niestety taka jest teraz Polska pilka o tym juz pisalem w innym temacie.....jesli Cracovia ma grac tak jak pozostale druzyny w pucharach to czy naprawde warto?????
oczywiscie ,ze warta nawet przegrac a korzysc to podgrzewana murawa ....ale co z baraczkami ????? Cracovia nie ma jak narazie warunkow na mecze pucharowe przyszlo by nam grac na Wisle....
-
-
o Puchary czy o Pietruszkę?
to samo pisali wislacy i malkontenci rok temu i wiosna. po co wam liga jak swiatel nie da sie zbudowac. a gdzie dach? i co liga jest swiatla sa . z takim mysleniem to bylibysmy dalej w 2 lidze.
Senior-Blues....dlaczego CRACOVIA ma grać tak jak pozostałe druzyny w pucharach???Mimo wszystko jestem w tym temacie optymistą.Zawodnicy którzy dopiero poznaja futbol na najwyższym poziomie (w Polsce),zawodnicy którzy coś chcą osiągnąć-ambitni,nie wygrani,żądni sukcesu.A co do bazy CRACOVII......sukces druzyny wymusiłby na decydentach przyspieszenie spraw "bazowo-organizacyjnych".Przykład mamy z GTS-u.Musimy iść do przodu.....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Zgadzam sie z wieloma, że najlepiej iść do przodu i działać metodą faktów dokonanych.
ian thorpe ..wardar ..napisalem ,ze warto grac nawet po to aby przegrac.....bo to kolejne doswiadczenie ,a co z baza ????? to albo zrobia prowizorke ,,,jak to zwykle w Polsce bywa ,albo zagramy na Wisle....
z baza senior to ze trzeba ja rozbudowac. chyba klub juz pokazal w tym sezonie ze nie jest bezradny ze umie sobie radzic.
wardar tylko to co jest teraz to jest prowizorka i o tym wszyscy wiemy i jak narazie nic trwalego nie mozna zrobic bo sprawa w sadzie......
Jest szansa to trzeba grać o Puchary . Najwyżej zagramy na Śląskim . Zwrócimy mocno wtedy uwagę włodarzy miejskich i wojewódzkich na kwestię rozwiązania naszych potrzeb .
8 dni później
jak to zwykle po porażce pojawiają sie posty typu " a nie mowilem"
no to ja nie moge być gorszy...
a nie mówiłem.... po ostatnim meczu trzeba było postawić drużynie wysoki cel to może nie olali by meczu w Katowicach...
cholerna szkoda zwłaszcza , ze Legia i Amica przegrały
ale nie róbmy tragedii teraz gramy z silniejszymi a z nimi idzie nam zdecydowwanie lepiej
Miś jak widać mial rację uparcie powtarzając , że Stawowy nie umie grac ze słabeuszami...
i dalej nie wiadomo o co zagramy wiosną.
Wiadomość zmieniona (30-10-04 22:41)
rebbe ja po wygranym meczu z Pogonia napisalem ,ze mozemy zapomniec o pucharach ,jak Cracovia gra kazdy widzi a teraz jeszcze wychodzi na swiatlo dzienne wymogi pozasportowy .
Dajcie sobie juz spokój z tymi waszymi ambicjami pucharowymi!!!Jest mi bardzo smutno,ale musze stwierdzić i nie jeden mnie forumowicz poprze,ze druzyny na puchary to my NIE MAMY!!!A przykładem głupim,ale prawdziwym jest wczorajsza WPADKA w Katowicach!
Mi osobiscie jest wstyd za zawodników,nie rozumiem jak można remisowac naprzykład w derbach,wygrywac w Poznaniu,po "WALCE" i dobrej grze przegrac w Warszawie(ale to legia nie Gieksa)a przegrać(z acałym szacunkiem do Gieksy)własnie z Katowicami!!!
Otrzasnijcie sie z pucharami,nie ma sensu!!!!!
PozdRO
Piotrek, Twoja wypowiedz to wypisz wymaluj: "BALON PEKL - PIERWSZA LIGA NIE W TYM ROKU" z zeszlego sezonu ;-)
Ludzie, wyluzujcie troche bo za wczesnie jeszcze by plakac, tak samo jak po dobrej passie zbyt wczesnie bylo by sie smiac.
Wiadomości dnia
Bojarski: Nie mieliśmy dnia
31.10.2004 08:01
Marcin Bojarski / INTERIA.PL
Marcin Bojarski przez kilka lat występował w GKS-ie Katowice. Zdobył z tą drużyną trzecie miejsce w sezonie 2002/03. Tym razem wystąpił na Bukowej jako gość, w barwach Cracovii.
- Ten mecz z pewnością za bardzo mi nie wyszedł, ale odnosi się to do całej drużyny, która w sobotę nie miała swojego dnia - powiedział "Bojar".
- W każdym spotkaniu jest w naszej drużynie kilku zawodników, którzy potrafią pociągnąć grę, tym razem wszyscy zaprezentowaliśmy się po prostu słabiej. W sobotę katowiczanie pokazali nam, w czym tkwi siła ich zespołu. Tam nie ma indywidualności, ale jest 11 "walczaków", którzy posiadają jednak pewne umiejętności - stwierdził pomocnik "Pasów".
- Ta porażka 0:1 to dla nas zimny prysznic, ale mam nadzieję, że wyciągniemy z niej wnioski, bo jeśli chcemy walczyć o najwyższe cele w lidze, to takie wpadki nie mogą nam się zdarzać - dodał Bojarski.
Wypadek przy pracy!!!!!!!:(((((((((
8 dni później
W bezpośrednich meczach drużyn czołówki I ligi (chodzi o 6 drużyn walczących o miejsce w pucharach) ukształtowała się jak dotychczas taka tabelka:
1. Groclin ................ 4 ... 9 ... 5-3 ........ (4 wyjazdy)
2. Wisła Kraków.............4 ... 8 ... 7-1 ........ (4 mecze u siebie)
3. Cracovia ............... 4 ... 7 ... 7-2 ........ (2 dom, 2 wyjazd)
4. Amica .................. 4 ... 5 ... 5-6 ........ (3 dom, 1 wyjazd)
5. Legia .................. 4 ... 4 ... 3-5 ........ (2 dom, 2 wyjazd)
6. Wisła Płock ............ 4 ... 0 ... 1-11 ....... (1 dom, 3 wyjazd)
Do końca rundy pozostały jeszcze 3 mecze (20-21 listopada):
Cracovia - Amica
Legia - Wisła Płock
Groclin - Wisła Kraków
Wiadomość zmieniona (08-11-04 20:55)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)