Wiśnia musi dostać swoje pięć minut w ostatnich meczach, bo inaczej musielibyśmy się z nim pożegnać ;-((((((((((
-
-
... Jacka Wiśniewskiego nadszedł czas!!!
"W porównaniu do meczu z Wisłą Płock w składzie dojdzie do jednej, wymuszonej zmiany. Arkadiusza Barana (pauzuje za żółte kartki) zastąpi Krzysztof Przytuła lub Paweł Drumlak. Gdyby był to Przytuła, otworzyłaby się szansa na grę od pierwszej minuty dla Pawła Nowaka."
Nowak? Dajmy mu czas na refleksję. Ostatnio był zupełnie bezproduktywny. Na wyjeździe bardziej przydatnym byłby twardy obrońca niż panienkowaty Pawka, który ostatnio mnie solidnie wnerwiał.
Moim zdaniem, powinniśmy w Szczecinie zagrać z konterki, a umiemy tak grać, co udowodnił nam mecz z ubecką Wisłą.
Wiadomość zmieniona (10-11-04 08:37)
Koszer! Ty mi zostaw Pawkę w spokoju bo na ubitą ziemię...
;-)
Wyzwanie przyjąłem. Byle to było przed szabasem. Tyle że nie będę mocno umotywowany, gdyż darzę Pawkę sympatią, ale dobro Cracovii jest ponad wszystko...
Nowak do rezerw, musi grać Baster!
W końcu kazdy ma swojego "ulubionego" zawodnika, do którego się przyczepia zawsze i wszędzie. W moim wypadku akurat padło na Nowaka.
Szczecinianie wiosną mocno rywalizowali z nami o pozyskanie Wiśni, a jednak ten oryginalny obrońca wybrał Cracovię ;-)))
Wawrzyczek po debiucie z Płockiem od razu został wybrany do jedenastki kolejki przez Piłkę Nożną. Gdyby Wiśnia dokonał podobnego wyczynu po debiucie w Szczecinie ... to byłoby prawdziwe wejście smoka.
Wiadomość zmieniona (10-11-04 21:47)
Kszer napisał:
"Nowak? Dajmy mu czas na refleksję. Ostatnio był zupełnie bezproduktywny. Na wyjeździe bardziej przydatnym byłby twardy obrońca niż panienkowaty Pawka, który ostatnio mnie solidnie wnerwiał.
Moim zdaniem, powinniśmy w Szczecinie zagrać z konterki, a umiemy tak grać, co udowodnił nam mecz z ubecką Wisłą."
...i ma rację!
Wiśnia jak tak dalej pójdzie tzn . nie dostanie szansy sie pokazać ze swojej wielkiej strony to poszuka innego klubu i znowu na wyjazdach będziecie opowiadać jak to Wasi pasiaści się odbijali od takiego jednego :)
to tak żartem :) , mam nadzieje że jednak nadejdzie taki dzień , taka chwila ........:)
I będziecie dumni że macie kogoś takiego w podstawowym składzie , tak jak ja kiedyś :(
Jacka Wiśniewskiego nadszedł czas? Oczywiście - tak!!!
Oby to jaszcze dotarło do trenera ...
"Cracovia ma szeroką wyrównaną kadrę, a zdrowe i czytelne dla wszystkich zasady panujące w zespole powodują, że każdy piłkarz jest stale gotowy do gry. Piłkarze wiedzą, że wszyscy są drużynie jednakowo potrzebni i dlatego bardzo solidnie pracują, cierpliwie czekają na swoją szansę.
Mnie w życiu niejednokrotnie opłacało się być cierpliwym i cały czas powtarzam to piłkarzom, aby również tę cechę charakteru rozwijali w sobie, bo to zazwyczaj procentuje. Jako przykład mogę dać Marcina Cabaja, którego cierpliwość została nagrodzona.
Takim przykładem jest również Witek Wawrzyczek, który też cierpliwie czekał, zaufał mi wbrew różnym głosom, które twierdziły, że Witek u Stawowego nie zagra bo to jest człowiek Mikulskiego. Witek czekał cierpliwie na swoją szansę i gdy ją dostał to w stu procentach ją wykorzystał." ... a może z Wiśnią będzie podobnie?
źródło:terazpasy
A ja mysle ,ze Wisnia w tym roku nie zagra ,a czy zagra w nastepnym to tez jest wielki znak zapytania .Powoli zaczynam rozumiec o co tak naprawde Stawowemu chodzi i jak narazie zmiana w lini obrony nie wchodzi w gre.
To ,ze Wawrzyczek wszedl na stale ,bo o tym wszyscy sa przekonani ,to jeszcze nie znaczy ,ze trener bedzie wymienial druzyne.
Planem W.Stawowego jest taki aby z zawodnikow III ligowych --co prawda nie wszystkich ale--- zdobyc mistrza.
I DOPIERO WTEDY POWIEDZIEC A NIE MOWILEM ,ZE .
I jak narazie nie bardzo wierze aby Wisnia zagral ,a szkoda .
Musi nastapic niestety kolejny kataklizm czyli jakis straszny mecz w ktorym okaze sie ,ze ktos poprostu nie moze juz grac na danej pozycji w obronie ,ale jest kilku obroncow ktorzy czekaja i sa blizej wejscia niz Wisnia.
Senior , jeśli to co napisałeś nie jest żartem , to jest po prostu debilizmem.
Nie bardzo rozumiem, za kogo miałby wejść. Za Węgrzyna, który wciąż mimo wieku pozostaje jednym z liderów drużyny? Za Skrzyńskiego, reprezentanta kadry B? Czy za Radwańskiego, który już tylko czeka na powołanie? Jego szansę obecnie widzę jedynie wtedy, gdy już podczas meczu któremuś z naszych obrońców wyraźnie nie będzie szło. I nie ma tu żadnego spisku trenera.
bez komentarza
Niestety Kazek dostał czwarte żółtko. Wawrzaczek w ekstraklasie drugie a w rezerwach miał dwa żółtka. W tej sytuacji Wiśnia musi zagrać z Amicą!
czy ktoś z Was był kiedyś na treningu pasów ????????????????
i czy ktoś widział jak pokazał sie Skrzynia w kadrze ???????????
TO MA BYĆ TEN WIELKI ATUT ????????????
Jezeli tylko dlatego MUSI grać bo tak chce Staw to wszystkiego najlepszego :)
Ja mam nadzieje ze jezeli jest taki dobry , jest młody to BARDZO szybko zauważy go np Abramowicz i do PREMIERSHIP !!!!!!!!!!!!:):):)
i wtedy WISIENKA :)
Zabski jestes w bledzie , Skrzynia gra nie dlatego , ze tak chce Staw , tylko dlatego ze jest po prostu lepszy.
Nie zrozumcie mnie zle , niemam nic do Skrzyni , tylko denerwuje mnie podejście Stawowego i jego tzw "honor" , moim zdaniem panuje troche chora atmosfera w klubie , a staw chce chyba wygrać tytuł trenera roku :) , po części zgodziłbym sie z kilkoma wypowiedziami Świerszcza że jak narazie to w I lidze pasy nie grają wcale rewelacyjnie a Staw za wszelką cene chce uzyskać jak najlepszy wynik w tabeli III ligowym składem z którym awansował i wtedy dopiero będzie miał szyje jak żyrafa :)
Troche pokory panie Stawowy
A Skrzynia i tak jest za cienki na "kadre" a w porównaniu z Wiśnią to uwieżcie mi niema szans
W Zabrzu miałem przyjemność przez kilka lat oglądać poczynania Wiśni i moge sie wypowiedziec na temat jego gry troche w inny sposób niż nie jeden na tym forum , a Skrzynia niestety kojarzy mi sie z Wisłą :)
Słyszeliście jakie darliśmy mordy i przywitaliśmy Wiśnie jak Cracowia grała z Górnikiem to właśnie nazywa się SZACUNEK dla osoby i tego co zrobił dla Górnika , obyście nie żałowali po fakcie że już go nie macie :)
NARA :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)