Ania - Szacunek !
tak trzymaj, nie przejmuj się tymi co sami nie wiedzą czego chcą.
[b]Liczy się działanie, nie gadanie[/b] :)
-
-
Autokar do Szczecina
Ania buziaczek ode mnie za organizacje wyjazdu ...
cmok ...
p.s.
gdyby tak kiedys autokar nie po drodze jechał przez BP ...
rozumiesz ...
:-)))
Aniu..dziękujemy za starania, za organizację, za towarzystwo.... za wszystko!! pamiętaj ze jakby co na nas zawsze możesz liczyc!!
a osoby które nie byly, a mogły jechac i teraz mają jakieś 'ale" niech sie lepiej zamkną i nie wypowiadają na ten temat bo pier*** głupoty!!
ehh.....
Wiadomość zmieniona (14-11-04 19:04)
dziewczyny, nie denerwujcie sie, nie można sie wszystkim i ze wszystkiego tłumaczyć!
szacunek dla tych którym sie chce
i pozdrawiam:)
Aniu . Wielkie dzięki. Było super.
Wielkie "dziękuje", za to, że byliście w Szczecinie!. Wpisami,typu:brak darmowego pociągu do Szczecina, albo-brak autoryzacji na wyjazd - to znaczy-brak wizy, nie przejmujcie się wcale. Ci którzy wydają wizy,chodzą tylko na derby ( średnio co osiem lat ). Jest szansa , że derby będą częściej.
zanzara: Ja poproszę jaśniej, bo jest późno i chyba nie łapię...
Ania, to nie był tekst do Ciebie.
No cóż, jeżeli tak, to już nie pytam ani nie staram sie zrozumieć...
Ania
Muszę odnieść się do twego poprzeniego posta....
Mój post był tylko odpowiedzią na post TD....Ponieważ gdyby więcej osób wiedziało o takiej "promocji" to niebyłoby problemu z frekwencją...
Za uratowanie nas od zera wyjazdowego wszystkim organizatorom należy się SZACUNEK.
ANIA - ZUCH DZIEWCZYNA!
oh Mariuszku na Ciebie mogę zawsze liczyć, szkoda tylko, że Cię nie było...
Całuski
a ja bym raczej do tych wyjazdowiczow szacunku nie mial po wspanialym powrocie
Wiadomość zmieniona (15-11-04 01:48)
szacunek?? od Ciebie?? daruj sobie, bo jest to coś czego nie potrzebuję ani ja ani nikt z tej strony.
Żeby wrócić ,trzeba najpierw pojechać. Powrotu, może nie mieli wspaniałego,ale wrócili ( w całości ). A wogóle, to najlepiej siedzieć na dupie,( niekoniecznie , przy włączonym internecie ) i śmiać się z innych ( niekoniecznie gorszych).
Wiadomość zmieniona (15-11-04 02:34)
Wy się tu kłócicie ,a nie bierzecie jednej rzeczy pod uwagę co najbardziej boli .Jest to całkowity brak pomocy ze strony klubu. Ja to widzę tak z każdego biletu 1 zł na dofinansowanie specjalnych pociągów ,klub pośredniczy w wynajmowaniu pociągów ze znacznym wyprzedzeniem .Cena którą musi płacić Koło Sympatyków jest znacznie zawyżona ponieważ wynajem odbywa sie z reguły na parę dni przed terminem (dochodzą min koszty wytrasowania).Jeśli stroną w rozmowie byłby klub( tak jak się to odbywa u ladacznicy z drugiej strony błoń) -CENA ZA WYNAJĘCIE NA KILKA TERMINÓW Z WYPRZEDZENIEM JEST INNA -DUŻO NIŻSZA!!!!!.KLUB POWINIEN UMOŻLIWIĆ TAKŻE SWOIM SYMPATYKOM ZAROBIENIE PIENIĘDZY na wyjazdy -dając pracę!!!!!.Dlaczego np nasi kibice nie mogą zarobić za np(sprzątanie obiektu,malowanie ogrodzenie ,ochrona w znacznie większej ilości z kibiców w meczach bez podwyzszonego ryzyka kosztem ograniczenia ilosci mundurowych ochroniarzy).Możliwości takiej pracy jest wiele tylko trzeba DOBREJ WOLIM ZE STRONY KLUBU.Teraz nam został 1 mecz i jest dużo czasu -POWINIŚMY WG MNIE WSZYSTKIE ŚRODOWISKA PASIAKÓW (koło symatyków,G100,ultras,jg i inne)spotkać się z naszymi włodarzami klubu szczególnie z profesorem Filipiakiem i porozmawiać.JEDZIEMY NA TYM SAMYM WÓZKU Z NAPISEM CRACOVIA I WIERZĘ ZE POTRAFILIBYŚMY SIĘ W TEJ KWESTII POROZUMIEĆ.
Wielkie dzięki Aniu za umożliwienie powrotu w Pasiackim Towarzystwie.
W ramach partycypacji w kosztach dodatkowa wpłata na konto KSC.
Pozdrawiam R.
Wiadomość zmieniona (20-11-04 00:02)
a PKP komu leży kase ???....nie bogusiowi przypadkiem ??
raczej nie bogusiowi,u nas wszystkie pieniadze na pociagi pochodza ze Stowarzyszenia Kibicow Wisly ze skladek,wszystkie pieniadze sobie sami kolujemy klub nie ma nic do tego.
P.S-dajcie namiar na waszego kierowce co was wiozl do szczecina ponoc niezly pirat drogowy nawet pod prad jezdzi heh:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)