Baylay, wnosisz tylko panikę, psem zk... jesteś?
Banik Ostrava !!!
-
-
POCIĄG SPECJALNY DO KATOWIC - godz. 12.30
:)
Anton , bez takich tekstów!!! Jeśli nie masz pojęcia o sprawie to najlepiej się nie wypowiadaj.
Witam...
Niewielka poprawka:
Koszt wyjazdu: pociąg 22 złote, [b]bilet na mecz 15 zł dla posiadaczy kart chipowych i 20 zł dla pozostałych[/b].
Pozdrawiam
Crac
No to czekam na was. Napiszcie na adres: zaporoze@o2.pl. (przez jedno o) lub gg 4326848. Tylko się trza umówić dziś, w czwartek, bo jutro w piątek cały dzień siedzę w Rybniku na filli polibudy, a wracam do Gliwic przed 19 -tą, a komórki chwilowo nie posiadam. Jeżeli dziś się nikt nie zgłosi, uważam temat za zamknięty. W piątek jestem w domu w Gliwicach ok 19. Jak napiszecie to zrobię krotki test czy rzeczywiście po drugiej stronie jst pasiak, a nie jakiś podstawiony wróg. No wiecie, podczas drugiej wojny śiatowej jak Amerykanie złapali niemieckiego szpiega, to nie zadawali mu pytań typu: W którym roku ogłoszono Deklarację Niepodległosci, tylko pytania typu:kto grał na prawej pomocy w amerykańskim footballu w Atlancie. Od razu się facet przyznawał, że pochodzi z Hamburga, a angielskiego uczył się na kursie zorganizowanym przez Abwehrę.
Jarek
A pytania będą na jakim stopniu szczegółowości? I ilu lat wstecz będą dotyczyć? :-)
A tak na poważnie, to będę od piątku do niedzieli w Gliwicach, ale raczej nie będę miał czasu wolnego (oprócz tych paru godzin zarezerwowanych na mecz z GKS - em)
Jedno ważne pytanie, bo wciąż nie ma na nie odpowiedzi:
Kiedy odjazd i odprawa na peronie?
Ludzie muszą jeszcze groby rankiem poczyścić i stąd to pytanie.
Z góry dziękuję Szanownym Organizatorom za odpowiedź.
:)
o której jest wyjazd ????
nice ;-)
Baylay: sorki, po tych piwkach mnie podniosło
Banik Ostrava !!!
Kilka pytań
1. O której wyjazd z krakowa.
2. Czy pociag zatrzyma sie w trzebini (jest spora grupa kibiców)
3. Czy mozemy dokonac zakupu biletów i wpisania na liste w pociagu
Z góry dzieki
Witam...
Życie przyniosło kolejne, niezależne od organizatorów, uzupełnienie informacji o zakupie biletów na mecz:
[b]Bilety dla posiadaczy kart chipowych będą sprzedawane do piątku do godz. 16:30.[/b]
(Chipowcy mogą kupić bilet również dzisiaj w Enigmie – rejestracja odbywa się bez użycia "ładowarki", podajemy 4 ostatnie cyfry numeru karty chipowej)
Ponadto...
Pociąg – z wiadomych względów - jest organizowany w trybie nadzwyczajnym i nie jest jeszcze ustalona godzina odjazdu. Gdy tylko PKP ustali rozkład jazdy to niezwłocznie taka informacja pojawi się w Biuletynie Teraz Pasy!
Tam też znajdują się wszystkie PEWNE, SPRAWDZONE i NIEZBĘDNE informacje jakie powinni posiadać wyjeżdżający do Katowic.
Pozdrawiam serdecznie
Crac
Wiadomość zmieniona (28-10-04 16:51)
wlasnie bylem kupic bilet i wpsiac sie na pociag,jest 20 osob ale podobno dopiero od godziny sprzedaja.
aha trzeba sie spieszyc bo jest tylko 1000 biletow.
czy ktoś nie ma wolnego miejsca w samochodzie bo zależy mi na szybkim powrocie do Krakowa - oczywiscie udział w kosztach już na starcie.
To znowu ja pytania nie auktualne jedziemy samochodami na własna ręke.
Kto jedzie z Trzebini i okolic niech dołączy utworzymy kolumne, może dołaczymy do braci jadacych z Krakowa
lukr
A niemożecie jechać pociągiem?!
ICHKERIYA napisał(a):
> a np. legitymację studencką czy prawo jazdy posiadasz?
Mam tylko legitymacje ale chyba nie studencką ;-) ale po co mi jakis dowod tozsamosci? i bez cipek wpuszczają? tak?
tak ale zeby kupic bilet musisz pokazac legitke.
Pyajcie sie ktorzy jestescie i piszcie ilu juz jest biletow kupionych a jest ich tylko 1000 wiec trzeba sie spieszyc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)