Wiadomo cos na temat przylotu Pasow do USA pod koniec listopada ??? Swego czasu pisalo sie o tym, teraz zero info w tym temacie...
dominikNYC
-
-
PASY w USA (czyli "Za wielką wodą Ty..." ;)
Temat bardzo ciekawy.....bo w Chicago oprocz tego ze przylatuja nic nie wiadomo.Nawet osoby najbardziej kompetentne w osobach panow Tureckiego i Maczugowskiego nie wiedza co i jak.....
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Może wypowie się na ten temat marketing! Czekamy!
druzyna wylatuje 25 listopada prosto do Chicago ...
PASIAK06 , NOMEX i cała reszta "amerykańsko-kanadyjskich" Pasiaków liczymy na relacje z pobytu Cracovii za wilką wodą ...
może uda się Wam wszystkim spotkac ...
podrzućcie wówczas fotki na stronke ...
:-)))
Narazie chłopaki załatwiają sobie wizy w konsulacie - ostatnio był Marek Citko - cos wie na ten temat bo go straż Miejska chwyciła !!!! przy konsulacie
Jezeli ktos wie to niech napisze czy planowany jest jakis sparing w N.Y. i z kim?
jesli sie nie myle to z Metrostars w New Jersey
z chickago mam już obiecaną fotorelację od znajomego Pasiaka który sie na forum nie wypowiada - ale fakt jest faktem praktycznie zero reklamy in USA
Bede Cracovie sledzil w Chicago jak najlepszy z paparazzi....
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Faktycznie, mały skandal z tym że tak atrakcyjny wyjazd zespołu jest tak słabo sprzedawany i reklamowany. Porażka... Ciekawe dlaczego?
Na dzien dzisiejszy wiem ze Cracovia pojawi sie w Chicago 30 listopada a 1 grudnia zagra mecz na hali o godz 7:30 pm w centrum Chicago......
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Pasiak są jakieś reklamy? Zapowiedzi ?
Sledztwo, gdzie ,z kim ,kiedy robie osobiscie sam dla siebie i dla paru kumpli pasiakow.Podobno jest przedstawiciel Cracovii na Chicago.Chcialbym mu w tym miejscu podziekowac za to ze klika dni temu po dwu letniej przerwie odezwal sie i powiadomil mnie ze Chicago bedzie goscic Cracovie.Narazie cisza w mediach o przylocie pasiakow.Gdy tylko bede mial wszystko potwierdzone postaram sie zalatwic reklame w polskim radio,mam tam znajomego(psa....)......
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
kochany zarzad Cracovii moze by w koncu przedstawil szczegolowy program wycieczki do USA :):):)
BINGO Kojo!!!!
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
moze program jest under construction tak jak strona klubowa...
to by zreszta tłumaczyło brak reklamy
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
Jesli chodzi o NYC, to widzialem kilka reklam na polskich sklepach na GP.
Mecz Pasow z polonijna druzyna Falcons odbedzie sie 27 listopada o godzinie 14 (bilety po $20)
www.njfalcons.com - tu jest zapowiedz meczu.
Awizowanego meczu z Metrostars oczywiscie nie bedzie (tylko naiwni mogli w to uwierzyc), a mecz odbedzie sie na boisku miejscowego....liceum.
Nie mnie oceniac organizacje przyjazdu Pasow - wszak bede mial mozliwosc zobaczyc Cracovie na wlasne oczy.
Na mecz wybiera sie spora grupa kibicow Stal Mielec.
Artur
Stal Mielec - Fan Club New York
www.stalmielecny.com
Mam nadzieje Dominik, ze nasza flaga zawisnie na tym meczu :) Pozdrawiam wszystkich znajomych kibicow z NYC !
witam
do przyjazdu zostalo kilka dni, w polonijmych mediach cisza. zero promocji! do tego mecz rozgrywany bedzie na boisku jakiegos podrzednego liceum... troche mi to smierdzi prowizorka. kto to organizuje ??? nie zdziwie sie jak na meczu pojawi sie nas garstka kilkudziesieciu osob...
z roznych zrodel powoli dowiaduje sie o prgramie pasow w usa. przylot w czwartek wieczorem. piatek pilkarze maja byc w polonijnej dyskotece polusa. mecz w sobote o 14. wylot do chicago we wtorek i mecz na sali w srode. powrot do kraju niedziela/poniedzialek...
do wszystkich ktorzy napisali do mnie email. piszcie na xcymeonx@aol.com moj drugi adres szwankuje...
dominikNYC
ps: fiera areczka oczywiscie bedzie wisiec. odezwe sie do was na dniach...
o której moze być odlot druzyny w czwartek ? z tego co widze nie ma w czwartek bezpośredniego lotu do USA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)