą 1zł. Czyli bilet plus jeden, może to być wpisane na biletach lub dawane w kasie do puszki np. kupujesz bilet za 20zł dajesz pani w okienku 21zł a ona wrzuca zetę do puszki.
NIE
Wrzutki do puszki muszą być dobrowolne, więc raczej nie w kasie, tylko na stadionie. Poza tym ja mam karnet, więc dla takich puszka i tak musi być na stadionie. Na Wiśle to działa, czemu u nas miałoby nie zadziałać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)