Witam!!!!!!
Szukam osób chetnych na wyjazd na mecz CRACOVI z Filadelfii i okolic.Prosił bym równiez o dokładniejsze inf o której mecz sie odbedzie i jak tam dojechać.
kntakt ze mna poprzez e-mail to superglen@o2.pl
Z góry wielkie dzieki
GKS TYCHY&CRACOVIA
-
-
PASY w USA (czyli "Za wielką wodą Ty..." ;)
jak ktos ma jakies informacje GDZIe i o ktorej odbeda sie te mecze to bylbym wdzieczny poniewaz moja mama jest w Chicago teraz i chce isc na mecz :)
Wiadomość zmieniona (25-11-04 10:32)
Pasy lecą z Katowickich Pyrzowic - więc próżno szukać odlotu na Balicach ;)
o 9-tej pojechali pociągiem do Warszawy, stamtąd via Frankfurt do Stanów... chyba właśnie wystartowali z Okęcia
Jaki profesjonalizm taka reklama! Niestety... A wie ktoś w ogóle kto tam poleciał oprócz piłkarzy jako tzw. osoby towarzyszące? Tzn. kogo Filipiak jeszcze poważa?
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
ten stadion w tle to jest boisko szkolne podrzednego liceum?
pewnie tak!!! ehehehhe stadion pewnego liceum..no nieżle....trybuny pewnie na tyle miejsc co u nas na 3 stadiony razem wzięte:) ahhh tak ameryka:)
Wojtek "glen"-pozdrowienia z Cracova!!!!!
I traska opisana gdzie jak skręcić - normalnie z Krakowa by dojechał :D
Ja mam jedno pytanie do dominikNYC jak sie orietujesz czy po meczu jest planowane jakies spotkanie pilkarzy z kibicami bo mi sie nie usmiecha jechac 10 godzin z Canady z 11 letnim synem ogladnac sparing i wrocic z pusta klisza.
poz.
Spotkanie bylo w czwartek w Polusa center o godz. 10:00 ale ma byc podobno jeszcze jedno w sobote na Greenpoincie w klubie bodajze "Ice"
Czy ktoś z Polonusów mógłby zrelacjonować przebieg spotkania!
dawajcie jakies recenzje !!! dziekuje bardzo .
No i Boola wydupczył temnat z fotami...
A co do poszukiwan na nim Stawowego to skojarzylo mi sie z taką bajką...
"Gdzie jest willy" bodajze... haha tam w polowie i na koncu bajki zawsze byla plansza i gdzies przyczajony tytulowy bohater...
A zeby bylo smiszniejbyl on caly ubrany w bialoczerwone pasy...
Ciekawe czy gdzies mozna dorwac ta baję
nie że wydupczył tylko zamknął
a ty masz niezłego offtopa..
pamietam taka bajke ;-)
Podobno
jak
kiedy
gdzie
dlaczego
z kim
po co
QURWA ZENADA.
Mój Tata napewo pójdzie na mecz sparingowy bo mieszka w USA :D
Wczoraj Pasiaki goscili w polskim klubie nocnym "Polusa" w NJ.
Byl maly bankiecik, po ktorym wkrotce cala ekipa sie ewakuowala.
Widac bylo po nich zmeczenie po locie i roznice czasu.
Z tego co sie zorientowalismy po rozmowach - wypad traktowany jest li tylko turystycznie.
Co do dzialaczy - to jest ich w sumie conajmniej 10 - i widac ze z calej ekipy najbardziej "rozrywkowi". Oczywiscie nie mam na mysli profesora.
Artur
Stal Mielec - Fan Club New York
www.stalmielecny.com
przylecieli wczoraj ale po kolei...
tak jak wczesniej pisalem w polonijnych mediach zero promocji. pierwsza wzmianka ukazala sie w srode, dzien przed przyjazdem. za to we wtorek w jednej z polonijnych gazet byl przedruk artykulu - z jakiejs nedznej polskiej gazety - pod tytulem "lowcy psow" :-))) artykul wiadomo o czym. dla postronnych osob nie stawialo to pasow w pozytywnym swietle...
pilkarze wyladowali na nowojorskim lotnisku JFK w czwartek wieczorem. prosto z lotniska udali sie do polonijnej dyskoteki w new jersey "polusa". miejscowka na poziomie sredniego lokalu w malomiasteczkowej polsce. wybralismy sie tam z nyc w 5 osob. zawodnicy wyraznie zmeczeni, nieco zdezorietowani, co nie dziwi po tak dlugiej podrozy.
najbardziej swobodny i wyluzowany kazek wegrzyn. stawowy rozmowny, profesor wykazywal nieco mniejszy zapal... wszyscy zachowali sie 110% profesjonalnie. obiad, piwko, rozmowa i zaraz po polnocy do autobusu. najtrudniej od stolow bylo oderwac starszych jegomosci z zarzadu miasta krakowa (???). goscina napewno byla serdeczna, stoly suto zastawione.
szkoda tylko ze zdecydowana wiekszosc osob byla tam przypadkowo, tzn. wpadli sobie na dyskoteke, z cracovia za bardzo nie mieli nic wspolnego... pocieszam sie ze na meczu w sobote bedzie inaczej.
dzisiaj tj. piatek od samego rana pilkarze na manhattan'ie. zakupy, zwiedzanie. prawdopodobnie spotkam sie z nimi nieco pozniej. wieczorem druzyna bedzie w polonijnym cricket club w new jersey. w sobote o 14 mecz z nj falcons, wieczorem spotkanie z cala druzyna. w niedziele wizyta w klubie ice.
dominikNYC
ps: NOMEX w sobote po meczu wieczorem bedzie spotkanie. jezeli potrzbujesz jakiejkolwiek pomocy to do mnie na email: xcymeonx@aol.com
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)