Zastanawiam sie co ciekawego szykuja opravcy na ten mecz??
-
-
Jaka oprawa na meczu z płockiem
20 wielkich flag w barwach,kartoniada z wizerunkiem Krakowa i 100 rac(biał. i czer.).
Wiadomość zmieniona (03-11-04 09:06)
no i kolorowa baloniada do okoła stadionu;))
i Aria Giovanni w koszulce Cracovii!!! Proszę!!!
Przygotowywalismy sie na ten mecz juz od paru miesiecy jest to bowiem szlagier w lidze, z doskonałymi kibicami przyjezdnymi.Zbiórka pieniedzy wyniosła 1,294zł ale klub dołozył 50% zebranej przez nas sumy i mamy 1,941zł.To o czym napisałem bedzie miało miejsce w pierwszej połowie, druga połowa jest tajemnicą(ale obiecuje ze bedzie opad szczeny).
Wiadomość zmieniona (03-11-04 09:52)
a swistak siedzi i zawija to w te sreberka :)
"A przed niewiernymi otworzą sie wrota i ujżą Oni Oprawe."
Ksiega Pokusia (9,10)
"I weszli i ujrzeli cuś co wynagrodziło im daleką droge."
Listy do Pokusian (3,5)
Wiadomość zmieniona (03-11-04 10:09)
ja jeszcze do tej oprawy dorzuciłbym przelot eksadry f16, ktore zostawiałyby po sobie biało-czerwone smugi kondensacyjne - oczywiscie powinien on miec miejsce tuz przed niespodzianka w II połowie - tylko podobno brakuje kasy na opłacenie ostatnich 27 samolotow...
Pokuś gdzie moge zamówić twoją biblie , byłbym bardzo zainteresowany !!:D
Nie martwcie się. Może to ostatnia oprava w tym wykonaniu? ;)
Wybór należy do kibiców Cracovii.
Biblia ta zagineła w roku 76 n.e.Otuż trzynasty Apostoł niejaki Pokuś z Akfinu, którego istnienie było owiane tajemnicą , był dobrym człowiekiem ,jednak po wydarzeniach których nie bede przytaczał bowiem znane sa wszystkim stracił wiare w ludzi i ów człowiek odciął sie od swiata i spisywał swoje spostrzezenia i mysli,które choć pisane prostym jezykiem są uniwersalnymi sentencjami.Zbiur tychze mysli zaginał...lecz istnieje legeda że raz na dwa tysiące lat rodzi sie wybraniec, który ów madrości wyssał z mlekiem Matki a jego celem jest dzielenie się nimi z Ludzmi.
"I rzekł dwa słowa:......Oprawa gotowa.....i ludzie poszli za Nim"
Ksiega końca (2,10)
Z BIBLII POKUSIA ;) :
... Piekło ... zakręcę tam szatana i będę rządził ...
;)
Pokuś: Ty byś się nadał z Akustykiem;))
konkurencja widzę : \
Byle ta biblia Pokusia nie podważała autorytetu uznannych komentatorów pisma...(kumaci wiedzą o kogo chodzi)
Sprawa wydaje się szalenie interesująca i trzeba ją zbadać dokładnie.
Jutro zwołam Sanhedryn i jeszcze przed szabasem ogłoszę oficjalne stanowisko naczelnej rady rabinów w sprawie zaginionej księgi.
no to bedzie ciekawie :)
z tego co słyszałem od zaprzyjażdnionego księdza
ów tajemniczy apostoł został wyklęty przez papieża gdyż głosił o wyszości homo nad hetero
;)
Autor: Craco (---.crowley.pl)
Data: 03-11-04 10:25
Nie martwcie się. Może to ostatnia oprava w tym wykonaniu? ;)
Wybór należy do kibiców Cracovii.
______________________________-
masz na mysli to ze nie bedzie wiecej oprav jak dalej bądzie antydoping?
popieram
Mam na myśli to że jeśli będzie antydoping W TRAKCIE OPRAV nie warto ich dla Cracovii chyba robić.
Wiadomość zmieniona (03-11-04 16:58)
Tak Więc Trzeba sie postarać:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)