Witam, byłem na meczu z Amicą i nie wygladało to za najlepiej. Siedziałem na wysokości flagi "Oświecenia..". Z tego co widziałem na zdjęciach z innych meczy flagi wisiały wokół całego stadionu i dawało to ekstra efekt, teraz tak sobie a szkoda bo nie wiem kiedy następnym razem zawitam na ul. Kałuży.
Pozdro.
P.s. dzięki za dotrzymanie słowa koledze "z pod gruszy"
-
-
Wieszanie flag na płocie...
Zdnych flag u siebie , tylko na wyjazdach . U nas komplet publicznosci (do ostatniego krzeselka) a wiec zaslanialyby . Styl wyspiarski (to mnie kreci)
No ja podobnie jak az68cracovia wolałbym wszyściutkie miejsca zajęte niż flagi , tez styl wyspiarski mi bardzo odpowiada.
No ale jak juz sie je wiesza , to nie na C bo tam nic nie bedzie widac trybuna i tak juz jest niska ze w 1 , 2 i 3 rzedzie od dołu nic nie widac a po zaiweszeniu flagi nie widac do 7 czyli zostaja 4 rzedy czyli na C zmiściloby sie 600 osób z 2000-2300 obecnie( mniej wiecej ) jak by rozwiścic na całej długości C .
Trochę się Wam dziwie. Macie najładniejsze flagi w lidze i warto je wywieszać bo dodają klimat podczas meczu. Mnie osobiście nie podoba się "styl wyspiarski" to nie mój klimat. A i tak dużo ludzi przychodzi na Cracovię (Boże, jak ja bym chciał na Konwiktorskiej 7 tyś ludzi!!!) więc wszystko można połączyć.
Styl wyspiarski weźcie z tym skończcie :/ flagi musza wisieć bo to daje fajny efekt a zwłaszcza że mamy bardzo ładne flagi to tymbardziej powinniśmy je exponować.
Niech w temacie wypowiedzą się Ci co wieszają flagi i to co się da mozna poprawić:)
Ps. Popieram Voinara... mamy najładniejsze Flagi w lidze więc trzeba je wieszać, żeby rzeczywiscie wyglądały na najładniejsze:D
ja byłem za tym by na amice flag nie wieszać ale kolega się uparł :)
jak powiesimy po staremu to dolne rzędy nic nie widzą, jak do połowy to też źle ...
... aaaa tam .........za dużo pisania :p,
ps. ja to bym wogóle zlikwidował ogrodzenie ...przynajmniej do połowy....
zlikwidujmy trybuny! ogrodzenie musi zostac!
Styl wyspiarski TAK. Ale tylo na wyjazdach. Powinno być normowane: Wymiar, podstawowy wzór. Zmienna tylko nazwa miejscowości/osiedla lub organizacji. Ale jest to u nas nie do zrobienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)