co to za problem wyrobic identyfikator! wczesniej czy pozniej i tak kazdy bedzie go musial miec, jesli bedzie chcial wchodzic na stadion!!! w 1 lidze da przyjezdnych macie juz karty chipowe i nikt bez niej nie wejdzie!! wszystko sie zmienia, i my rowniez zmian nie unikniemy!!!
identyfikatory to nie wymysł dzialczy klubu tylko policji, jak równiez zostrzona kontrola przed nastepnym meczem !!!
-
-
Identyfikatory dla kobiet? ABSURD!!!!
Panowie, pojawiają się tutaj opinie że to głupota identyfikatory dla kobiet. Jednak weźcie pod uwagę że dopóki nie było zadymy na stadionie wszyscy wchodzili bez identyfikatorów. Sami sobie naważyliśmy tego piwa i teraz musimy je wypić niezależnie od trafności decyzji pzpn-u. Są różne głosy w tej sprawie i wielu ma mniej lub więcej racji w tym co mówi, ale jeżeli chcemy spokoju to musimy sie do tego zastosować. Takie życie - odp. zbiorowa.
No cóż nie wygramy z id.
Koniec pieprzenia!!!
Do roboty!!!!!
Wyrabiać ID!!!!!!!!!
"Kobiety znowu pobily bezbronnych szalikowcow druzyny przyjezdnych..." hehehhe super by to brzmialo.Moze by wystarczylo zeby kazac kobietom obciac paznokcie??:-) bo to ich jedyna bron.To jest pomysl. Kobiety na meczu?? TAK ,ale bez paznokci! heheh
identyfiaktory dla wszystkich ludzi!
KOBIETA TEŻ CZŁOWIEK
ja mały Kazio tak uwazam:):)
STARZEC TEŻ CZŁOWIEK
ja mały Kazio tak uważam :):)
a do jednego z poprzednich wpisów - czy chcicałbys by idąc na koncert np. w filharmonii wszyscy czlonkowie orkiestry lupowali bilet wstępu, kasjerki też by mialy kupować bilety? Krwawy Lisie - absurd też ma swoje granice
bez paznokci i parasolek,
inwalidzi tez moga byc niebezpiecznie szczegolnie ci emerytowani wiec nie sobie postoja w kolejce po identyfikator
hehehe
dlaczego wszystkich wrzucaja do jednego worka?
Czasami przychodzę z psem na stadion , czy on też ma mieć identyfikator ?
Pal licho zdjęcia ale te 4 złote go dobiją bo jeszcze nie pracuje .
mali - mam nadzieje ze to nie taki mlody bokserek - a czemu, to odpowiedx dostaniesz po odpowiedzi Twej
Nie bokser , ale wiem chyba o którego ci chodzi .
Moja to sznaucer olbrzym .
to powiedz mu delikatnie (temu od boksera) by jego pies nie ...... na plycie boiska - OK?
Nie co ?
aby jego pies nie s.r.a.ł na płyte boiska - a sam to widziałem (z kilkoma świadkami)
hehehehehe
Dementor - jak Cię szanuję - to nie hehehe - tylko wyobraź się w roli zawodnika, ktory się slizga :(:(:(
tacy dwaj: wychodzę z pracy, a wdomku brak netu jeszcze przez tydzień, więc opiszę Ci pewną sytuację jutro;-) a co do: hehehe to nie mogłem się powstrzymać - może zanim doszłoby do biegania przez piłkarzy po tej obsranej murawie to... ziemia przyjęłaby to gooovno jako naturalny nawozik ;-)
Dobra koniec żartów, potępiam wszystkie psy oddające swoje odchody (wszelkie) na płytę ziemi śiętej i wyrażam poparcie dla słów tacy dwaj
Absurd!
Większośc ma pretensje o identyfikatory (choć uwagi kierowane sąpod niewłaściwym adresem. To nie Zarządowi zawdzięczamy tę konieczność a pewnej grupce (jak ich zwał tak zwał ;). I to do nich powinniście miec i Wy i Wasze Panie ewentualne pretensje.
Zresztą, jeśli się tak pienicie o identyfikatory, to co to będzie za rok (bez względu na to czy awansujemy, czy nie). Cytując za gazetą wyborczą:
"Łódzka firma Isoft będzie montować urządzenia do elektronicznej kontroli biletów chipowych dla kibiców przyjezdnych. Taki system jest wymagany przez Polski Związek Piłki Nożnej na każdym stadionie drużyn ekstraklasy, [b]a od następnego sezonu także klubów II ligi."[/b]
[i]sądząc po tempie wprowadzania przez PZPN zmian - za rok lub dwa "czipsy" bedą obowiązywac wszystkich kibiców (starczy jeszcze tylko parę zadym) we wszystkich ligach. A wtedy majątek zrobią zdolni hackerzy:))))[/i]
a wszystko w tym zdrowym i jak najbardziej normalnym (prawda Honwed) kraju :)))
Mam nadzieję, że ten post będzie ostatni w tym jakże mądrym inaczej temacie.
Ale jak wiadomo, nadzieja....
Mus to Mus i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A flota z tego przecierz i tak na Klub idzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robicie problem z niczego. Ja wyrabiając sobie identyfikator wziąłem ze sobą dokumenty żony, ojca, matki, szwagra i wujka i załatwiłem sprawę za jednym zamachem.
JAKI PROBLEM???!!!
Tylko dziadkowi nie wyrobiłem bo ma 72 lata i ledwo chłopisko chodzi.
To by była już przesada.
Ale jak trzeba będzie.....nie widze problemu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)