W TRAKCIE OPRAV
-
-
Jaka oprawa na meczu z płockiem
a może tak?... baloniki (ze szczególnym uwzględnieniem niebieskich ewentualnie czarnych) jako rzeka i panorama ....i kilka szmatek z narysowanymi rybkami i... no wiecie, rozumiecie: mamy być przyjacielscy
:):)
cześć opravcy!!! mam pytanie!!! czy przyjęlibyście moją pomoc jeśli chodzi o oprawy meczowe mimo tego że jestem dziewczyną??? bardzo was proszę... chodzę na każdy mecz, na meczu z Wisłą płock też będę więc chętnie bym wam w czymś pomogła...................jeśli jest to możliwe, to kogokolwiek z opravców proszę o kontakt... to mój numer gg:9524886...
Wiadomość zmieniona (03-11-04 16:47)
.. a jakiż milutki adresik ona ma:):):)
Zedytuj ten telefoniczny numer bo cię zjedzą żywcem chłopaki. A przy okazji może Chikas? się z tobą powinny skontaktować?
TD - baloniki? to niedopuszczalne jest! :) A antyoprava to już zupełnie inne zagadnienie :)
chciałabym być w chicas, ale bardziej mi szczerze mówiąc zależy na opravcach....................................................................................ale czy jest wogóle jakakolwiek szansa na to żebym była opravcą????????????????????????????????????????????????
nio tez jestem zainteresowany w stapieniem :) ale jeszcze nie w tym sezonie za malo czasu mam :/
zawsze jest
a ile lat trzeba miec zeby w Opravcach byc , tak od ilu by sie ktos powaznie sprzydal i pomogl /
A co do baloników to co najwyżej białe i czerwone prezerwatywy, żeby ktoś nas w ch... nie robił podczas meczu. Aha i jeszcze mydło i ręcznik, bo jak chłopcy g...no zagrają to będzie można przynajmniej umyć ręce ;-)
A tak serio to mam nadzieję że będzie doping dla Cracovii a nie antydoping dla Wisły.
p.s. 100% popracia dla Craco
poczekajcie cierpliwie do zimy - wtedy bedzie troche czasu i obmyslimy zasady "rekrutacji" - przyda sie swierza krew
a poki co oczywiscie kazdy kto chce moze pomagac przy oprawach - wystarczy sie zjawic 1-2 godziny przed meczem i zakrecic kolo nas...
Opravcy macie się postarać bo jak nie to wylotka !!!! Hehehe
HEJ PASY GOL !!!
ała
ooo jestem ciekawy jakie to beda te warunki na ktorych beda przyjecia do opravcow :D
warunki ?? 90-60-90
lol
"Kochajcie Kobiety...!... bowiem to One Pasiaste numerki roznoszą;-)"
Ksiega Haju (1,6)
kochajcie kobiety bowiem one nowych pasiakow rodza :D :p
Jak mi sie wydaje oprawa nie bedzie warta osobnego tematu ...
Przedewszystkim nigdy się jej nie ujawnia przed meczem, bo wrażenie jakie ma zrobić oparte jest między innymi na elemencie zaskoczenia.
ale tak od siebie , malo nowyh pomyslow jest u nas , w kolko w sumie podobne rzeczy , dlatego mysle ze wiecej pomyslunku i bedzie dobrze , mimo tego ze nie mamy sprzyjajacego stadionu do oprav to jednak jest kilka fajnych rzeczy ktore moznaby zrobic :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)