ja ten tekst o Bani to juz w 2 lidze "slyszalem"...
-
-
Nowe Pieśni - Część Kolejna
ja tez gdzies go słyszałem podchwyciłem i zapodałem w zmienionej lekko formie a co to ma być Bania Bania Bania nie do zajebania ?:|
Hmmm ja ostatnio z ziomusiami śpiewaliśmy po bramce Bani
"Bania na Cracovii Bania na Cracovii Hej Bania na Cracovii do Ranaa"
Jakie piosenki bedą w śpiewniku żeby się mogli wszyscy przygotować???
No wlasnie my na C, B i A spiewnikow pewnie nie dostaniemy, a tez bysmy pospiewali :)
śpiewniki będą wydrukowane i przyniesione na meczyk...
Swistak dobra, wiemy, ale czy ja siedze na innym sektorze niz D to dostane spiewnik ??
Dałem śpiewkę Hej,Sokoły bo czasem są chwile przestojów i można przez Hej,he....ej, obudzic publikę.Tematy zwrotek można robic dowolnie/przykład poniżej/ a potem wybrać najlepsze.Jak nie załapią się do śpiewnika nr1 to może do nr2.
Treść-horror
Piwa,piwa ,piwa,piwa dajcie
A jak umrę pochowajcie
Tylko proszę Was ku..sy
Żeby trumna była w pasy.
Cracovia to .... WISŁA TO PANY cRACOvia to żydy Wisła jest najlepszejsza a Cracovia to każdy wie że Pasy to Kutasy
a
a
a
a
a
a
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y
y pasy to ....
y
y
y
y
y
y
pasy to ...
21:50 a dziecko nie śpi ? rodzice wyszli czy co ?
szkoda że moderatorzy śpią
boze i jak tu nie mowic ze wislacy sa popierdoleni? :)
ehhh a wczoraj zamiescilem nowy temat(ktory zostal skasowany;( ) co robic z takimi na forum. rozumiem ze wykasowac posta to tez jest sposob, bo przynajmniej koles widzi ze nikt sie nim nie przejmuje-wislakiem przeciez nie warto, ale czasami az sie prosi zeby mu zrobic cos zlosliwego...no trudno-decyzja "gory" ze im sie nie spodobala moja idea.
Albert, a jakby ostatnią linijkę refrenu skrócić do:
"Musisz wygrać mecz!" - wydaje mi się, że tak jest prościej zaśpiewać, a na pewno taki wariant melodii też znam. Co Ty na to?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)