Ja ide i mysle że bedzie sporo osób , bo sezon sie skonczył wczoraj a mi juz brakuje piłki.
-
-
CRACOVIA II
hamer, tak chodziło mi o wasze auto :)
Wspólnie zamieniliśmy pare zdań z F. pod pseudo barem :)
z F.ryzjerem?
z Profesorem F. :)
Wow, widzę, że już zakamarki Sieprawia nie są Wam obce, miło mi. Tak poza tym to profesor całkiem spoko gościu (przynajmniej przy tej rozmowie) i pan Skórski też, przegadaliśmy z nim prawie cały mecz.
Skoro tu mieszkam to jak mogą mi byc obce ...
koteja- Czyżby Twoja mama uczyła mnie biologii??
Zapewne tak..
A więc mi bardzo miło... Pozdrów siostrę, grałam z nią w siatkówkę. A co do mamy, ja nie narzekam, lubię ją. W końcu mam 5.
Dziś godz 16 na kablu mecz z Iskrą , niby mają ostatnie miejsce ale jak już pewnie przyjadą to huj wie czy 11 zawodnikami bronić się nie będą , rezerwa w optymalnym składzie z tym że rano zawodnicy mają badania na awf-ie więc różnie potem może to wyglądać jeśli chodzi o siły , no ale nic nie zmienia faktu ze mecz musi być wygrany :), zostało 6 meczy do końca a rezerwa w sumie ma 1 mecz z górą tabeli (skawa która wygrywa wszystko ale u siebie ,wiadomo czemu...) więc szansa napewno jest bo Gościbia i Dalin napewno gdzies stracą jakieś punkty
a bilety sa jakies sprzedawane na mecz rezerw?? czy karnetowcy wchodza za friko i jeszcze darmowa kiełbaska?? :)
Nie bylo do tej pory biletow. Hamer, wejdz na gg, mam prosbe do Ciebie :)
Hmm. Rok temu przynajmniej raz były. Na wiosennym z Chrzanowem o ile dobrze pamiętam.
to panowie dokladnie jak bedzie z wejsciem wie ktos?? bo blisko mam to mozna by sie przejsc
Soprano Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to panowie dokladnie jak bedzie z wejsciem wie
> ktos?? bo blisko mam to mozna by sie przejsc
Na ostatnim z Iskrą nie było biletów.
Do tej pory w tej rundzie. Kiedys byly i to regularnie.
kuwa mac zaspałem:):)
i jak Pasy wyszly ?? wiem ze w 11 ale chodzi mi o wynik:)
4:0
Lepiej niż walkower. Ale do dwunastki trochę brakuje. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)