:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
-
-
GKS - Cracovia 1-0
NIECH ZDYCHA TERAZ .. BO GRALI NA CZAS !! WROBEL NIECH IDZIE GRAĆ DO 4 LIGI
No i porazka.....................
;(
ciekawe czy pewna osoba nadal znajduje sie na liscie zyczen Legii ;)
93 min. Koleja kontuzja pikarza GKS i kolejna przerwa w grze.
92 min. Chwilowa przerwa w "obronie Częstochowy". Dariusz Klytta został powalony przez Kazimierza Węgrzyna i wymaga interwencji lekarskiej.
90 min. Ani strzał ani podanie mało nie wpada do bramki GKS, Dariusz Klytta zachował zimną krew i końcami palców ratuje nas przed stratą bramki. Sędzia dolicza trzy minuty.
n/c
zwariowałam...:/
Ale czemu tak musi byc.Z gora tabeli potrafimy grac zajebiscie a z dolem z samym dnem przegrywamy.Kto mi odpowie do jasnej cholery na to pytanie????????????
konkurs:
co maja wspolnego z Cracovia trzy ostatnie druzyny ekstraklasy? :))))
wszystkie zarobiły po 3 pkt. **** !!!
to jest po prostu dramat gra dobra skuteczność do kitu:-(
niech teraz po 3 pkt do Szczecina zapierdalają
Sedzia Zyro w Warszawie rozdal:
9 żółtych kartek
2 czerwone
Ale brawa dla Polonii ktora zdobywa 3 punkty
a juz mi sie nie chce pisac .........
szkoda tych 3 p.
no trudno takie jest zycie kibica.
żeby wygrać z katowicami trzeba było się defensywnie ustawić !!!!!!!
to oni potrzebowali pkt a my byśmy ich skontrowali
Łeczna , Wodzisław, Katowice
Kto następny ?????????
Szczecin !!!
No trudno, ale kurna, mam jedno pytanie- czemu po każdej przerwie w rozgrywkach Pasy grają słabo: przegrały z Łęczną i Katowicami, wygrały z Polonią, ale po dość cienkiej grze? No i co z tym szczytem formy, w którym się ponoć znaleźli...
ja też już powoli nic nie rozumie :( wielka szkoda.... troche ostudzili nasze nadzieje
szkoda, ale i tak Cracovia Pany!
ja nie rozumiem. wiadomo ,że drużyna po każdej przerwie słabiej gra. A NIE DA SIE w przerwie POZADNEGO SPARINGU ZORGANIZOWAC? Managera w klubie nie ma czy co?
sparing mial byc jakis..ale nie bylo jednak no i mamy.. powtorka z gorzyc.. :(
mam to wszystko wdupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)