Ludzie opamiętajcie sie - nie wylewajmy dziecka z kąpielą!!
Wyobrażacie sobie chuligaństwo w wykonaniu kobiet???
Przecież taka decyzja to jawny absurd!!!!
ps. Moja kobieta napewno nie będzie nic wyrabiać i spróbujcie tylko jej nie wpuścic!!!
-
-
Identyfikatory dla kobiet? ABSURD!!!!
jestem tego samego zdania.... :/
no to mamy po wyborach miss
A mi się przypomina opowieść jak to na wyjeździe do Tarnowa (jakieś 3-4 lata temu) rozrabiały same tylko dwie panny aż pałkarze musieli je zamknąć w radiowozie :))
Równość płci w końcu ma być !!!
TO JEST BEZSENSU DLA MEZCZYZN OK IDENTYFIKTORY ALE DLA KOBIET TO JUZ JEST !@#$ KTOS DOBRZE POWIEDZIAL TO JUZ MAMY PO WYBORACH MISS
dali by se siana, to jest paranoja jakaś...
To znaczy, że wszystkie dziadki emeryty o laseczce też mają mieć identyfikatory???? No to ładne jajco. Bo wielu z nich na pewno nie będzie wyrabiać żadnych identyfikatorów. Wg mnie identyfikatory nie powinny obowiązywać:
1. Kobiet
2. Dzieci do lat 10
3. Mężczyzn powyżej 50 lat
1.
2.
3. mężczyzn powyżej lat 35 ...
to co chce zrobić klub w tej chwili to jest absolutne przegięcie pały ...
drodzy kibice najpierw chcecie porządku, a juz na samym starcie negujecie tak podstawowe rzeczy jak identyfikatory.
POWINNY OBOWIĄZYWAC KAZDEGO
Chcemy wyeleminować potencjalnych zadymiarzy. Czy do nich mogą należeć kobiety, lub emeryci? Nonsens. Straci na tym przede wszystkim klub - bo te osoby w większości po prostu nie przyjdą na mecz.
Czy to coś trudnego wyrobić sobie identyfikator? Komu będzie zależało na klubie to przyjdzie i sobie wyrobi a komu nie to mała strata. Wyrobienie tego dokumentu zajmuje 10 minut i po sprawie :)))
Hammer moja kobieta pracuje i nie ma szans wyrwać się ot tak sobie do Krakowa. Już zapowiedziała ,ze nie pojedzie ze mna na Arkę!!!
A nie prościej na trzy godz przed meczem umożliwić wyrabianie identyfikatorów dla wszystkich chetnych/nie majacych jeszcze/???
ale poza tym dziadki i kobiety z identyfikatorami??????
dom wariatów
a ja jestem ciekaw czy na ARCE bedzie dalej prowizorka:
-brak ochrony/nie okłamujmy sie , na każdą bramę trzeba 10 chłopa z baniakiem gaza/
-tan kratyński spiker
-ochrona wokół ogrodzenia stradionu/wchodzenie przez płot/
a na to potrzeba min co 5 metrów chłopa
-brak sprawdzania identyfikatorów/do tej pory zarządowi to było na reke- kasa!!!!/
---------------------------------------
I MA PROPOZYCJA:
[b]Wykarczować[/b] wszystkie ławki od lini bramkowej/nie wiem czy dobrze to nazwałem/ w tył. -nie byłoby "amunicji" dla bezmózgów.
Bez jaj !!!
Nawet jednego w miarę sensownego argumentu nie ma za tym pomysłem.
Dred możesz pojechać sam i wyrobić sobie identyfikator i sobie i jej skoro ona nie ma czasu i nie mów że tak nie można bo ja wyrabiałam taki dokument bratu ,który też mieszka daleko od Sosnowca . Albo jeśli masz znajomych w Krakowie to mogą za was obu wyrobić te identyfikatory. A tak poza tym z Katowic i za Cracovią? Przeca u wos na ślonsku mocie Rucha i Dospel, niy?:-)))
Nie żaden dospel tylko GKS - więcej szacunku dla PRAWDZIWYCH nazw klubowych!
Szacunek mam jako dla klubu który wiele osiągnął w Polsce i za granicą(P.UEFA wyeliminowanie Bordeaux) a ten dupospel to tak z przekory
MIAŁO BYĆ PRO-RODZINNIE A TAKIE DECYZJE POWODUJĄ ŻE ZAMIAST 7-8 TYŚ BĘDZIEMY MIELI 3 TYŚ ŚREDNIO NA MECZU
ja was nie rozumiem... w czym problem?
dać 4 zł, 2 zdjecia i poczekać parę minut, nawet nie trzeba być osobiście
jak wszyscy to wszyscy
robicie problem z niczego
to ralfie potwierdzasz, że z 7 - 8 tys. na trybynach tylko 3 tys. mialo identyfiaktory ?- ja siem kieruje tylko prosta matematyka, jak to male kazie maja w obyczaju ...
a problemem nie te identyfiaktory - tylko te w swoim mniemaniu, sprytne @!#$ co wlaza przez ploty .... bo z identyfiaktorem to nawet cholpaki z JG pewnie chodza i nie robia bydla w swoim dom .... co,nie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)