Panie Stawowy, Cracovia teraz jest nie tylko Wielka ( myślę, ze to początki Wielkosci:)) przez pana. To też dzięki nam wszystkim m.in. kibicom, doszliśmy tam gdzie jesteśmy. W każdym klubie jak coś nie idzie, to zawsze na pierwszy odstrzał idzie trener. Były chwile kryzysu w klubie, ale w końcu osiagneliśmy 1 ligę wszyscy razem, jesteśmy jak ogniwa, które łączą się w jedną całość. Jedno ogniwo odpada, wszystko się sypie.
Panie Stawowy, niech pan nie pluje do gniazda w którym pan jest, tak się nię robi. Moze pan teraz myśli, ze złapapał pan pana Boga za nogi, ale to jest tylko złuda- jak dla mnie. Pan chce się przeprowadzić? OKI Ale to jak juz coś trzeba zrobić z klasą.
Szanuję pana za to co pan zrobił dla nas, tylko widzę, ze coraz częściej panu uderza woda sodowa do głowy, ale to już pana sprawa. Szefa trzeba szanować i całą firmę ( Cracovia), która też dużoz robiła dla pana.
-
-
Stawowy w Legii?
a jesli chodzi o artystów to wstrzasneło to całym establishmentem i o tym mówił Englert jako prezes związku bo sam był pokazywany z gozdzikiem jak machał do Gierka. Skąd innad pamietam go jak dobrego aktora szczególnie w Soli ziemi czarnej. Ja osobiscie uwazam że w tej kwesti nie masz racji.
Stawowy mówi o braku zaufania i o klodach rzucanych mu pod nogi,wiele zrobil dla naszej Cracovii,ale tymi slowami rowniez obraza nas kibicow bo Cracovia to my!!!!Panie Wojtku zawsze bronilem Pana na forum ale wypowiedz naruszyla moja wiare w Pana.Juz widze jak w Legii nie bedzie mial Pan mial klod pod nogami podczas ewentualnych niepowodzen
.....ponoc nie ma ludzi niezastapionych
kobieta lekkich obyczajów jak widzę, co poniektórzy tu wypisują to mi się płakać chce.. co Wy chcecie od ,,Stawa"??
,,- Bardzo bym chciał zostać w Cracovii, bo jestem z tym klubem mocno związany emocjonalnie i wespół z drużyną, prezesem Misiorem, profesorem Filipiakiem i kibicami uczyniliśmy dla tego klubu bardzo dużo. Naprawdę żal byłoby to zostawić. Chcę być w ,,Pasach” i jest to dla mnie sprawa priorytetowa. – głosi ,,Staw”."
,,Dla mnie awansem zawodowym było przyjście do Cracovii i praca w tym klubie. To wszak również wielka firma, a wykonywanie zawodu trenerskiego w niej to ogromny zaszczyt. Wciąż z Cracovią widzę dla siebie dużą szansę, ale pracuje się tam, gdzie chcą człowieka i darzą go dużym zaufaniem." - kończy Stawowy.
chyba koniec watku
bZDURY !!! JAK goście mogą sie wypowiadać że stracili zaufanie do Wojtka S. po jego wypowiedzi ? Debilizm !!!
wojtko co ty pierdolisz,niestety Cracovia to nie tylko my kibice ale rowniez dzialacze czy pracownicy klubu {Tabisze i inne gady} i wlasnie o nich mowi Wojtek S. , wiec nie unos sie tam gdzie nie trzeba.
A tak na marginesie co nam dadza pieniadze jak nie bedziemy mogli kupic dobrego trenera (przynajmniej klasy Stawowego) a dlaczego nie bedziemy mogli? bo takiego w Polsce nie ma... a zagraniczni? heh jaj sobie nie róbcie... chyba ze kupimy Arsena Wengera (czy jakos tak sie to pisze)
Mysle,ze Pan Stawowy nie zrobi tego.
W Cracovii ma pewna pozycje i wie z czym ma do czynienia.
Na co moze liczyc i jakie ma narzedzia do pracy.
Przypomne ze Pan Smuda tez byl okrzykniety herosem wsrod trenerow pierwszej ligi,kiedy osiagal sukcesy z Widzewem i Wisla.
A teraz wszyscy wiedza jak mu sie wiedzie!
Jest bezrobotny....
Z Cracovia moze osiagnac bardzo wiele i bardzo sie wypromowac.
Tak jak to uczynil byl trener FC PORTO.
Trzeba jednak przyznac ze Pan Stawowy jest uparty w niektorych kwestiach,chociaz czasami nie ma racji.
Legia to nie Barcelona tylko zwykly Polski klubik z Warszawy....
aki,co masz na mysli piszac "narzedzia":}
oczywiscie ze nie odejdzie ale kontrolowałby swoje wypowiedzi na lamach prasy.
traba napisał:
"wojtko co ty p*******isz,niestety Cracovia to nie tylko my kibice ale rowniez dzialacze czy pracownicy klubu {Tabisze i inne gady} i wlasnie o nich mowi Wojtek S. , wiec nie unos sie tam gdzie nie trzeba."
Tabisz i inne gady? No to może powymieniamy jakie są te inne gady?
wracam z Azji a tu takie nowiny....
no comments poza:
- trener Stawowy ma ważny kontrakt
- nie sądzę, by ktokolwiek chciał go zwalniać z funkcji
- nie sądzę, by nie myślano o zmianie uposażenia na bardziej satysfakcjonujące (ale dopiero po rundzie jesiennej)
- być trenerem Legii? oj Panowie, to nie to samo co być trenerem Legii 30 lat temu, więc i honor i pieniądze i wszystko inne nie te....
sugeruję zamknąć dyskusję, nie zamykając tematu (to do modów, bo jeszcze gotowi w swej ostatnio modnej skłonności przenieść temat w kosmos)
PS. (po to zedytowałem) celem Legii i nie tylko jest sianie zamętu u nas... bo jesteśmy zagrożeniem... im więcej zamętu tym słabsza gra, słabsza motywacja etc. etc.
Wiadomość zmieniona (28-10-04 20:39)
ludzie po co czytacie tego szmatlawca
porzadny czlowiek nie powinien tykac tego scierwa
spytajcie p.Wojtka czy powiedzial to co napisali
czym predzej nalezy poprosic szmate o sprostowanie\
a jak nie to do sadu o zadoscuczynienie najlepiej finansowe
ta szmata to organ cwks i zrobio wszystko coby im pomoc
Widze ze czesc naszych kibicow jest w goracej wodzie kapana i na wypuchach chowana....
Stawowy to wysokiej klasy jak na polskie warunki fachowiec i chyba w tej chwili jest jednym z najlepszych polskich trenerów, a juz na pewno najlepszym spośród trenerów młodego pokolenia. Mi tez nie spodobała się jego wypowiedź.... Może nie do końca podoba mu się, że mimo tak ogromnych osiągnięć nie ma pełnego kredytu zaufania, to jednak trzeba pamietać o tym, że Cracovia zawdzięcza dokładnie tyle samo Stawowemu, co Stawowy Cracovii. Po prostu u nas wyrobił sobie markę.... Z racji osiągniętych wyników na pewno zasługuje na większy kredyt zaufania, jednak nie może być tak, że swoją wypowiedzia próbuje coś wymusić na działaczach....Chciałbym by jak najdłużej pracował w klubie, ale przede wszystkim musi tego mocno chcieć, bez żadnej łaski. W innym wypadku chyba trzeba się pożegnać, zwłaszcza, że nie ma ludzi niezastąpionych.... Na pewno w Legii nie będzie miał większego kredytu zaufania - to jest pewne.
Ja wam powiem tyle. Jak będzie chciał odejść to odejdzie. Będzie chciał zostac to zostanie. Niema cudu.
Moim zdaniem Pan Wojtek zrobiłby błąd idac do Legii poniewaz tam wymaga sie ciągłych wygranych walki o mistrzostwo i notorycznej nerwówki i niewieze ze dostanie tam odrazu takie zaufanie jakie ma już w Cracovii. Ja Mysle i wieze ze zostanie z nami i bedziemy sie dalej cieszyli z jego świetnej pracy.
Panie Wojtku jezeli uwaza pan ze zrobi dobrze niech pan idzie. Ale niech Pan pamięta zaufanie buduje sie Latami a stracic je mozna w mgnieniu oka. Jezeli zdecyduje sie Pan odejść zycze sukcesow. Jezeli Pan zostanie bede bardzo zadowolony.
Moim zdaniem Wojtek z nami zostanie,pomimo tych wszystkich "kłód".
W Legii na pewno bardziej pozadany jest Wdowczyk,ktory jako trener z doswiadczeniem i sukcesami byc moze(ja szczerze mam nadzieje ze nie) poprowadzi druzyne do sukcesow.
W koncu skoro to zrobil z Polonia,czemu ma podobnie nie byc z Legia(oby nie...).
Sadze ze mniej wiecej w taki sposob rozumuje Zygo i reszta.
Co do hasla przytoczonego przez jednego z forumowiczow,to mozna w Katowicach zaspiewac:
"POKAZ TAKIEGO, CO LEPSZY OD STAWOWEGO !!!"
To napewno jeszcze Wojtka finalnie skloni do pozostania w klubie.
Jak Stawowy odejdzie do tej szmaty z Warszawy to się załamie. I niech nie gada, że w Cracovii mu kłody rzucali pod nogi. Bo miał duzo czasu na prace z drużyną i osiągnął sukces. Co on mysli, że w Legii go będą głaskać po główce na pocieszenie po przegranym meczu?? Tam dopiero będzie miał presje na wynik. Przegra 3 mecze z rzędu i wyleci.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)