"wojownik i walczak" - z calym szacunkiem,ale my gramy w pilke pilka ... chodzi o styl i kulture gry.
-
-
A MOŻE BY TAK ...Kowalczyk ma dość Wisły Kraków
ja bym był za sprowadzeniem go...
Kazek ma swoje lata - ile jeszcze pogra?
tyle komentarza ode mnie...
Kowalczyka jakos nie za bardzo chlopak do mnie przemawia. Aczkolwiek, jesli usilna praca Skrzynia przy Stawowym dokonal cudu i z trzecioligowego kopacza stal sie graczem na miare reprezentacji Polski, to moze i z Kowalczyka byliby ludzie, jesli tylko rzeczywiscie ma chocby najmniejsze zadatki na srodkowego obronce. A pewnie i ma, skoro mial staly etat w reprezentacji juniorow.
Ale z nieco innej beczki: nie wiem czy pamietacie takiego zawodnika jak Jano Frolich? Moze kolega DNL cos o nim jest w stanie powiedziec, bo kiedys gral w Sandecji - teraz gra w Belchatowie. Wedlug mnie to jest solidny obronca, ktoremu warto byloby sie przyjrzec. A bylby na pewno duzo tanszy od Kowalczyka. W kazdym razie: co racja, to racja - jakis nastepca Kazka musi sie znalezc, bo bedziemy musieli przejsc na gre trojka w obronie ;-)
Racja,ze Stawowy ze Skrzynii zrobil najpierw srodkowego obronce a potem bardzo dobrego srodkowego obronce. Tylko,ze Skrzynia ma pewien potencjal pilkarski,ktory mozna bylo wykorzystac. Jest pilkarzem inteligentnym,nienagannie wyszkolonym technicznie wiec bylo na czym pracowac. Z kolei z tego co widzialem Kowalczyka w akcji to nie wydawal mi sie materialem na swietnego obronce i gracza. To ze byl etatowym czlonkiem kadry juniorskich jest jak najbardziej na jego korzysc ,ale jest to tylko szczegol. Moim typem bylby Karwan z Zabrza,ale on jest chyba nie do wyciagniecia z Gornika :/.
Kowalczyk to bardzo dobry obrońca. Mówie to z całą stanoczością, jestem ze śląska i kilka meczów gieksy widziałem. Myślę, z całym szacunkiem, że ci co mówią o nim jako o marnym kopaczu ich po prostu nie widzieli. On nie przypadkiem tworzył chyba najleprzą obronę w lidze na spółkę ze Sznaucnerem bo przecież GKS albo remisował 0-0 albo wygrywał 1-0, zdobył taką grą 3 miejsce w lidze, a Kowalczyk przeszedł do wisły nie przypadkiem. Myślę, że trzymanie go w rezerwach było najwiękrzym błędem Henrego bo to co wyprawiał Głowacki to wołało o pomstę do nieba. Jeśli jesteśmy już w tym
towarzystwie to Kłos z Jopem to przy nim kompletne drewniaki i jeśli cupioł zmieni trenera to Kowal chyba w wiśle zostanie
Autor: ulo (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 10-11-04 19:20
Żadnych psów islackich już w CRACOVII, szczególnie jezeli Cracovia ma za nich płacić to się mija z celem, dlaczego mamy pompować kasę do isly i cupiala?
Radwański, Skrzyński, Węgrzyn, Nowakwczesniej Ankowski, Zawadzki kto wywalczył ekstraklasę ????
Demek - wroc ze swoja sygnaturka ... nie podejmujemy rozmowy z traktorzystami . Wyp******** do siebie szczekac.
Autor: szybkilopez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-11-04 16:31
Demek - wroc ze swoja sygnaturka ... nie podejmujemy rozmowy z traktorzystami . Wyp******** do siebie szczekac.
na tyle Cię stać ????
siara - stac mnie na wiele bardziej siarczysta wiazanke,ale ty nan nie zaslugujesz ... wachaj stad
depesz napisał(a):
> Ale z nieco innej beczki: nie wiem czy pamietacie takiego
> zawodnika jak Jano Frolich? Moze kolega DNL cos o nim jest w
> stanie powiedziec, bo kiedys gral w Sandecji - teraz gra w
> Belchatowie. Wedlug mnie to jest solidny obronca, ktoremu warto
> byloby sie przyjrzec. A bylby na pewno duzo tanszy od
> Kowalczyka. W kazdym razie: co racja, to racja - jakis nastepca
> Kazka musi sie znalezc, bo bedziemy musieli przejsc na gre
> trojka w obronie ;-)
No, na ten temat sie nie wypowiem...
Na Sandecje chodze od ostatniego meczu z Cracovia, a wtedy juz nie gral u nas...
Ostatnio Jano polecal lub mial znalezc na Slowacji wlasnie jakis pilkarzy do Sandecji. Jest on tez czlonkiem Stowarzyszenia 1910.
Belchatow walczy teraz o 1 lige, wiec watpie by go stamtad teraz puscili...
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (14-11-04 17:30)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)