Zrobiłem sobie dwutygodniowe wakacje od forum, bo znudziło mi się oglądanie jak schodzi na psy...
Wracam i co widzę???
Po prostu paranoja, tu już prawie wszyscy skaczą sobie do oczu, naprawdę wygląda to z tygodnia na tydzień coraz gorzej.
Większość "polemik" tu prowadzonych zeszło do poziomu takiego rynsztoka, że absolutnie nie mam zamiaru w tym więcej uczestniczyć.
Odchodzę, tym razem na dłużej, mam już serdecznie dość oglądania Pasiaków taplających się w słownym błocie.
Pewnie jeszcze wrócę, choć aż się boję, co tu kiedyś zastanę...
-
-
Zmiana nazwy na "Forum krytykantów,wiecznych malkontentów i szukających afer"?
Senior-Blues: ucz sie na bledach. Jak Stawowy nie umie, to pokaz, ze choc Ty potrafisz.
Z okazji fety w Wierzynku zrobil sie na forum podobny burdel jak jest teraz. Kazdy jeden chcial byc najlepiej poinformowanym, a nikt nie wiedzial nic konkretnego wiec lzono wszystkich: trenera, pilkarzy, Profesora. Otwarcie mowie, ze bylem wtedy za czasowym zamknieciem forum. Niestety do takiego rozwiazania nie doszlo w imie zle pojmowanej wolnosci slowa. Niektorzy nie rozumieja, ze wolnosc slowa ma swoje granice, za ktorymi rozpoczyna sie szkalowanie ludzi. Nie kazdy jest medioznawca, ale kazdy jest istota myslaca. I jesli ta istota myslaca poczytuje za swoje prawo sprowadzanie dyskusji na forum do poziomu prasy brukowej to gratuluje efektywnej polityki medialnej.
A potem sie dziwimy, ze ktos Nas w gazetach obsmaruje, ze jakis Gaberle, albo Stomma ma pozywke, nie wspominajac o mediach telewizyjnych.
depesz forum było zamknięte - co mi jest wypominane przez niektórych do dziś
A, no jesli tak to bardzo dobrze ze mnie posluchalisci ;-)
Tak powaznie, to nie wiedzialem, ze bylo zamkniete, bo mialem w pewnym momencie dosc i sobie dalem spokoj z forum :/
depesz ale czy ja komus ublizam lub uzywam slow powrzechnie uznanych za obelzywe, czasami robie bledy ,ktore jak tylko zobacze poprawiam.
Niestety ale jestem dyslektykiem
A w sprawie "...jestesmy z toba" czekam na spotkanie.
Wiadomość zmieniona (02-11-04 21:31)
nie posłuchałem nikogo - to była moja decyzja skonsultowana z gronem moderatorów
Vojnar - heheh poszłes na swój pierwszy mecz w roku kiedy to niejaki Pokuś zaszczycił świat swoja obecnością ;-) ps. sorki za uniesienie sie.
Bis - ciesze sie, ale mam pytanko..czemu od derbów(nie qmam)?
Wiadomość zmieniona (02-11-04 21:39)
Karvin, przeciez ja tylko zartuje :-)
Senior-Blues: Ty moze nie, choc pisanie "wez noz i mnie ciachnij, co za rownica za kim jestem" do innego Pasiaka to juz jest chyba ponizej pewnego poziomu. Idac dalej: Ty nie ublizasz, ale bronisz "wolnosci slowa", ktorej granice inni "wolni ludzie" juz przekraczaja. Temat o pozasportowych warunkach tez ma forme prowokacyjna i mozesz napisac, ze oczywiscie nie o to Ci chodzilo, ale powiedz w takim razie co chciales przez to powiedziec zakladajac ten temat? Co to mialo dac, jaki byl Twoj cel?
Pokuś jak się następnym razem zobaczymy to Ci powiem. Tutaj nie ma dla mnie miejsca.
qrde BIS to Ty mnie znasz???????:>
depesz temat --pozasportowe..... wlasnie mial wyjasnic aby nie bylo domyslow i plotek .Zreszta tez juz o tym pisalem ,nie ma nic gorszego niz niedomowienia ,a myslisz ,ze jesli ja bym tego nie poruszyl nikt by tego nie zauwazyl????
To byla wyrazna prowokacja .
A co do noza to mnie ponioslo i to tez juz wyjasnilem.
W koncu tez jestem tylko czlowiekiem i do tego jeszcze kibicem.
Pomysl depesz jestes kibicem tak jak ja, kibicujemy tej samej druzynie tak ,
nie wiem ile ty masz na stadion ,bo ja roznie albo 20 minut na nogach jak jestem w Krakowie albo 480 km. albo wiecej.
I teraz pomysl jestem na meczu i co widze?????
---odsylam do innych moich postow.
No to czasem moze mnie szalk trafic.
Ale tez sa wspaniale chwile nawet jak remis z Gornikiem po wspanialej grze.
Wiadomość zmieniona (02-11-04 22:01)
Przeciez nie ma tu takiej osoby, ktora bylaby w stanie rozwiac domysly i plotki! To musialby zrobic sam Stawowy, nikt inny, wiec to tlumaczenie to nie za bardzo kupy sie trzyma.
Senior, rozumiem, ze Cie ponosi. Przeciez, na Boga, wszystkich Nas szlag trafia po takim meczu jak z Katowicami! Ale jakies zasady musza obowiazywac, bo czym innym jest cenzura, a czym innym anarchia!
Aleście Szanowni Moderatorzy zrobili łamigłówkę.....
Z tego co czytam to wnioskuję, że tu co trzeciego posta brakuję, a że tematu nie śledzę od początku to mam wrażenie, że mówimy w różnych językach, nic nie rozmiem, a może Wy dbacie o rozwój intelektualny forumowiczów, bo trzeba się mocno nagłowić, żeby roszyfrować o co chodziło temu co go wywaliliście...
Istna paranoja......
A w temacie się nie wypowiadam bo i tak to wyleci i bedę się musiała każdemu kogo spotkam tłumaczyć co było napisane zanim zniknęło....
Tak naprawdę to nie bardzo rozumiem po co ten temat. Przecież jest to forum kibiców i sympatyków Cracovii więc wiadomo że malkontenci, krytykanci oraz szukający sensacji aferzyści są tu na porządku dziennym bo są jednymi z nas (klub jesteśmy nimi sami - choć zapewne niektórzy się nie poczuwają) A do piłkarzy należy przemówić dopingiem na najbliższym meczu w sobotę. Tak, żeby nie zapomnieli dla kogo grają a jednocześnie zeby wiedzieli że mimo wszystko (sic!) jesteśmy z nimi. Amen
depesz dokladnie mam to samo zdanie ,ze co innego wolnosc a co innego anarchia i samosady bo mysle ,ze o cenzure ci chodzilo.
Ale juz nie bede dalej rozwijac tematu bo sie znowu zacznie.
Ania tu juz mysle nikt nie wie o co chodzi.
Ale mysle ,ze o dobro Cracovii.
z tematu została wycofana dyskusja która nie miała związku z tematem - co oczywiście części się nie podoba... ale taka już rola nasza bycia opieprzanym na każdym kroku...
Forum jest po to żeby każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie. I jak jest porażka to normalne że wylewa swoje żale na forum bo niby gdzie to ma robić?? Dla mnie temat bez sensu - podobnie jak artykuł na teraz pasy. Forum malkontentów... a co mamy się cieszyć po przegranej ?? Pewnie, że niektórzy przesadzają w swoich rewolucyjnych opiniach przekreślających wszystko co do tej pory zostało zrobione w Cracovii, ale takie już prawo kibica - narzekać.
Rincewind. powiedz wszyskich ze ja jestem modem i ja kasuję
chętnie sie przyznam, bo po mnie jak po kaczce ;)
osobiscie cenie prace moderatorów - choć OCZYWISCIE nie zawsze sie z ich decyzjami zgadzam ;)
a co do właciwego tematu watku:
kazde forum, każde
które jest na tyle swobodne, ze bez specjalnych reperkusji moze sie na nim wpisać dowolny posiadacz netu cierpi, i będzie cierpieć na rozmaite przypadłości:
a to niemerytoryczne wpisy
a to "wrogie" wpisy
a to emocjonalne wpisy
a to poalkoholowe/poskunowe wpisy
a to kłótnie, spory lub cukrzenie
ot, taki urok
w formie forum nie ma co mieszać: przyjęło się takie, jakie jest
jako remedium można jedynie zaproponować dystans (do forum, do siebie)
lub czasowy urlop
"a to poalkoholowe/poskunowe wpisy" :-)
pozdro600
ide w kime narcia
Czyli uważacie że forum to miejsce lizania się po d.pach?
I jeszcze pewnie kibice powinni mieć takie samo zdanie we wszystkich kwestiach to wtedy byłoby fajne forum czy tak?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)