Uważam że nie zapewnienie nam kibicom gości bufetu (czytaj ciepłej herbaty) w tak przeraźliwe zimno powinno być surowo ukarane przez PZPN który wymyślił ten przepis.Ponadto nazywanie trybuną dla gości tego czegoś co tam posiadacie uważam za pomyłkę , przyjmijcie do wiadomości iż jest to co najwyżej kurnik dla tego kuraka który wam biega wokół boiska.
-
-
Do paprykarzy
Tak wlasnie traktoja paprykarze kibicow gosci.
Pieknie poprostu pieknie
kur*a co to mialo byc??? to była klatka dla gości??? w pyte ( wlasnie przegladam fotki) ładne u was zadupie w takim razie
Jak widzialem fotki to myslalem ze nasi nie trafili na pierwszo ligowy mecz tylko na czwarta lige
"...kurnik dla tego kuraka który wam biega wokół boiska."
hahahhaha:)
byłem w drugiej lidze i siedzielismy gdzie indziej.
pozatym by ło NAS w huj wiecej;]
Temat ciekawy więc wrzuce coś od siebie.
Wg. mnie na Pogoni nie jest najgorzej, sektor jest kiepski ale nie najgorszy w lidze. Wiem dlaczego tak surowo sprawdzają tym alkomatem przy wejściu..na tych ławeczkach trudno jest ustać na trzeźwo a po pijaku to by sie człowiek napewno spadł pod trybune.
Najgorzej wg mnie jest na Odrze Wodzisław - zero bufetu i nawet toi toja nie było.
Najlepiej przygotowany na przyjęcie kibiców gości jest klub z Łęcznej, Świetna trybuna i miła obsługa.
Myślę, że to m.in. skutek waszej małej (w stosunku do oczekiwań) frekwencji. Mieliście siedzieć w sektorze 23 tak jak w zeszłym roku. Wtedy 22 jest "buforowy". Jednak przy tej ilości przyjezdnych, zamiast przemieszczać kibiców Pogoni z tych sektorów bardziej opłacało się zbudować taką byle jaka tymczasową "trybunkę". Stąd też brak przy niej jakiegoś zaplecza, bo przwdopodobnie zdecydowano o tym w ostatniej chwili. Zresztą klatki dla przyjezdnych w Szczecinie to już cała historia :). Były w tym sezonie rózne, różniste. Np. Lech siedział w innej. Rozumiem, że na Kałuży dacie przykład jak należy dbać o gości a wtedy my się nauczymy i następnym razem problemów nie będzie. Pozdrawiam.
MKSKib: a wogle się do nas wybierzecie? czy tak jak w zeszłym roku... zacznijcie już wyrabiać chipy żeby zdążyć na wiosenną rundę i żeby nie było wymówki że przez chipy nie przyjedziecie...
Zgadzam się z Asem - Łęczna w przyjmowaniu gości to Mistrzostwo Świata - o Lechu się nie wypowiadam - bo my byliśmy tam na specjalnych zasadach...
A nasz "flagowy klub" z Łazienkowskiej? - bez komentarza...
w Szczecinie i na derbach nie byłem więc się nie wypowiadam...
w Katowicach siedziałem na honorowej - stamtąd wyglądało to całekim nieźle
Lubin pamiętam jeszcze z drugiej ligi i bardzo pozytywnie wspominam... (na pierwszą nie dotarłem z Gdynii)
Górek,Tobie to chyba az tak zimno nie powinno byc,nie przesadzaj ;)
Na tym zdjęciu: po prawej siedzi BOSMAN a po lewej siedzi BANAN :)))))))
po pierwsze było zimno
po drugie bylo zimno
no i w ogole zimno i przyjęcie do d**....:D:D
reszta git
Sauron, dobreeee ;-)))))))
łorld pres foto!
Ale spójrzcie na to z innej strony: my przynajmniej wpuszczamy gości, u was różnie z tym bywa, o tym oczywiście nie pomyśleliście, ale do przedstawiania sprawy tylko z jednej strony na tym forum zdążyłem się już przyzwyczaić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)