Dodam jeszcze ze cudownie nas pożegnali rzucając kamieniami w pociag.
-
-
Impresje post-Gieksowskie
Geopijatyk-Fan Oderki - szacunek :)
Zaatakowali nasz samochód przy wyjeździe ze stadionu. Żądali naszych szalików ...
Do ewentualnej fany FC Śląsk się dorzucam bezwarunkowo!!!
Co do powitania przez gieksiarzy - sądząc ze sprzętu który nieśli na mecz nie było to zbyt różowe przywitanie (odsyłam do wiadomości PAPu) na trybunie na której ja siedziałem były różne reakcje - od w miarę przyjaznych nam, do agresywnych względem piłkarzy i trenera...
No ja się zwierzałem tylko ze swoich refleksji osobistych. Nie twierdzę, że w Katowicach rodzą się i wychowują same aniołki. Dyferencjacja zachowań jest widocznie taka sama jak wszędzie. Ale Gieksę jako taką lubię.
Jadę poświecić na grobach przodków do Wodzia. N'Arka.
Geopijatyk
GKS tylko w dopingu nas przywitaj ok , to zasluga ultras , ale tak to jak frajerzy , obrzucali nam pocaig ( jedna osoba zroaniona bardzo ) i samochody !! powinno byc pierdolone hanysy a nie pieronskie !!
ja oczywiscie nie mowie ze wszyscy gieksiarze tacy są, to czesc z nich , reszta naprawde ok , i jeszce jedno , nie przesadzajcie z tymi bluzgami z naszej strony , nie bylo ich tak duzo , bez przesady , sporadycznie i dosc cicho a wrecz rzadziutko jak na nas .
Palanty wszędzie się znajdą. Poza tym skąd wiadomo, że ci co obrzucili pociąg byli akurat z Gieksy? Nie chodzi o to, że kilka incydentów miało miejsce - liczy się ogół. A z tej perspektywy ocenić ich trzeba na 5. Na pewno wśród nich zdarzały się jakieś jednostki, które wzywały do bluzgów, ale reszta tego nie chwytała. U nas dosyć często, nie ważne kto, rzuci głupi tekst i cała reszta jedzie jak barany. I to jest podstawowa różnica.
Przypomne wam kilka lat wstecz.
Jechalismy na Puchar Ligi na wisle, bylo na 46.
Biegliscie przez Błonie, w lapach nie mielsice kwiatow na przywitanie.
Po drugie nasze niezbyt dobre stosunki z Tychami, tez zrobily swoje........
Ogolnie moj stosunek do was nie zmienil sie ani troche.
Odnioslem wrazenie, ze obie strony probowaly wyczuc intencje przeciwnika.
Pozdrowienia i powodzenia!!
Bo musicie się nauczyć że to nie wiejskie stadiony gdzie można sobie robić co się chce! Jak jest wyjazd pociągiem to wszyscy jadą pociągiem i tyle.
Po to organizuje się wyjazdy żeby pojedyńczy kibice nie doświadczali żadań oddania szalika od kibiców innych drużyn.
dla mnie ultras gieksy wporzo , a Ci co kamieniowali itd to kompletne debile i patałachy , jak do nas przyjadą to im zycze powodzenia naprawde , mam nadzieje ze nikt bez winy nie oberwie ( w co watpie bo od nas oberwal powazny gosc , normalny kibic )
komunistyczne Katowice
nazwa GKS zarezerwowany dla Tychów
utrzymywanie naszego klubu z Waszych podatków
???
ej no ale co to mialo byc po meczu ?? kurwa na meczuzachowanie tylko pod publiczke ??
Vojnar, a może ty zamkniesz ryj! Czy naprawdę musimy tolerować na tym forum takie prymitywne posty?
Moderatorzy nie spać!
Geopijatyk-Fan Oderki - jesteś prze gość podziwiam Cię !! Twoje posty miażdzą:)
Ejjj naprawde nie było z Wami tak źle... Z bluzgami na nas wytrzymaliscie prawie do konca...Na Wisłe jechaliscie to fakt, nie wiem po co ale nie zyje w Waszym miescie , nie znam klimatów...Jak dla mnie było OK. , choc spodziewałem sie ze nie tylko przed meczem bedziecie sie "darli" :-)) znaczy doping prowadzili. A dla malkontentów powiem tylko tyle...spodziewaliscie sie jadac w autach przyjecia chlebem i sola?? Panowie bez przesady...to jest Polska , to jest liga. Ciekawe czy jak bym wjechał do Was na tablicach SK... to miałbym kraine mlekiem i miodem witajacą?? Obawiam sie ze nie. Zdrugiej strony widziałem wiele tablic KR bez szwanku wjezdzajacych na stadion z Waszym prezesem na czele.
Pozdro.
Geopijatyk
ej marnujesz sie chłopie =z takim pisaniem pisz do gazet mowie Ci -jestes wporzadku -mam nadzieje ze Cie kiedys spotkam -super teksty super
ayer--dziwne żeby Prezes niemógł normalnie wejść na stadion :)
co do tych co tak płaczą........jak jedziecie samochodami na wyjazd to niedziwcie się że jest jak jest....to nie 3 liga panowie !!!!!
a jak decydujecie się jechać to bierzcie pod uwagę że czasami trzeba rączki podnieść !!!
Witam mamkilka slow do pasera masz prawo byc wkorwiony ale to co paru robi to nie wszyscy ja jestem od zawsze fanem GieKSy!!!Ale w moim sercu jest tez miejsce na ARKE!!!i wlasnie CRACOVIE!!!i te jebac GieKSe wsadz se gdzies! zobacz odczucia wiekszosci waszych chyba byly ok?Nie ma miedzy nami sztamy wiec nie licz na to ze wszyscy beda ok kazdy ma prawo do wlasnych odczuc.Ale z tego co widzialem wielu kiboli u nas nie ma nic przeciwko wam.moze was nie kocha ale i tak macie wiekszy szacunek niz ta biala korwa zza miedzy!Pozdrawiam zycze walki o puchary!GKS Katowice-Arka Gdynia-Cracovia Krakow!!!Na Zawsze GKS!!!Sami przeciw wszystkim!!!
Wątpię Panowie zeby to GKS w Mysłowicach Was obrzucił kamieniami!
W centrum Mysłowic są śmierdziele i raczej to ich sprawka? Czy ktoś z Was słyszał aby rzucający debile darli sie GKS?
Co do samochodów to chyba normalne, że w Polsce polowania na samochody kibiców przyjezdnych to codziennosc.
Honor, Miłość, Wiara. Walka - GKS KATOWICE!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)