jeżeli taka pogoda jak jest teraz sie utrzyma to mecz napewno dojdzie do skutku!!!
-
-
MECZ ODBĘDZIE SIĘ W TERMINIE! (było Śnieg i wielka Kałuża wody zamiast trawy)
Na razie słońce jest naszym sprzymierzeńcem
OFICJALNIE!!!!
mecz odbędzie się o planowanej godzinie, stan płyty jest dobry
zmieniłem nicka merketing = el_moneta (nie pracuje w marketingu a nick mylił niektóre osoby)
To to lux:D a u mnie czyste niebo snieg nie pada:D
No i bardzo dobrze!!!!!!!Na taka informacje czekalem.
...widzę za oknem słoneczko !!!
Bomba,ale nie zapeszajmy!!!!!!!!!!!!niech tylko snieg nie sypie,ani zeby takiego wiatru jak wczoraj nie było i GRAMY
PozdRO
jak do tej pory pogoda nie powinna nikogo martwić słonko świeci jest lekko ślisko, myśle że wszystko będzie o.k.
Ale i tak pizdzi !!
-----------------------------
Nowa nadzieja polskiej stolarki Gregory "The Wood" Rasiak
hmm moim zdaniem ,bedzie wojna na śnieżki , a tak przy temacie mecz sie napewno odbedzie , zadużo pieniedzy poszło w transmisje , oraz w inne pierdoły
Mecz sie odbedzie!Koniec obaw!!!!
PozdRO
Ja na marginesie do kolegi RoMana:
Porównaj tekst z Wygorczej (przez który na pewno setki ludzi odpuściły wyjście dziś na mecz) z tekstem w DP. Gdzie organizatorzy wyraźnie mówią ,że jak się coś gorszego się nie stanie to gramy...
"Organizatorzy twierdza, ze jesli nie bedzie pogodowego kataklizmu mecz na pewno odbedzie sie. Specjalna pompa ma usunac wode z murawy.
"
Panie Romku kochany , która gazeta jest bliżej rzetelnego dziennikarstwa w tym przypadku a która bliżej "tabloidów"? Nie ma już paru groszy na komórke by do Misiora zadzwonić?
ps: inna sprawa to ... RZECZNIK PRASOWY a raczej jego brak:-(
Niech z powodu braku zdecydowanego oświadczenia ,że "jak nie nastąpi kolejny "kataklizm" to gramy"
załóżmy roboczo mamy ok. 500 kibiców mniej(bo słaba pogoda). Policze średnio 20 zł za bilet daje 10 000 w plecy. Roczna pensja rzecznika na pół etatu...(no oczywiście rachunek ,gruby , głupkowaty trochę (podatki itp. no i założenia 500 widzów mniej sa z księżyca;-) ale .....
Mam prośbe.Wykasujcie ten TEMAT bo przez niego pół soboty spędziłem w strachu
PROSZE MODERATORZY----USUNCIE GO:)
PozdRO
Icek?
20 PLN bilet
500 kibiców mniej
i to według Ciebie jest 10 000 PLN????
Przeca Ty jako informatyk masz coś wspólnego z matematyką chyba???
;-)))
Drogi Karvinie
Jeszcze w szkole podstawowej mnie uczyli
20*5 = 100
20*50 = 1000
20*500 = 10 000
Ale od dawna wiem ,że jekonomiści liczą inaczej ...i stąd termin "księżycowa ekonomia"
Hehe ale dałem plamę :)
Ty Rincecośtam nie masz za dużej sygnaturki ?
:P
4.97 KB (5089 bytes) (zobacz własciwosci obrazka -prawy klawisz myszy)
Możemy podziękować GW......za "pomoc". I taka gazeta określała się mianem gazety dla "ludzi rozumnych"......
Żadna gazeta nie jest do końca wiarygodna ale to juz ina sprawa.Nie ma co dyskutować-najważniejsze że bedziemy mogli zobaczyć Pasy ostatni raz w tej rundzie.
[b]Cracovia-Amica 4:1[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)