Dziękuję Robinksc że doskonale rozumiesz o czym mówię.
-
-
Anty hymn = brak opraw?
co do tematu flag....
juz sie zaczelo
Autor: Koszer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-10-04 15:39
Musimy zacząć małymi kroczkami. Na dobry początek proponuję wycofać flagę; " Bóg wybacza ..." Rozumni kibice chyba sądzą podobnie?
To przeczytaj resztę wpisów, uprawiasz manipulację?
`maro` nie osłabiaj mnie.........może odrazu zmiencie Nam Barwy bo czerony jest ponoć agresywny....
przeginacie pałe i tyle!!!!!!!!!!!!1
CRACOVIA=HOOLTURALNI KBICE
Uważam, że nasz Kablo w momencie gdy usłyszy sławetną pieśń o Pani z drugiej strony Błoń, mógłby krzyknąć do mikrofonu :
"Kto wygra mecz?" wówczas wszyscy, którzy mają dość bluzgów, mogą to zamanifestować odpowiadając "Pasy, Pasy, Pasy".
Pozdrawiam!
Dobry pomysl!
Popieram kibolu.
Nie zamierzam tu piać hymnów pochwalnych dla huliganki chciałem wam tylko przypomnieć ze na Cracovii jest miejsce dla każdego i nikt nie ma monopolu na jedyną prawdziwą prawdę
PMX7spodziewałem się złośliwości ze smaczkiem (szkoda) a porównanie miało być zrozumiałe dla wszystkich .wcale nie zamierzam cię do niczego przekonywać różnorodność jest lepsza od jedynie słusznych ideii.
AlKazir a tobie przytoczę anegdotkę która bardzo lubię
Na jednym z bali organizowanych przez Elżbietę Wielką Lord protokołu Susex w sposób skandaliczny i wulgarny skloł i obraził jednego z dworzan ten poszedł się poskarżyć królowej. Elżbieta się wściekła i zażądała od Susexa wyjaśnień lord powiedziął tylko jednio zdanie Naijaśniejsza Pani
TYLKO LUDZIE ŹLE WYCHOWANI MUSZĄ BYĆ ZAWSZE DOBRZE WYCHOWANI
pozdrawiam
Pomysł kibola faktycznie niezły, tylko to nasze nowe nagłośnienie jest na tyle kiepskie, że i tak nie będzie go słychać.
A czy miejsce jest dla każdego, no powiedzmy prawie dla każdego. Jeżeli ktoś działa na szkodę klubu, to miejsca być nie powinno. Nie chodzi mi jednak o gości śpiewających to i owo, no bo bez przesady oczywiście, ale jeżeli gościu chce uprawiać bijatyki na stadionie, to chyba się zgodzisz, że dla niego miejsca nie ma. Trzeba jeszcze sobie powiedzieć, co jest ważniejsze - doping dla Cracovii, czy antydoping dla Wisły. Zakładam oczywiście, że prawie wszyscy wybiorą to pierwsze. Doping pro powinien zatem stanowić zdecydowaną większość i w momentach newralgicznych (oprawy, jakieś ciekawe akcje na boisku, bramki) powinien być tylko taki. Ja chętnie posiedzę sobie cicho przez jakiś czas, aby niektórzy mogli odśpiewać "swoje", jeżeli potem nie będą tego powtarzać co 5 minut.
CHODZE NA PASY OD 22 LAT
SMIESZY MNIE ZE JAK KTOS BEDZIE NA PSOW CIUPAL TO NIE BEDZIE OPRAW
WY NIE KUMACIE NASZEJ ZLOSCI NA WISLE
NIE WIECIE JAK NAS KROILI W 80 LATACH
WISLA TO STARA QRWA
śpiewaliśmy tak bo był powód a nawet bez powodów będe to śpiewał.prawdziwi kibice wiedzą o co chodzi.WISŁA TO STARA K***A ROBERT JESTEŚMY Z TOBĄ. WIŚLE GRATULUJEMY KONFIDENTÓW
BERG jestem młodzy od Ciebie ale podzielam twoje zdanie.TYLKO PASY PONAD WSZYSTKO.
Pan Berg i ksc20 - nowi właściciele Cracovii!!!
może nie właściciele ale kochający CRACOVIE a delikatnie mówiąc nielubiących Wisłe.a tak wogóle to fajna ta przyśpiewka szkoda ze niemam gdzie zapisać.
To jak Ją tak kochasz to zdzieraj za nią gardło, a nie śpiewaj o Wiśle!!!Nikt tu na forum nie lubi Wisły,ale jak idę na mecz Pasów to TYLKO ONE mnie interesują. Czy to takie trudne do pojęcia?
ja też nie lubie jak śpiewają na wisłe np.podczas meczu z Odrą wtedy stoję cicho ale podczas tego meczu był powód.to tyle
Na hokeju coś jakby drgnęło. Intonowano specjalnie przy wulkanach, ale hala nie podchwyciła - w czasie oprawy. Bardziej tak naprawdę było to przeciwdziałąnie niż faktczne nieśpiewanie w czasie oprawy świadomie ale jak widać się da. Tylko czy chodzi o to by przeciwdziałać czy po prostu nie śpiewać przy oprawach? Ja wolałbym to drugie, bo to pierwsze to by była jakaś śmieszna "wojna domowa".
tobikkrzysztof idz na spacer,kolezanki czekaja!!buda ci sie spalila czy wiesniackie forum zamkli?TYLKO PASY!!
No to moze teraz ja cos od siebie dodam.
Wiec oczywiscie nie popieram zeby w czasie meczow spiewano duzo o wisle, bo kibice przede wszystkim powinni zagrzewac swoją druzyne do walki.
Ale o wisle powinno sie spiewac, podczas meczu mozna raz czy dwa, ale przede wszystkim po za stadionem
Bo wisla jest starą qrwą. Nienawidze jej, przeciez ona zawsze miala fory dzieki temu ze byla gts. Popierala komune i dlatego byla lepsza od nas.
Tak jak jest w tekscie anty hymnu "Komuchom sie zapszedali, zgnebili barwy swe". Wisla jest warta anty dopingu. Ale po za stadionem, ew. jak z nimi gra Cracovia, albo nasze zgody.
Ojezus, czy niby ci prawdziwi kibice 1 ligowej Cracovii zapomnieli że ta Perła Polskiego Sportu, dzięki pewnemu ubeckiemu klubowi, miała połowe historii wypisaną wstydem. I czy może by teraz pisali peany "przeciw przemocy" kiedy zamiast wyjazdu na Legie czy KSG, musieli by oddudniać aresztowania po wyjazdach na Zelmer Rzeszów, Unie Tarnów, czy Cośtam Świątniki Górne albo inne wynalazki. I jeszcze tylko 1 zdanie Hymn "Wisła to stara" ma TRADYCJE.
No chyba że na tradycje pojawiła się reglamentacja?
poniewaz na tym swiecie prawie wszystko jest mozliwe to tez mozna sobie wyobrazic taka scene .Na mecz przychodzi stary kibic Cracovii Karol Wojtyla
czyli Jan Pawel II siada w lozy i czeka na rozpoczecie meczu .Stadion krzyczy witamy Jan Pawla a po chwili mlyn zaczyna spiewac ..
Wisla ty stara kurwo..........
Wiadomość zmieniona (23-10-04 22:41)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)